ورود

View Full Version : سوال: شما بگین چجوری یاد بگیرم ؟؟

GAME_BUILDER
پنج شنبه 12 دی 1392, 15:54 عصر
سلام به همه اقا مشکل خیلی خیلی بزرگ دارم . من از حدود 1.5 تا 2 سال پیش خواستم همه چی رو یاد بگیرم و یک انجین بسازم و بازی بسازم باحاش بازی مثل کانتر انلاین اما...
نمیدونم چجوری دایرکت ایکس یاد بگیرم اصلا فهمش برام خیلی سخته نمیدونم چجوری باید یاد بگیرم هرچی میخونم هم حالیم نمیشه کتاب ایرانی وجود نداره ؟؟ فیلم ایرانی یا ... لطفا یه راه پیشنهاد بدین :گریه:

amin1softco
پنج شنبه 12 دی 1392, 20:17 عصر
من یاد این آهنگ شماعی زاده افتادم که میگه شما بگید میون این خواستگارا کی می شه دوماد ایشالا ...... یکیشون برنامه نویس با دو تا انجین اومده شما بگید بین این انجین ها کدوم می شه پر فروش ترین همگی بگید ماشالا

آخه پسر خوب با دایرکس می خواهی چیکار کنی برو ببین یونیتی چیکار کرده هر چی هم آموزش صوتی تصویری بخواهی هست گاهی باید از پشت کامپیوتر بلند بشی بری بنیاد بازی های رایانه ایی ببینی چه خبره خووو

بعدشم کانتر آنلاین را که نمی شه با دایرکس درست کرد نمونش همین سایت گوگل برای سال 2014 www.google.com/santatracker همش htm5 ,jquery,CSS3 و node.js این چیزاست برای بازی آنلاین شما نیازی به دایرکس ندارید !!!

یاد گیری هم اگر 4 تا رفیق پایه داری با هم بحث کنید سریع میره تو ذهنت...

GAME_BUILDER
پنج شنبه 12 دی 1392, 22:18 عصر
داداش چنان حرف میزنی که اینگار که من از دیگه نوبرشم :دی
من یونیتی بلدم منظورم از بازی انلاین بازی تحت وب نبود بازی انلاین مثل کانتر بازی ریل تایم میخاستم از source engine sdk استفاده کنم ولی مثل اینکه قیمتش 300 هزار دلاره زده رست من خیلی علاقه دارم به ساخت انجین اونم نه برای پول در اوردن
تازه مگر بازی سازی فقط برای بنیاده ؟؟ استیم استور اومده واسه کی ؟؟ فقط واسه خارجی ها ؟؟ من میدونم چجوری میشه بازی رو تو استیم گذاشت بگذریم
من میخام بدونم این دایرکت ایکسو چجوری باید یاد بگیرم از کجا شروع کنم و چی رو بخونم شما بلدین ؟؟

amin1softco
جمعه 13 دی 1392, 12:05 عصر
خوب تو که از من بیشترم بلدی من هنوز انگیزه نصب و کار با یونیتی را ندارم
خوب اگر زده 300 هزار دلار لابد دلیلی داشته دیگه :دی
نه جانم بازی بنویس برای فروش و پول ;) گفتم بری بنیاد 4 نفرو پیدا کنی با هم دایرکس کار کنید دل نمیدی به کار دیگه ;)
والا برای خارجی ها باید قوانین کپی رایت را حفظ کنی و بزرای و پول در بیاری حالا شاگرد خواستیم ما هستیم

هیچی اول از همه یک نسخشو انتخاب کن بعدم 4 عدد کتاب در مورد اون نسخه بگیر بخون و 10-20 تا گیم ساده را باهاش بنویس مار و پله - تخته نرد - فکر و بکر - اسنک - و... بعد دستت روون شد برو تو فکر بازی های خفن تر منم والا دایرکس بلد نیستم که بخواهم راهنماییت کنم :D

emadacx
شنبه 14 دی 1392, 14:54 عصر
سلام به همه اقا مشکل خیلی خیلی بزرگ دارم . من از حدود 1.5 تا 2 سال پیش خواستم همه چی رو یاد بگیرم و یک انجین بسازم و بازی بسازم باحاش بازی مثل کانتر انلاین اما...
نمیدونم چجوری دایرکت ایکس یاد بگیرم اصلا فهمش برام خیلی سخته نمیدونم چجوری باید یاد بگیرم هرچی میخونم هم حالیم نمیشه کتاب ایرانی وجود نداره ؟؟ فیلم ایرانی یا ... لطفا یه راه پیشنهاد بدین :گریه:
شما اول بگين تو چي مشكل دارين تا دوستان بتونن كمك كنند.

ولي به طور كلي شما براي فهميدن DirectX يا OpenGL بايد برنامه نويسي با C و يا ‍++C رو مسلط باشيد (براي DirectX پيشنهاد من ++C هست) و مخصوصآ رياضياتتون خوب باشه و به مباحثي مثل جبر خطي و مثلثات و ... تسلط داشته باشيد تا بفهميد چي به چيه و مثلا براي چي فلان چيز اينطوري شده.
براي كار با DirectX يا OpenGL مسلط بودن به رياضي مهم تر از بلد بودن C يا ++C هست.

GAME_BUILDER
شنبه 14 دی 1392, 16:15 عصر
من الان فهمیدم که اول باید چیزای دیگه ای رو یاد بگیرم 2 - 3 تا کتاب دانلود کردم که سازنده های گیم انجین معروف نوشته بودنشون فهمیدم اول از کجا باید شروع کنم ولی ریسکش برام خیلی سخته وقت بذارم کار کنم اخه مگه میشه انجین رو یک نفره ساخت ؟؟ انجین بتلفیلد frostbite سازنده هاش 10 ساله این کاره هستن و تازه گروهشون 45 نفریه من 1 نفره چی میتونم بسازم ؟؟ میشه یه خورده واضح بگین ایا فاییده داره یا نه ؟؟
ممنون

amin1softco
شنبه 14 دی 1392, 21:00 عصر
بستگی داره چقدر عرضه داشته باشی ولی به نظر من بیخیالش بشی بهتر است برو بشین از یونیتی و آنریل استفاده کن حالشو ببر والا

MNDsoft
یک شنبه 15 دی 1392, 10:42 صبح
دوتا کتاب فارسی برای directX وجود داره که مال انتشارات ناقوسه.
یکیش با C++ و اون یکی با C#.
من هردوتاش رو دارم ولی از هیچکدومشون سر در نمی آرم:قهقهه::گریه:

GAME_BUILDER
یک شنبه 15 دی 1392, 14:03 عصر
خدایی ؟؟ من یه کتاب گرفتم مال 10 سال پیشه اونم با سی شارپ ولی سی ++ رو تاحالا ندیده بودم بگو بگو دقیقا چیه حتما باید بگیرم

MNDsoft
یک شنبه 15 دی 1392, 20:04 عصر
باور کن!
اسم یکیش آموزش ساخت بازی با دایرکت ایکس در سی شارپ
اون یکی آموزش برنامه نویسی دایرکت ایکس در سی پلاس پلاس
هر دو تاش مال انتشارات ناقوسه
ولی فکر نکنم بتونی پیداشون کنی! چون تیراژ اولی 500 جلد بود! و دومی هم یه کم قدیمی بود نصفشم ریاضی بود

omidshaman
یک شنبه 15 دی 1392, 22:15 عصر
اینا رو ببین
http://www.youtube.com/watch?v=fWaEClGVJaI&list=PL112A527F83F7A5E4