View Full Version : سوال: نحوه تبدیل قالب html,css انگلیسی به قالب فارسی
abc222
جمعه 06 دی 1392, 11:46 صبح
سلام به همه دوستان
اول همه بگم قصدم ازین سوال تقلب یا پایمال کردن حق دیگران نیست.واقعا برام سوال پیش اومده
سوالم اینه که یه قالب سایت رو که بصورت انگلیسی هست(یعنی چینش صفحه چت به راست باشه) رو چطور باید به فرم فارسی راست به چپ میشه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
tux-world
جمعه 06 دی 1392, 12:06 عصر
خوب توی css عباراتی مثل اینایی که هست رو باید ویرایش کنید. البت هر کودوم جای مناسبی باید به کار بره ولی عموما اینها هستن
direction: rtl;
text-align:right;
و float هم هست.
abc222
جمعه 06 دی 1392, 12:17 عصر
خوب توی css عباراتی مثل اینایی که هست رو باید ویرایش کنید. البت هر کودوم جای مناسبی باید به کار بره ولی عموما اینها هستن
و float هم هست.
تقریبا همینم تو ذهن خودمم بود ولی چیزی که نمیدونم اینه که فقط همین سه تاست یا هرچی که تو سی اس اس ltr بود رو rtl کنم؟و اینکه آیا همه ی چپ به راست هارو راست به چپ کنم؟
tux-world
جمعه 06 دی 1392, 14:07 عصر
همه چپ به راست ها رو که نه. بستگی داره. مثلا متون فارسی حتما باید direction اون rtl باشه. حالا چپ چین یا وسط و یا راستش به سلیقه و کاری هستش که میخوایی انجام بدی.
بهتره یکیشو کم کم شروع کنی بهتر میتونی فهمی
Aalibeigi
یک شنبه 08 دی 1392, 10:15 صبح
سلام
فارسی ساز هست تو نت
فقط باید دانلودش کنی
بخوای دستی بشینی قالب آماده رو فارسی کنی خیلی سخت میشه کارت
اگه با جوملا کار میکنی من خودم فارسی سازش رو دارم
یه ایمیل بده برات میفرستم
اگه بخوای یه قالب آماده رو بشینی فارسی کنی از نظر من بهتره جداگانه یه css واسه فارسی هات ایجاد کنی و تو برنامه جایی که لازم بود ازش استفاده کنی
حالا خود دانی
abc222
سه شنبه 10 دی 1392, 15:15 عصر
از دوستان ممنون که کمکم کردید.کارمو انجام دادم و درست شد
mahdavi1456
چهارشنبه 11 دی 1392, 10:26 صبح
برای تکمیل کردن تاپیک خوبه که این ژنراتور رو هم معرفی کنیم. کار گروه ماندگار وب هست.
http://mandegarweb.com/wordpress/wordpress-tools/%DA%98%D9%86%D8%B1%D8%A7%D8%AA%D9%88%D8%B1-%D8%A2%D8%B1-%D8%AA%DB%8C-%D8%A7%D9%84-%D8%B3%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%AF%DA%AF%D8%A7%D8%B1-%D9%88%D8%A8/
abc222
یک شنبه 13 بهمن 1392, 18:36 عصر
ممنون از همه دوستان.تنبلیو کنار گذاشتم و رفتم یاد گرفتم و خودم پروژمو انجام دادم
ashokri.nll
یک شنبه 13 بهمن 1392, 18:50 عصر
و float هم هست.
بیشتر چیزها گفته شد فقط برای ادامه ی کار کافیه شما متون را ترجمه کنید و یا میتونید تو یه هاست رایگان بزارید با گوگل ترجمه کنید و سورسشو کپی کنید که بدون اینکه خودتون چیزی رو ترجمه کنید ترجمه میشه اگه مشکلی بود خوشحال میشم بهتون جواب بدم !
eidazha
یک شنبه 13 بهمن 1392, 21:13 عصر
با سلام
هر قالبي براي زبان و با سبك خاصي ساخته شده است ، هر float:left رو نميشه float:right داد ، امكان داره تو يك سايت ايراني هم از ده تا flot:left استفاده كرد ، و اين دليل بر فارسي يا لاتين بودن سايت نميشه ، كلا با تغيير قالب يا فارسي سازي قالب هاي خارجي هيچوقت اون زيبايي كه تو انگليسي داشت رو در فارسي نخواهد داشت و برعكس ، سايت هاي ايراني كلا سبك و زيبايي خاص خود را دارند ، سايت هاي كره اي و ژاپني هم سبك خاص خودش را ، پس بهتره به جاي فارسي سازي قالب فارسي طراحي كنيد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.