ورود

View Full Version : سوال: ساخت فورم های گزارش خاص با ابزارهای گزارش گیری

Moseyza
سه شنبه 10 دی 1392, 16:57 عصر
با سلام

من یک جایی کار میکنم که هر روز افراد مختلفی مراجعه میکنن و برای این افراد یک فورم کاغذی که قبلا چاپ شده و آیتم های زیادی داره پر میشه حالا قراره برای پر کردن این فورم ها یک نرم افزار طراحی بشه. میخوام بدونم برای ساخت فورمهایی که شامل تعدادی جدول و خط کشی های مختلف هست چه ابزاری مناسبه. من فبلا با کریستال ریپورتس کار کردم اما میدونم ساخت چنین چیزی باهاش زیاد ساده نیست بعلاوه تو بررسی هایی که کردم به این نتیجه رسیدم که انگار استیمیول بهتره. البته هیچ اطلاعی راجع بهش ندارم.
ممنون میشم نظر دوستان رو در این باره بدونم.

vbhamed
پنج شنبه 12 دی 1392, 10:27 صبح
سلام
بهترين راه اينه كه فرم رو در نرم افزاري مثل Corel Draw طراحي كنيد و به فرمت wmf اون رو Export كنيد و در گزارش سازتون بوسيله شيء Picture تو زمينه كار قرار بدين
خوبي اينكار اينه كه طراحي فرم كه كار سختيه رو با نرم افزار مخصوص اينكار انجام ميدين و خروجي wmf هم چون وكتوري هست هم بسيار سبك ميشه و هم كيفيت چاپش بالاست
البته پيشنهاد من Fast Report هست

Moseyza
چهارشنبه 02 بهمن 1392, 22:01 عصر
با سلام و تشکر
آیا از روشی که فرمودید میشه تو fast report استفاده کرد؟ آیا stimulsoft گزینه بهتری نیست؟

vbhamed
پنج شنبه 03 بهمن 1392, 07:12 صبح
سلام
بله در FastReport مي‌تونيد استفاده كنيد
StimulReport گزارشگر خيلي خوبي هست و با اون هم ميشه اما نسبت به FastReport كندتر هست و نمي‌دونم چرا شديدا احساس مي‌كنم موتور داخلي اون FastReport هست
يه چيز ديگه اينكه FastReport نسخه معمولي هم داره ولي StimulReport تا جايي كه من ديدم فقط نسخه دات نت داره و اين يعني سرعت كمتر، احتمال هك بيشتر و اجبار به نصب NET FrameWork

asghar_faraji
یک شنبه 31 فروردین 1393, 00:39 صبح
سلام ، با تشکر از vbHamed - درست فرمودید - من تقریبا با هر 2 کار کردم - stimul کند تره - البته یک کمی امکاناتش بیشتره - ولی من هم موافقم که کار با fast report راحت تر و هم سریع تره - مثل کار با variable یا parameter هاش :چشمک: