ورود

View Full Version : بهتربن ساختار برای طراحی جداول مربوط حساب کاربری و حق دسترسی به فرم ها برای یک نرم افزار

MI_YE_KO
سه شنبه 10 دی 1392, 01:36 صبح
سلام
در نرم افزاری که من دارم طراحی می کنم یک بخش هست برای تعریف کاربر و حساب کاربری و همچنین دادن حق دسترسی به قسمت های مختلف نرم افزار (فرم ها) به عنوان مثال کاربر بتونه در نرم افزار اطلاعات حساب بانکی رو مشاهده و ویرایش کنه و کاربر دیگری بدونه فقط مشاهده کنه و .....
چی پیشنهاد می دید ؟ یعنی می خوام بدونم راه اصولیش چیه ؟

mahdavi1456
سه شنبه 10 دی 1392, 09:10 صبح
سلام
برای بستگی به دیگر جداول و ارتباطات بینشون داره، اما در حالت عادی یه جدول برای حساب کاربری شامل ستون های کد کاربر، نام کاربری، رمز ورود و نوع دسترسی بسازید. بعد با جدول کاربران ارتباط بدین. کد کاربر رو داخل جدول اطلاعات کاربران کلید اصلی تعریف کنید و داخل جدول حساب کاربری کلید خارجی.

حمیدرضاصادقیان
چهارشنبه 11 دی 1392, 22:03 عصر
سلام.
اگر بتونید از قابلیتهای خود SQL Server در زمینه امنیت استفاده کنید حیلی بهتره و حتی روی ستونها و ردیفهای خاصی نیز میتونید دسترسی تعریف کنید و بعد توسط خود SQL Server مانیتور کنید ببینید هرکسی چه کاری انجام داده .

mc_laren
پنج شنبه 19 دی 1392, 11:24 صبح
کاری که من تو برنامم انجام دادم (البته من فقط برای کاربران حق دسترسی به فرم گذاشتم و نه ثبت و حذف و ویرایش)
این بوده که درون دیتابیس یک فیلد برای هر یوزر تعریف کرده ام که درون اون فیلد اسم تمامی فرم هایی که کاربر مجوز دسترسی به اون رو داره نوشته و این اسامی هم با کاما از هم جدا شده و موقع دادن مجوز دسترسی به کاربر اون فیلد رو خوانده و فقط فرم هایی که اسم اونها در فیلد ذکر شده باشه رو فعال می کنم.
البته استفاده از این روش خوبی ای که داره این که اگر بعدا تعداد فرم هاتون تغییر کنه نیازی به تغییر دیتابیس و اضافه کردن فیلد جدید برای اون فرم جدید نیست

benyaminrahimi
شنبه 21 دی 1392, 21:50 عصر
میتونید یه جدول برای نقش ها و یکه جدول برای دسترسی ها بگیرید مثل خود sql یا ویندوز

http://segalpardaz.ir/wp-content/uploads/acsess.jpg