ورود

View Full Version : انتخاب زبان برای کار مشترک بین وب و اپلیکیشن

SimRFE
چهارشنبه 04 دی 1392, 18:56 عصر
سلام
من قصد دارم برنامه ای طراحی کنم که قابل استفاده هم از طریق وب و هم اپلیکیشن (اندروید و شاید وین8) باشه در واقع میخوام یه وب و یه اپ طراحی کنم که هر دوشون یه کار رو انجام بدن و هر دو اطلاعاتشون رو در همون وب ثبت کنند مثل بسیاری از برنامه ها که همینطور عمل میکنن ،
من در حال حاضر برای تحت سیستم عامل دارم ++C میخونم و بعدش جاوا رو شرو میکنم ، برای تحت وب هم فعلا HTML , CSS رو دارم میخونم ،
به نظرتون برای وب بعد از HTML , CSS , Javascript چه زبانی رو باید بخونم؟؟ PHP؟ #C؟ Python؟ یا؟؟

ممنون

eshpilen
پنج شنبه 05 دی 1392, 10:20 صبح
بنظر بنده آدم لازم بشه باید زبان جدید رو هم برای پروژش یاد بگیره.
اگر برنامه نویس واقعی و با تجربهء کافی باشید، این نباید براتون چندان مشکل و کند باشه!
البته بعضی زبانها و فریمورک ها مثل جاوا و دات نت و سی شارپ تلاش کردن که اینطور موارد رو پوشش بدن و خیلی راحتتر کنن، ولی با این حال بازم در دنیای واقعی همه چیز معمولا اینقدر ایدئال نیست و در عمل مشکلات و نیازهای بیشتری وجود دارن.

البته اگر عجله داری فکر کنم عاقلانه تر همون سی شارپ باشه!!
چون فکر کنم حداقل روی ویندوز 8 هم میتونی ازش استفاده کنی.
ولی درکل نوشتن اینطور جریان ها و سیستمهای ترکیبی برای کسی که تازه میخواد برنامه نویسی یاد بگیره یا بهرصورت در ابتدای کاره، فکر میکنم خودش بقدر کافی دردسرساز باشه.

omidshaman
پنج شنبه 05 دی 1392, 10:52 صبح
برای -windows android ios mac linux - از c++/Qt هم میتونی استفاده کنی

alireza es
پنج شنبه 05 دی 1392, 10:54 صبح
ببینید اول از همه اینو بگم که من اصلا c# و یا asp و در کل دات نت رو پیشنهاد نمیکنم چون یه سال از وقتم رو پای اینا هدر دادم و در آخر بی نتیجه
اگه میخواین همچین کاری بکنید چند تا راه دارین
بهترینش اینه که از زبونای جداگونه استفاده کنید یعنی بیایین php یاد بگیرین و سی پلاس پلاس.
php خودش و سی پلاس پلاس خودش به طور جداگونه با وبتون ارتباط برقرار میکنن

eshpilen
پنج شنبه 05 دی 1392, 11:19 صبح
مشاهده میفرمایید که افراد مختلف نظرات مختلف میدن :چشمک:

اول و آخرش باید خودت برنامه نویس حسابی بشی اول، اونوقت دیگه اینطور سوالها رو نمیپرسی چون خودت میفهمی چکار باید بکنی یا چکار میتونی بکنی!

میدونی البته یه چیزی هم هست اینه که اینقدر برنامه نویسی گسترده و پیچیده هست و تنوع و تکثر داره و اینقدر یادگیری و تجربهء گسترده و عمیقش طول میکشه و سخته، که افراد خیلی معدودی واقعا میتونن به همه یا بیشتر سوالات پاسخ بقدر کافی کامل، دقیق، و مطمئنی بدن.

من خودم بخوام چنین برنامه هایی بنویسم سمت سرور با PHP کار میکنم، و سمت کلاینت احتمالا با Qt یا پایتون یا حتی خود PHP (میدونستی با PHP اپلیکیشن دسکتاپ هم میشه نوشت؟)، یا شاید هم اصلا برم سی++ ویندوزی رو یاد بگیرم؛ البته سی شارپ هم ممکنه.
بستگی داره بهرحال که برنامش هم چی باشه چقدر ساده یا پیچیده باشه چه نیازهایی داشته باشه، زمان چقدر باشه، و غیره.
اینکه میگم سی++ ویندوز هم ممکنه برم یاد بگیرم و استفاده کنم بخاطر اینکه متاسفانه در کیوت (Qt) به ضعف و نقصهایی در این زمینه برخورد کردم تاحالا. ولی اگر برنامه نیازهای خاص و اون موارد رو نداشته باشه، Qt هم قابل استفاده است.
حتی سمت وب هم اگر PHP جواب نده به هر علتی، اگر مجبور بشم، اونوقت حتی با سی هم ممکنه کار کنم!!
بعد از این همه سال یادگیری، هنوزم یک جواب کلی و قاطع ندارم و خودم هم باید در جریان کار با توجه به شرایط و تحقیق و توان خودم تصمیم بگیرم و پیش برم.

میدونی برنامه نویس نمیتونه اینقدر محدودیت داشته باشه.
بخش بزرگی از برنامه نویسی هنر یادگیری و تحلیل و حل کردن مسئله در زمان حال است، نه دانستن و حل کردن پیشاپیش همه چیز.
لزومی نداره همیشه جواب و تصمیم روشن و قاطع پیشاپیش برای همه چیز داشته باشی. چون غیرممکنه، یا حداقل تقریبا غیرممکنه!
این نیست که بگی یه زبان یاد بگیرم برای همه کار و دیگه همه چیز حله!
یه چیز کلیشه ای و تضمین شده ای نیست.
برنامه نویس اصلا نباید اینقدر حد و مرز و محدودیت داشته باشه، وگرنه با هیچ زبان و ابزاری نمیتونه همه کاری بکنه.
پاسخ کلی و مطلق در بیشتر چیزها در برنامه نویسی وجود نداره.
یک دلیلش هم شاید این باشه که همونطور که گفتم افراد بسیار معدودی اینقدر دانش و تجربهء گسترده و عمیق دارن که بتونن به سوالات کلی و دشوار پاسخهای درست و مطمئنی بدن. مثلا آدم باید همهء این زبانها، سیستم عاملها، استانداردها و غیره رو بدونه و تجربه کرده باشه تا بتونه ادعای منصفانه ای بکنه یا نه؟
آیا کسی رو میتونید پیدا کنید که هم با PHP و Qt و هم با سی شارپ و غیره اینطور کارها رو به حد کافی و در مقیاس کافی با موفقیت انجام داده باشه، و بشه مطمئن هم بود که بقدر کافی امکانات اون زبانها و روشها رو خوب یاد گرفته باشه و پیاده کرده باشه؟
لازمه آدم چنین کاری رو چند بار با مهارت و بکارگیری بهینهء امکانات در هرکدام از این زبانها و پلتفرمها انجام داده باشه، بعد بیاد مقایسه و ادعایی بکنه در این زمینه و بگه مثلا دات نت بهتره یا PHP+Qt یا جاوا و غیره.
تازه اینم که باز دلیل نمیشه! چون ممکنه به علل دیگر هم افراد مجبور باشن یا براشون بهتر باشه که زبانهای دیگری رو یاد بگیرن و باهاشون کار کنن.
دانستن و تجربه کردن همه چیز در این زمینه خیلی دشواره.
مثل اینکه یکی بخواد درمورد تمام راهها و روشها و حالات بازی شطرنج نظر بده و دقیقا مشخص کنه چطور باید بازی کرد! یعنی این حکم رو برای همه بده!
اصلا چنین چیزی شاید نشدنی باشه.