View Full Version : کد امنیتی پرسشی (متنی)
mmoparizad
سه شنبه 10 دی 1392, 21:28 عصر
سلام دوستان.... دوستان من برای سایتم کد امنیتی میخام که به شکل پرسشی باشه مثل ماه دوم فصل پاییز... یا 4+2= یا مرکز استان فارس...
این مدل کد امنیتی میخام باید چ کار کنم؟؟؟ کسی میتونه راهنماییم کنه؟؟؟
vbhamed
چهارشنبه 11 دی 1392, 00:08 صبح
سلام
خب اين كار ساده اي هست، يكسري سؤال به همراه جواب داخل ديتابيس قرار بدين و هر دفعه به صورت تصادفي يكيش رو انتخاب كنيد و به كاربر نشون بدين، اگر هم با ديتابيس مشكل داريد آموزش تو سايت و اينترنت زياده، البته ميتونيد سؤال و جوابها رو داخل خود برنامه هم به صورت آرايه قرار بديد
mmoparizad
چهارشنبه 11 دی 1392, 12:19 عصر
سلام.
اما من اصلا با این چیزا کار نکردم و بسیار مبتدی هستم و نمیدونم باید چکار کنم.... اگه ممکنه طوری بهم بگید باید چکار کنم که به عنوان یك مبتدی ک تازه کار برنامه نویسی و طراحی داره یاد میگیره بتونم این کار رو انجام بدم...ممنون میشم....
m.4.r.m
چهارشنبه 11 دی 1392, 13:58 عصر
سلام خیلی ببخشید از حرفی که میزنم اما فکر نمی کنید وقتی مبتدی هستید اول باید اصول برنامه نویسی و کد نویسی رو یاد بگیرید بعد برسید سر این برنامه ها ؟
اما من اصلا با این چیزا کار نکردم و بسیار مبتیدی هستم و نمیدونم باید چکار کن
پس ما الان هر چی بگیم شما یاد میگیری ؟ خودشم نه پروژه تحت ویندوز اونم تحت وب آفرین بر شما
اگه ممکنه طوری بهم بگید باید چکار کنم که به عنوان یك مبتدی که تازه کار برنامه نویسی و طراحی داره یاد میگیره بتونم این کار رو انجام بدم...ممنون میشم....
یه چند تا نمونه پروژه ، چند تا کتاب در مورد برنامه نویسی تحت وب بخونید بعدا می بینید که خود به خود دارید یاد میگیرد و ره 100 ساله رو یک شب نمیشه طی کرد دوست خوبم .
بازم معذرت بابت تند حرف زدنم چون باید میزدم
mmoparizad
چهارشنبه 11 دی 1392, 14:32 عصر
این کار رو کردم... چندتایی کتاب در مورد برنامه نویسی(html)خوندم اما اینی ک شما میگید تو اون کتابا نبود برای همین نمیدونم باید چیکار بکنم... یا اگه کتاب دیگه ای تو زمینه ی دیگه ای لازمه بخونم بهم بگید مثلا این کتابا رو بخون.... خیلی عذر میخام شما ک اینطوری میگید محبت بکید و راهکار کاملتری ارائه بدید... مطمئن باشید میخونم.... من بیش از n بار تو گوگل اشکال مختلف این کار و کارهای مشابه رو سرچ کردم تا یاد بگیرم اما چیز بدردبخوری نیاورد... این سایت رو هم از طریق همون گوگل دیدم.... در هر حال لطف کنید و اسم کتاب یا موضوعی ک باید در موردش مطالعه کنم رو بهم بگید....متشکرم.....
hp1361
چهارشنبه 11 دی 1392, 18:07 عصر
سلام
خوب قاعدتا شما باید کتاب هایی در مورد دیتا بیس(که معمولا در برنامه نویسی تحت وب SQL SERVER هستش) و نیز طریقه اتصال به بانک در برنامه های مختلف(چه ویندوزی و چه تحت وبی) را بخونید.
حالا لزوماً نیاز نیست کتاب بخونید. توی همین فروم و کل وب مطالب زیادی در موردش هست. میزان اطلاعات خودتون رو مشخص نکردید. یقینا باید ابتدا کدنویسی تحت یک زبان رو یاد داشته باشید . مثل #C یا Delphiو....
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.