View Full Version : دانلود فایل اپلود شده
fatemesoleimani
پنج شنبه 05 دی 1392, 12:03 عصر
با سلام
من یه پوشه برای اپلود فایل ها درست کردم و فایلها را در انجا اپلود می کنم و الان برای دانلود فایل ها نمی دونم چیکار کنم می خوام وقتی روی دکمه دانلود کلیک کردم بره فرم دانلود را باز کنه ودر انجا فایل ها را از پوشه اپلود لود کنه من با اینتراوب 14 و دلفی xe2 کار می کنم برای دانلود باید چیکار کنم کمکم کنید اینها کد اپلود فایل هست
sn:=webapplication.applicationpath+'wwwroot\files\ ';
iwfileuploader1.savetofile(filename,sn,filename,tr ue);
fn:=filename;
webapplication.sendfile(webapplication.usercachedi r+fn,true ,'image/jpeg',fn)
با تشکرو سپاس فراوان
fatemesoleimani
پنج شنبه 05 دی 1392, 16:51 عصر
کسی تا حالا برنامه اپلود و دانلود فایل (پی دی اف ، ورد و...) تو دلفی ننوشته؟
می خوام تو فرم جدید تو یه دیتا گرید فایل های پوشه نمایش داده بشه و بعد وقتی کلیک کردم روی نام فایل بتونیم فایل را در مکانی در سیستم ذخیره کنیم چطوری فایل های پوشه تو ی دیتا قرار می گیرند چطوری فراخوانی کنم ؟
راهنمایی کنید من خیلی سعی کردم اما نتونستم انجام بدم.
با تشکر و سپاس فراوان
firststep
پنج شنبه 05 دی 1392, 17:27 عصر
WebApplication.SendFile(WebApplication.Application Path + 'Downloads\' + lboxFiles.Text,True , '', '');
pحتماً نمونهای امادش رو نگاه کنین
Features توش همون چیزی رو که شما می خواین رو نوشته در فرم دانلودش
اما حتما به تنظیمات قسمت سرورش هم دقت کنین مخصوصاً اونهایی که مربوط به فایل می شه......
firststep
پنج شنبه 05 دی 1392, 17:29 عصر
می خوام تو فرم جدید تو یه دیتا گرید فایل های پوشه نمایش داده بشه و بعد وقتی کلیک کردم روی نام فایل بتونیم فایل را در مکانی در سیستم ذخیره کنیم چطوری فایل های پوشه تو ی دیتا قرار می گیرند چطوری فراخوانی کنم ؟
راهنمایی کنید من خیلی سعی کردم اما نتونستم انجام بدم.
حتماٌ Features روببین توضیحات خوبی می بینین
موفق باشید
fatemesoleimani
پنج شنبه 05 دی 1392, 18:20 عصر
Features؟ من برای دانلود دقیقا باید چیکار کنم یه پوشه برای دانلود به نام download باید ایجاد کنم ؟ بعد sendfile را کجا باید بنویسم ؟یعنی sendfile را که بنویسم یه پنجره باز میشه و می توانم تو یه مکان دلخواه تو سیستم
فایل را ذخیره کنم ؟sendfile را بعد savetofile که برای اپلود نوشته بودم بنویسم کلا من نمی دونم برای دانلود اگه میشه کمکم کنید خیلی سعی کردم یاد بگیرم اما تا حالا موفق نشدم.
با تشکر و سپاس فراوان
firststep
پنج شنبه 05 دی 1392, 19:38 عصر
اها پس فایل های دمو رو نگاه نکردین
http://download-codeplex.sec.s-msft.com/Download/SourceControlFileDownload.ashx?ProjectName=iwdemos&changeSetId=79644
این ادرس دموی اینتراوب
توش یه پروژه هست به نام
Features
حتماً نگا کنین و به اون نکاتی که گفتم دقت کنین......
اگر نتونستید در خدمتم
fatemesoleimani
یک شنبه 08 دی 1392, 16:01 عصر
بسیار متشکرم از راهنماییتون
مشکل من دانلود فایل حل شد ایا نیازی هست که فایل ها را وقتی اپلود می کنیم تو دیتابیس هم ذخیره کنیم ؟ ایا این کار را می کنند؟ اگه باید ذخیره کنیم چطوری فایل پی داف و ورد و... را تبدیل کنم و نوع این فایل ها باید
maxnvarchar باشه ؟
موفق باشید
fatemesoleimani
یک شنبه 08 دی 1392, 16:12 عصر
برای دانلود در قسمت createform این کد ها را می نویسم که یک لیست باکس باید در فرم قرار دهیم
fatemesoleimani
یک شنبه 08 دی 1392, 16:16 عصر
و سپس برای دانلود یک دکمه می گذاریم و کد زیر را می نویسیم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.