ورود

View Full Version : مشکل error 678 در win2003 برای یوزرهای dial-up

msa407
سه شنبه 29 فروردین 1385, 08:28 صبح
سلام
مشکل اینه که وقتی userها می خوان به صورت dial-up وصل بشن error678 میده بعد از 10-20 بار که امتحان کنیم یک بار وصل میشه
من از multiport و win2003 استفاده می کنم
ممنون می شم کسی کمک کنه در ضمن هم مالتی پورت و هم مودما تا حالا روی Linux جواب می دادن همینطور خط تلفن ها هم مشکلی ندارن

msa407
سه شنبه 29 فروردین 1385, 14:37 عصر
از اساتید کسی نیست به من کمک کنه؟

Identifier
سه شنبه 29 فروردین 1385, 15:50 عصر
ایتدا موارد ارائه شده را بررسی کنید در صورتی که باز هم مشکل برطرف نشد مطرح نمایید :

مشکل اینه که وقتی userها می خوان به صورت dial-up وصل بشن error678 میده بعد از 10-20 بار که امتحان کنیم یک بار وصل میشن من از multiport و win2003 استفاده می کنم
این خطا زمانی رخ میدهد که سرور response نمی دهد و میتونه چندین دلیل داشته باشه
1- مودم answering را پشتیبانی نکند
2- خط تلفن به مودم متصل نشده باشد.
3- پورت سریال متصل شده به مودم معیوب و یا busy باشد و نتواند مودم از آن پورت استفاده کند.
4- پیکر بندی نرم افزاری به درستی انجام نشده باشد

اما فکر میکنم یکی از مودم های شما مشکل داره (مورد 1و2و3 را بررسی کنید) بعد از چند بار اتصال به یکی دیگر از کودم ها متصل می شوید.

در ضمن ایا از خطوط rotary استفاده میکنید ؟ و اینکه این تعداد دفعات آزمایش تماما بر روی یک خط است ؟ اگر تمامی آزمایشات برروی یک خط است و خط شما rotary نیست و ارتباطات به درستی است ممکن است مشکل از multiport باشد .
برای مشخص شدن این موضوع پورت مورم را به یکی دیگر از پورت های multiport متصل کنید و دوباره امتحان کنید.

موفق باشید.

msa407
سه شنبه 29 فروردین 1385, 17:30 عصر
سلام
من win 2000 رو که نصب کردم مشکل قبلی رو ندارم دیگه ولی Error 930 می یاد

Identifier
سه شنبه 29 فروردین 1385, 18:33 عصر
این error هم زمانی رخ میده که authentication server به درخواست های authentication در زمان مشخص شده پاسخ ندهد و مربوط به پیکر بندی RRAS و یا Radius می باشد.

موفق باشید.

msa407
شنبه 02 اردیبهشت 1385, 08:54 صبح
سلام
آقا مشکل ما با این Windows2003 حل نشد از win2000 هم که با این امنیتش نمی شه استفاده کرد
آقای ذوالقدری این موارد که شما فرموده بودید
"1- مودم answering را پشتیبانی نکند
2- خط تلفن به مودم متصل نشده باشد.
3- پورت سریال متصل شده به مودم معیوب و یا busy باشد و نتواند مودم از آن پورت استفاده کند."
با توجه به اینکه تو Win2000 جواب داده فکر کنم منتفی باشه
در ضمن من برای امتحان مودم رو به com1هم وصل کردم گفتم شاید ایراد از مولتی پورت باشه ولی بازم نشد
منظورتون رو از خطوط rotary متوجه نشدم
در ضمن من با همه ی شماره ها و همه ی مودما امتحان کردم حتی درایور جدید مولتی پورت رو هم گرفتم باز نشد که نشد
مثلا امروز یه با که درایور مودما رو پاک کردم و دوباره نصب کردم چند باری connect شد ولی باز بدون اینکه هیچ تغییری بدم دوباره همون Error678 رو داد
نمیدونم چیکار کنم اگه چیزی به ذهنتون میرسه ممنون میشم به من کمک کنید

Identifier
شنبه 02 اردیبهشت 1385, 14:01 عصر
آقا مشکل ما با این Windows2003 حل نشد از win2000 هم که با این امنیتش نمی شه استفاده کرد

ممکنه درایور multiport با windows 2003 سازگاری نداشته باشه در هر حال میشه از windows 2000 استفاده کرد و اون رو بعد از Firewall قرار بدی که به مشکلی ر نخوری ولی طبق بررسی های که تا الان داشتم مالتی پورت های moxa سازگاری بیشتری با windows 2000 دارند .

منظورتون رو از خطوط rotary متوجه نشدم

امکانی هست که مخابرات در اختیار شما قرار میده و کاربر نیاز نیست هر 10 تا شماره شما را حفظ باشه یکی از شماره های شما شماره master میشن و هر کاربر تنها با این شماره تماس میگیره و خود به خود به شماره آزاد دیگری متصل میشه.

موفق باشید.

msa407
شنبه 02 اردیبهشت 1385, 15:15 عصر
خیلی ممنون از توضیحاتتون اره اتفاقا این امکان رو مخابرات فعال کرده برامون ولی من با شماره دیگه ای هم امتحان کردم نشد

ممکنه درایور multiport با windows 2003 سازگاری نداشته باشه.
راستش من برای امتحان مودم رو به پورت main board هم وصل کردم همون Com1 . پس از مولتی پورت هم نمیتونه باشه ضمن اینکه درایور Win2003رو هم برای مولتی پورت گرفتم و نصب کردم