View Full Version : شير كردن پرينتر
sanaz12345
چهارشنبه 11 دی 1392, 19:11 عصر
سلام
توي يك اتاق دوتا كامپيوتر داريم
اي پي كامپيوتر اول 10.242.23.11
اي پي كامپيوتر دوم 10.242.25.21
ميخوايم يك پربينتر شير كنيم اما نميشه
پرينتر اي پي دار هم نداريم.
اي پي هم نميتونيم عوض كنيم
آيا راهي داره كه بتونيم شير كنيم؟
من شنيدم ميشه با دوتا اي پي دادن توي يك كارت شبكه ميشه اين كار رو كرد.
يعني اي پي ها براي سازمانمون همينا باشن براي استفاده از پرينتر از دومي اي پي استفاده كرد
يعني اينطوري:
اي پي اول كامپيوتر اول: 10.242.23.11
اي پي دوم كامپيوتر اول: 192.168.10.1
اي پي اول كامپيوتر دوم: 10.242.25.21
اي پي دوم كامپيوتر دوم:192.168.10.2
اينطوري ميشه پرينتر رو شير كرد بدون تغيير اي پي اول؟
(شبكه دامين هست)
hraeissi
پنج شنبه 12 دی 1392, 11:07 صبح
چرا رنج ip ها از یک رنج نیستند ؟
دلیل خودتان را مطرح کنید تا بتونیم کمک کنیم
sanaz12345
پنج شنبه 12 دی 1392, 11:31 صبح
سلام
هستن ديگه
سابنت پيش فرضشون 255.0.0.0 هست
شركت ما با نرم افزارهاي متعددي كار ميكنه مثلا همكار من كار بانكي و نرم افزارهاي بانكي داره و كاراي حسابداري ميكنه (با اي پي 10.242.23.11)
من كاراي فني انجام ميكم و با نرم افزارهاي فني و اتوماسيون كار ميكنم (با رنج اي پي 10.242.25.21)
در واقع همكار من حسابداره و اي پيش تو رنج حسابداراست
من فنيم و اي پيم توي رنج فني است.
اما ما تو يك اتاقيم و حالا ميخوايم از يك پرينتر استفاده كنيم
sanaz12345
جمعه 13 دی 1392, 10:21 صبح
لطفا
زودتر كمك كنيد!
hraeissi
شنبه 14 دی 1392, 07:54 صبح
دوست من ،هستن دیگه جواب نشد
کارتان از ابتدا اشتباه هست
سیستم ها بایستی از یک رنج IP داشته باشند تا بتوانید پپرینتر را بین آنها به اشتراک بگذارید
Identifier
شنبه 14 دی 1392, 10:26 صبح
سیستم ها بایستی از یک رنج IP داشته باشند تا بتوانید پپرینتر را بین آنها به اشتراک بگذارید
میشه خواهش کنم منظورت را از توی یک رنج بودن توضیح بدی که ما هم متوجه بشیم ؟
Identifier
شنبه 14 دی 1392, 10:41 صبح
سلام
توي يك اتاق دوتا كامپيوتر داريم
اي پي كامپيوتر اول 10.242.23.11
اي پي كامپيوتر دوم 10.242.25.21
ميخوايم يك پربينتر شير كنيم اما نميشه
پرينتر اي پي دار هم نداريم.
اي پي هم نميتونيم عوض كنيم
آيا راهي داره كه بتونيم شير كنيم؟
من شنيدم ميشه با دوتا اي پي دادن توي يك كارت شبكه ميشه اين كار رو كرد.
يعني اي پي ها براي سازمانمون همينا باشن براي استفاده از پرينتر از دومي اي پي استفاده كرد
يعني اينطوري:
اي پي اول كامپيوتر اول: 10.242.23.11
اي پي دوم كامپيوتر اول: 192.168.10.1
اي پي اول كامپيوتر دوم: 10.242.25.21
اي پي دوم كامپيوتر دوم:192.168.10.2
اينطوري ميشه پرينتر رو شير كرد بدون تغيير اي پي اول؟
(شبكه دامين هست)
در صورتی که reachibility بین IP ها برقرار است نیازی به IP دوم نیست و مساله شما سطح دسترسی هست که مدیر دامین به شما اعطا کرده و در صورتی که از سطح دسترسی کافی برخوردار باشید و هر دو کلاینت بتوانند با هم دیگر ارتباط رقرار کنند شما میتونید پرینتر را شیر کنید.
توضیح مختصری خدمت دوستانی که میگن هر دو کامپیوتر باید در یک رنج باشد :
اگر همچین چیزی ملاک بود روتینگ و بسیاری دیگر از المان های شبکه زیر سوال میرفت ، به طور مثال شما ممکن است سازمانی باشید با 10 واحد جداگانه و هر واحد در یک سگمنت (سابنت) مستقل و همچینین یک پرینت سرور که در دیتا سنتر که قاعداتاً در یک سگمنت مستقل است قرار داشته باشد. در اینجا تنها سطح دسترسی به منابع شبکه و برقراری ارتباطات IP بین کلاینت و پرینت سرور اهمیت پیدا میکنه که ممکن است از طریق یک روتر و یا فایروال واسط صورت پذیره و نیازی نیست که کلاینت ها در سگمنت پرینت سرور قرار داشته باشن.
sanaz12345
شنبه 14 دی 1392, 18:42 عصر
در صورتی که reachibility بین IP ها برقرار است نیازی به IP دوم نیست و مساله شما سطح دسترسی هست که مدیر دامین به شما اعطا کرده و در صورتی که از سطح دسترسی کافی برخوردار باشید و هر دو کلاینت بتوانند با هم دیگر ارتباط رقرار کنند شما میتونید پرینتر را شیر کنید.
خيلي ممنون كه كمك كرديد اما در رابطه با "reachibility" توضيح ميديد؟
كه چي هست؟
سوال ديگم اينه كه اگه ما دوتا اي پي تعريف كنيم . ميتونه از هر دو اي پي (يكي براي استفاده از پرينتر و يكي استفاده از شبكه داخلي) استفاده كنه؟
Identifier
شنبه 14 دی 1392, 18:49 عصر
خيلي ممنون كه كمك كرديد اما در رابطه با "reachibility" توضيح ميديد؟
كه چي هست؟
سوال ديگم اينه كه اگه ما دوتا اي پي تعريف كنيم . ميتونه از هر دو اي پي (يكي براي استفاده از پرينتر و يكي استفاده از شبكه داخلي) استفاده كنه؟
1- هر دو کلاینت بتونند از طریق پورت های مورد نیاز با هم دیگر ارتباط برقرار کنند . در شبکه های معمولی از Ping برای تست ارتباط معمولاً کمک گرفته میشه.
2- در صورتی که overlap نداشته باشه بله.
hessam2003
شنبه 14 دی 1392, 18:55 عصر
سلام.
شما میتوانید از نرم افزارهای از قبیل Radmin استفاده کنید.
با استفاده از این نرم افزار نیازی به یک رنج بودن IPها نمی باشد فقط کافیست در سیستم سرور تعریف شده باشید.
hraeissi
یک شنبه 15 دی 1392, 07:45 صبح
چه پاسخ هایی
موفق باشید
hghyami
یک شنبه 15 دی 1392, 14:34 عصر
سلام.
شما میتوانید از نرم افزارهای از قبیل Radmin استفاده کنید.
با استفاده از این نرم افزار نیازی به یک رنج بودن IPها نمی باشد فقط کافیست در سیستم سرور تعریف شده باشید.
دوست عزیز RADMIN ربطی به مشکل ایشون نداره. شما وقتی قرار هست که ارتباط بین ۲ تا نتورک جدا رو ایجاد کنید باید از روتر استفاده کنید. بطور مثل
نتورک ۱۰.۰.۰.۱/۲۴ چطوری میتونی با نتورک ۱۰.۰.۱.۱/۲۴ ارتباط ایجاد کنه ؟ RADMIN ؟؟
چه پاسخ هایی
موفق باشید
منظور اینبود که شما گفتید باید IPها توی یک رنگ باشه که برای جائی که ۱۰ تا کاربر داره حرف شما درست هست ولی برای جائی که USER و گروپهای مختلف داره و تعداد کاربر زیاد هست شما معمولان Network و VLANهای مختلف خواهید داشت. داشتن یک RANGE از لحاظهای مختلف درست نخواهد بود.
شما بهترین راه حلتون اینهست که با مدیر شبکتون در میون بگذارید و مشکل رو مدیر شبکه شما باید حل کنه.
hraeissi
دوشنبه 16 دی 1392, 11:28 صبح
پیشنهاد می کنم که دوستانی که دانشی در این خصوص ندارند اظهاری نکنن تا دوستان دچار مشکل نشوند
نوشتن پاسخ اشتباه و بی ربط جزء اینکه بنده خداها را سر درگم می کند موردی ندارد
موفق باشید
Identifier
دوشنبه 16 دی 1392, 12:31 عصر
پیشنهاد می کنم که دوستانی که دانشی در این خصوص ندارند اظهاری نکنن تا دوستان دچار مشکل نشوند
نوشتن پاسخ اشتباه و بی ربط جزء اینکه بنده خداها را سر درگم می کند موردی ندارد
موفق باشید
از شما صمیمانه خواهش میکنم لطف بفرمایید و با دانش صحیحتون و با ذکر علت ما را ارشاد بفرمایید.
متشکرم
cybercoder
شنبه 21 دی 1392, 06:10 صبح
اولا بایستی وجود نداره همان طور که گفته شد. کافیست route برقرار باشه این یک
دوم بروید و Classless Inter domain routing رو مطالعه کنید.
سوم شخص خود شما جزو همون کسانی هستی که خودت گفتی و داری اظهار نظر می کنی.
موفق باشید
hraeissi
شنبه 21 دی 1392, 15:24 عصر
توضیح مختصری خدمت دوستانی که میگن هر دو کامپیوتر باید در یک رنج باشد :
اگر همچین چیزی ملاک بود روتینگ و بسیاری دیگر از المان های شبکه زیر سوال میرفت ، به طور مثال شما ممکن است سازمانی باشید با 10 واحد جداگانه و هر واحد در یک سگمنت (سابنت) مستقل و همچینین یک پرینت سرور که در دیتا سنتر که قاعداتاً در یک سگمنت مستقل است قرار داشته باشد. در اینجا تنها سطح دسترسی به منابع شبکه و برقراری ارتباطات IP بین کلاینت و پرینت سرور اهمیت پیدا میکنه که ممکن است از طریق یک روتر و یا فایروال واسط صورت پذیره و نیازی نیست که کلاینت ها در سگمنت پرینت سرور قرار داشته باشن.
حرف شما کاملاً متین است به نظرم نوشته های بنده سوء تفاهم ایجاد نموده است و متاسفم
دوستمون صحبت از 2 سیستم کردن ،آیا شما برای چنین شبکه ای روتر را پیشنهاد می کنید ،بله درسته اگر روتری وجود داشت مشکل حل بود ولی آیا ما می دانیم که دارند و یا خیر لذا بایستی سئوالاتی مطرح گردد که بتوانیم پاسخ بدهیم
صحبت شما در خصوص روت که حرفی درش نیست و بنده هم موافق هستم که در صوتیکه شبکه ای وجود داشته باشد که این تعداد سیستم داشته باشد و روتری هم میان این دو وجود داشته باشد بله و کاملاً حرف شما درست است
دوست عزیز RADMIN ربطی به مشکل ایشون نداره. شما وقتی قرار هست که ارتباط بین ۲ تا نتورک جدا رو ایجاد کنید باید از روتر استفاده کنید. بطور مثل
نتورک ۱۰.۰.۰.۱/۲۴ چطوری میتونی با نتورک ۱۰.۰.۱.۱/۲۴ ارتباط ایجاد کنه ؟ RADMIN ؟؟
منظور اینبود که شما گفتید باید IPها توی یک رنگ باشه که برای جائی که ۱۰ تا کاربر داره حرف شما درست هست ولی برای جائی که USER و گروپهای مختلف داره و تعداد کاربر زیاد هست شما معمولان Network و VLANهای مختلف خواهید داشت. داشتن یک RANGE از لحاظهای مختلف درست نخواهد بود.
شما بهترین راه حلتون اینهست که با مدیر شبکتون در میون بگذارید و مشکل رو مدیر شبکه شما باید حل کنه.
برای چنین شبکه ای که شما فرمودید بله میتوانید با روتر های مختلف و یا راه اندازی vlan های گوناگون این مسئله را حل کرد ولی برداشت بنده از سئوال ایشان با توجه به این تعداد سیستم هیچ وقت به سمت vlan و روت نمی رود
hraeissi
شنبه 21 دی 1392, 15:29 عصر
اولا بایستی وجود نداره همان طور که گفته شد. کافیست route برقرار باشه این یک
دوم بروید و Classless Inter domain routing رو مطالعه کنید.
سوم شخص خود شما جزو همون کسانی هستی که خودت گفتی و داری اظهار نظر می کنی.
موفق باشید
موضع گیری شما قشنگ نیست و به نظر بنده اظهار نظر شما میتوانست زیباتر از اینها بیان شود فکر کنم بایستی فرقی بین این محیط با محیط مدرسه و خیابان باشد .
habibb
شنبه 21 دی 1392, 15:35 عصر
سلام آقای رئیسی من تجربه شبکه ندارم در این مورد ولی در مورد این توضیح می دهید
http://www.amazon.com/Asus-WL-520GU-ASUS-Wireless-Router/dp/B000R3BTDChttp://images.amazon.com/images/G/01/electronics/detail-page/B000R3BTDC_main.jpg
ی چیز دیگه من شنیدم با کابل USBــ USB میشه 2 تا کامپیوتر رو شبکه کرد و پرینتر رو هم به اشتراک گذاشت به نظرتون میشه؟
habibb
شنبه 21 دی 1392, 16:09 عصر
http://www.amazon.com/Asus-WL-520GU-ASUS-Wireless-Router/dp/B000R3BTDChttp://images.amazon.com/images/G/01/electronics/detail-page/B000R3BTDC_main.jpg
ی چیز دیگه من شنیدم با کابل USBــ USB میشه 2 تا کامپیوتر رو شبکه کرد و پرینتر رو هم به اشتراک گذاشت به نظرتون میشه؟
حامد ذوالقدری چرا شما هی رنگتون آبی قرمز میشه!Identifier:متعجب::چشمک:
hghyami
شنبه 21 دی 1392, 16:17 عصر
اینی که شما گفتی شوخی هست یا جدی؟ شما هیچ کمکی به کسی که نمیکنی هیچی داری هی داستان رو ادامه دارش میکنی!!! کسی به شما توهین نکرده ولی خود شما داری راه رو باز میکنی برای این موضوع.
habibb
شنبه 21 دی 1392, 16:35 عصر
اینی که شما گفتی شوخی هست یا جدی؟ شما هیچ کمکی به کسی که نمیکنی هیچی داری هی داستان رو ادامه دارش میکنی!!! کسی به شما توهین نکرده ولی خود شما داری راه رو باز میکنی برای این موضوع.
من می خوام بدونم این مودم می تونه برای این کار استفاده بشه یا نه؟ اگر سواد دارید بفرمایید جواب دهید چرا جبهه گیری می کنید!
الکی اعصاب منو خورد نکن:عصبانی:می خوام بدونم کابل USB به درد این کار می خوره یا نه
cybercoder
شنبه 21 دی 1392, 16:59 عصر
من متوجه نمیشم، یک محاسبه سر انگشتی نشان میدهد (اصلا محاسبه هم نمی خواد در نگاه اول روشن هست) که 2 نشانی IP گفته شده در یک range هستند. این که هیچ.
فرمودند و عرض کردم که بایستی وجود ندارد حالا میخوای شما تا 10 سال دیگه بشین برای خودت بگو دیگه چیکار کنیم که!
موضع گیری شما قشنگ نیست و به نظر بنده اظهار نظر شما میتوانست زیباتر از اینها بیان شود فکر کنم بایستی فرقی بین این محیط با محیط مدرسه و خیابان باشد .
بله در مدرسه و خیابان اگه این طوری دیگران رو نادان فرض کنی چاله میدانی برخورد می کنن باهات البته شما که حقوق یک ماه یه متخصص رو تو یک ساعت میگیری رو نمی دونم.
Identifier
شنبه 21 دی 1392, 17:04 عصر
من می خوام بدونم این مودم می تونه برای این کار استفاده بشه یا نه؟ اگر سواد دارید بفرمایید جواب دهید چرا جبهه گیری می کنید!
الکی اعصاب منو خورد نکن:عصبانی:می خوام بدونم کابل USB به درد این کار می خوره یا نه
1-ممنونم که قبلا قانونی را که خودم نوشته بودم بهم گوشزد کردی و الان داری رعایتش میکنی و برای سوالت تاپیک جداگانه ایجاد کردی
2-همینجوری به راهتون ادامه بدید و هیچ اهمیتی هم نداره که متخصص های ناشناسی که برای حس هم نوع دوسنی دارن به امثال من کمک مبکنن دیگه به اینجا سر نزنن
خوش باشی
hraeissi
شنبه 21 دی 1392, 18:34 عصر
حامد ذوالقدری چرا شما هی رنگتون آبی قرمز میشه!Identifier:متعجب::چشمک:
نه دوست من اطلاعی در این خصوص ندارم
امیر مهرشاد
شنبه 21 دی 1392, 19:46 عصر
خیلی جای سواله چرا در خیلی از سایتهای خارجی البته , از این خبرا نیس این که میگم در خیلی از سایتها منظورم فقط قانون نسبیت هست .اگر هر کس به هر اندازه ای دانشی که داره وقتی ازش سوالی میپرسن سریع حکم لازم نکنه نگه آقا وحی منزله فقط اینیه که من گفتم میشه نقض همین قانون نسبیت .چون نمیدونه که فراتر از اونم پیدا میشه و اینجوری دیگه کسی نمیاد خودشو به هر فعلیتی بزنه تا خودشو مطرح کنه . بنظر من در هر جایی که 100 % علمشم دارید نگید فقط همینه که من میگم مطمعن باشید جوابهایی بهتر و کارآمد تر از راه های شما وجود خواهد داشت .میتونید راحت بگید تا جایی که دانش من بمن اجازه میده یا تجربه من اینو میگه تا ذهنیت بدی در اون کسی که بهترین جوابو میده ایجا نشه و از همه مهمتر سوال کننده از گذاشتن پستش پشیمون نشه
کامپایلری هست که عاقبت واقعی کسانی که من من میکنن رو به هر زبانی و در همه پلت فرم ها بدون نیاز به دات نت نشون میده :لبخند: آینده
sanaz12345
سه شنبه 24 دی 1392, 18:04 عصر
وا !!
چه دوایی شده!
بین علما چه اختلاف افتاده.
اگه میدونستم اینطوری میشه سوال نمی پرسیدم
دوستان همه باسوادن
از همه ممنونم.
مرسی که کمک کردین
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.