ورود

View Full Version : سوال: مشکل با partial view

mohammad_kazem
یک شنبه 08 دی 1392, 08:52 صبح
سلام . وقت همگی بخیر

یه یوزر کنترل (یا همون partial view) ساختم. توی این partial view یک تکست باکس و یک دکمه دارم. دکمه که زده شد، یک مودال ظاهر میشه و کاربر یکی از داده های مودال رو که توی گرید نمایش داده میشن انتخاب میکنه. با انتخاب این داده، مودال بسته و تکست باکس با همون داده پر میشه. تا اینجای کار مشکلی نیست. ولی وقتی توی یک پیج چندتا ازین partial view ها میارم خوب کار نمیکنه و با انتخاب داده از هرکدوم از مودال ها فقط تکست باکس مربوط به partial view ی اولی پر میشه. چونکه ایدیاشون مثل همه.
باید چیکار بکنم؟
با تشکر فراوان

hakim22
یک شنبه 08 دی 1392, 09:08 صبح
آی دی ها رو تغییر دهید یا در جیکوئری از کلاس برای ردیابی مودال استفاده کنید.

mohammad_kazem
یک شنبه 08 دی 1392, 10:46 صبح
آی دی ها رو تغییر دهید یا در جیکوئری از کلاس برای ردیابی مودال استفاده کنید.
چطوری آیدی ها رو عوض کنم؟ همه این partial view ها از یک جا میان. من منظورتونو نمیفهمم. لطفا دقیقتر توضیح بدین. از نظر من حرفی که شما گفتین انجام پذیر نیست. اونجوری باید برای هربار استفاده از partial view یک partial view جدید بسازم که آیدیاش با قبلی فرق میکنه. لطفا نمونه بدین.
لطفا در مورد اون جی کوئری هم یه ذره بیشتر توضیح بدین
خیلی ممنون

hakim22
یک شنبه 08 دی 1392, 18:22 عصر
شما میتوانید PartialView رو از طریق یک Action در کنترلر بازسازی (Generate) کنید. هر PartialView میتواند یک مدل داشته باشد. شما میتوانید یک مدل ساده بسازید که حاوی آی دی های عناصر درون آن باشد و وقتی PartialView رو بازسازی میکنید آدی های تکراری نداشته باشید.

شما بهتر است کدهایی که نوشته اید در سایت قرار دهید تا پاسخ دقیقتری بگیرید. در جیکوئری میتوانید از روی کلاس یا حتی نوع یک عنصر برای آن رویداد بسازید و به این رویدادها پاسخ دهید.