ورود

View Full Version : سوال: عملكرد دكمه F10 صفحه كليد در WPF

mgh64120
جمعه 06 دی 1392, 18:52 عصر
سلام
چرا عملكرد دكمه F10 در WPF بر خلاف خودش هست. به عنوان مثال دستور زير رو كه در رويداد KeyDown اجرا ميكنيد، با فشردن كليد F10 پيغام نميده... :متعجب:

If e.Key = Key.F10 then MessageBox.Show("F10")

حالا من به جاي دستور بالا، دستور زير رو در همون رويداد(KeyDown)جايگزين كردم كه ببينم عملكرد كليد F10 چيه!!!

MessageBox.Show(e.Key.ToString)
جواب گزينه System بود كه برابر فشردن كليد Alt در صفحه كليد مي باشد. :گیج: .چرا؟ :متفکر:
من اين رو روي سيستم ديگه هم چك كردم. اون هم همينطوري بود... :افسرده:
ممنون و بدرود...

i.lover3000
شنبه 07 دی 1392, 02:13 صبح
واسه من عدد 156 رو نشون میده
ولی در اصل باید عدد 99 رو نشون بده
احتمال داره یه باگ باشه که کسی هنوز متوجه نشده

Boy_nn
شنبه 07 دی 1392, 08:37 صبح
سلام
نه باگ هست نه مشکل خاصی به جای e.key از e.SystemKey استفاده کنید مشکلتون حل میشه

امید خطیبی
شنبه 07 دی 1392, 08:39 صبح
با سلام خدمت دوست عزیز و گرامی
تا حالا من به این مشکلات بر نخوردم که در کد اسکی ویندوز دچار مشکل بشوم چون زمانی که شما یک کلید را در صفحه کلید فشار می دهید روی اسن سیستمی که پشت آن نشسته اید امکان دارد که یک کد اسکی داشته باشد و در سیستم دیگر یک کد اسکی دیگری داشته باشد این بستگی به تیبل کد اسکی در ویندوز دارد
و در ضمن خدمت دوست عزیزی که این پست را زده اند شما اگر این کار را با استفاده از CommandBinding که در پست قبلی شما توضیح دادم این کار را انجام بدهید و پیغام خود را نمایش دهید.
موفق و پیروز باشید.

i.lover3000
شنبه 07 دی 1392, 15:59 عصر
سلام
نه باگ هست نه مشکل خاصی به جای e.key از e.SystemKey استفاده کنید مشکلتون حل میشه

چرا اینجوره؟
پس چرا توی لیست e.Key گزینه F10 رو گذاشتن؟
یعنی e.SystemKey فقط واسه F10 جواب میده؟ ، چون واسه بقیه دکمه ها 0 رو برمیگردونه