ورود

View Full Version : سوال: مشکل در شروع طراحی

rezabehboodi0098
پنج شنبه 05 دی 1392, 19:16 عصر
سلام دوستان

من html و css رو کاملا یاد گرفتم البته به صورت تئوری ..
حالا که میخام یه صحفه web حتی ساده طراحی کنم نمیدونم از کجا باید شروع کنم .
اگه ممکن یکی راهنمایمون کنه ممنون میشم.

qartalonline
پنج شنبه 05 دی 1392, 19:27 عصر
یکی از سایتها رو انتخاب کنید و اون رو طراحی کنید و در هرجا که به مشکل برخورد کردید بپرسید.
به عنوان مثال صفحه اصلی http://www.cloob.com رو طراحی کنید.
میتونید از سورس یات هم کمک (نه کپی) بگیرید.

ho3inamini
پنج شنبه 05 دی 1392, 20:02 عصر
این مشکل طبیعیه بعد از یه مدت تمرین کردن دستتون راه میافته فقط نباید نا امید شی.
به نظره من همونطور که دوستمون گفت یه سایت رو در نظر بگیر (سعی کن خیلی پیچیده نباشه) بعد تا جایی که میتونی سایت رو طراحی کن.
برای شروع طراحی هم ابتدا روی کاغذ دایوهای سایت مورد نظرت رو رسم کن که هم یاد بگیری هم سایت رو بر اساس اون طراحی کنی.چون این بخش خیلی مهم من خودم همیشه قبل از طراحی دایوهامو توی کاغذ به ترتیبی که میخوام قرار بگیرن میکشم.

mohamad_torabi
پنج شنبه 05 دی 1392, 21:21 عصر
یه موضوع رو انتخاب کن بعد سایت های مشابه رو ببین بعد یه چیزی بساز که ساده باشه تا زود خسته نشی بعد یه موضوع سنگین تر از این رو کار کن تا راه بیوفتی

rezabehboodi0098
پنج شنبه 05 دی 1392, 22:57 عصر
ممنون از پاسختون

ho3inamini عزیز میشه یکم بیشتر توضیح بدی که چطور تو کاغذ تحلیل کنم.(منظور اینه که روش خاصی بره تحلیل طراحی هست مثل رسم دیاگرامو./....)

14morteza14
جمعه 06 دی 1392, 08:41 صبح
سلام
به نظر من برو تو گوگل و دنبال قالب های html و css استاندارد بگرد و ببین طرف چیکار کرده. این جوری خیلی زودتر به هدفت می رسی.
موفق باشی

ho3inamini
جمعه 06 دی 1392, 22:20 عصر
نه روش خاصی نداره.
ببین طراحی سایت یا بهتره بگم قالب سایت به این روش است.(فرض میکنیم که شما یک سایت رو دیدید و میخواید مشابه اون رو بسازید مثلا سایت www.cutemp.ir)
ابتدا موقعیت های سایت (یا دایو ها) رو باید برای خودت تحلیل کنی.(دایو ها ساختار اصلی سایتت هستند پس در چینش و قرار گیریشون باید دقت کنی و اگر اشتباه کنی در این مرحله باعث میشه که عناصر اونجور که دوست داری تو صفحه قرار نگیرن)
روش تحلیل کردن هم سخت نیست ولی نیاز به دقت و تمرین میخواد.
حالا من میخوام قسمتی از سایت www.cutemp.ir رو برات تحلیل کنم.
اگر از بالا به پایین سایت رو ببینیم اولین چیزی که متوجه میشیم قسمت سیاه رنگ بالا هست که یه منوساده توشه پس اینجا متوجه میشیم که ما یه دایو داریم که کل عرض صفحه رو پوشونده و یک دایو داخلش داریم که عرض 960px داره(منو توی این دایو قرار گرفته)
در زیر این قسمت سیاه رنگ ما یه دایو دیگه داریم که کل عرض صفحه رو پوشونده (عرض 100%) و داخل این دایو یک دایو دیگه قرار دادیم که عرض آن 960px و داخل این دایو هم سه تا دایو داریم که به ترتیب از سمت راست به این شرح هستند 1-یک دایو برای لوگو 2-یک دایو برای منو اصلی 3-یک دایو برای جست و جو که از float:right برای کنار هم قرار گرفتنشون استفاده شده.
به همین ترتیب تا آخر سایت رو برا خودمون تحلیل میکنیم. حالا چون این قسمت از طراحی خیلی مهم و ما در تحلیلامون امکان داره جایی رو اشتباه تحلیل کرده باشیم,موقعیت دایو هامون رو توی کاغذ و یا یه نرم افزار مثل فتوشاپ میکشیم تا ایرادات کارمون معلوم شه.
برای واضح تر شدن من شکل دایو ها (تا جایی که گفتم) رو برات رسم کردم.
http://upload7.ir/images/78377575616025352071.jpg
اگر جاییش مبهم بود بگو تا برات توضیح بدم.
راستی سات www.cutemp.ir هم سایت خودمه و تجربیات و چیزایی که تازه یاد میگیرم رو توش میزارم(چون منم مثل خودت در حال یادگیریم) شاید توش مطلبی باشه که به دردت بخورهو البته هنوز کامل نشده.

rezabehboodi0098
پنج شنبه 19 دی 1392, 22:26 عصر
ممنون از همه دوستان که وقت گذاشتین