View Full Version : ساخت برنامه ای شبیه WeChat
shayan.y.z
پنج شنبه 12 دی 1392, 21:47 عصر
با درود .
همون طور که می دونید ویچتم فیلتر شد و به باشگاه فیلتریا پیوست:لبخند:
که البته دبیر فیلترینگ گفته : کوکو وایبر واتس اپ تانگو و مسنجر های خارجی قرار هستش که فیلتر بشن
خب همون طوری که معلومه , یه مسنجر خوب , برای ما ایرانی ها وجود نداره که امکانات کامل داشته باشه و البته تا 4 روز دیگه فیلترش نکنن .
خب من و دوستانم به فکر ساخت یک شبکه اجتماعی - مسنجر افتادیم یعنی یه سایت ایرانی همراه با برنامه , که یه چیزی بین فیسبوک و وی چت باشه , بسازیم .
یعنی تقریبا وی چت ولی ایرانی و با امکانات بالاتر + اینکه مثل فیسبوک , از سایت هم بشه استفاده کرد و فقط برای موبایل نباشه , فک کنم تا حالا گرفتین که منظورم دقیقا چیه ...:لبخند::لبخند:
به هر حال , مشکل ما اینه که ما فقط برنامه نویس وب و امنیت و گرافیست داریم , یعنی برنامه نویس اندروید و ای او اس نداریم , و ما دنبال یک برنامه نویس اندروید و ای او اس می گردیم ( البته الویت اندروید هستش ) اگه کسی برنامه نویسی اندروید بلد هست و علاقه به شرکت در این پروژه دارد بگه .
با تشکر
بدرود
darkeliden
پنج شنبه 12 دی 1392, 22:16 عصر
یکی به من اس داد در این باره نمیدونم به گروه شما مربوط بود یا نه ؟
shayan.y.z
پنج شنبه 12 دی 1392, 22:34 عصر
اسم شما شاهینه ؟؟؟؟ تو وایبر ؟؟؟ اسم طرف ارین بود ؟
وایبرم داره فیلتر میشه , کم و بیش دارن asp ها رو میبندن
darkeliden
جمعه 13 دی 1392, 05:21 صبح
فکر کنم آرین بود . از رایتل اس داده بود. من آرش
shayan.y.z
جمعه 13 دی 1392, 14:54 عصر
بعله , از گروه ما بود ...
shayan.y.z
جمعه 13 دی 1392, 19:53 عصر
up..........................
reza_azizi2010
جمعه 13 دی 1392, 20:04 عصر
شما اگه این پروژه رو توی پونیشا درخواست بدین سریعتر به نتیجه میرسید
shayan.y.z
جمعه 13 دی 1392, 20:54 عصر
ممنون از نظرتون ولی مشکل اینه که این کار شراکتی هست
feri1234
جمعه 13 دی 1392, 23:39 عصر
تویه ایران کار با اپراتورایه مجازی مجاز نیست و جرم محسوب میشه
powerboy2988
شنبه 14 دی 1392, 11:10 صبح
کاری که می خواید انجام بدین چه هست دقیقا؟
و اینکه می تونید نیازهای سخت افزاری رو فراهم کنید؟
واسه اینکار برنامه ریزی انجام دادی؟ یا اینکه دیدین چندتا app از دسترس خارج شدند شما یک بازار باز دید و می خواید توش کار کنید؟
مثلا app که شما می خواید ارائه بدید چه مزیتی نسبت به اون App ها که الان .... شدن داره که ملت راغب شن بیان سمت شما؟
الان چندتا شبکه اجتماعی ایرانی ساخته شده و کاربر زیادی ازش استفاده نکرده.. چون نیاز مشتری رو نشناخته و یه چیزی Up کردن و ....
توصیه می کنم خیلی از جوانب رو در نظر بگیر و بعد شروع کن... ببین می تونی کاری کنی که تو عرض ۳ ماه مثلا تعداد کاربرانی که از خدمات سایت استفاده می کنند به ۷۰۰۰۰۰ تا برسه..
اگر برنامه ریزی داری واسه کارت و می دونه از کجا به کجا می خوای بری و ... . خوشحال می شم همکاری کنیم من حدود چند سال قبل می خواستم یه چیزی تو مایه های Viber رو درست کنم سورس هاشو داشتم و نگاه می کردم و مهندسی معکوس روش انجام می دادم اما خیلی از مسائل رو نتونستم کنترل کنم و رفت تو دیوار!!
موفق باشی....
A.iman
شنبه 14 دی 1392, 11:58 صبح
مگه هرچیزی که فیلتر شد ، شما نمونه داخلیش رو بسازید ، فیلتر نخواهد شد !؟ مثلا شما یه چیزی شبیه viber بسازی ، اصلا خیلی خفن تر از خود viber ! عمو فیلتری شمارو فیلتر نخواهد کرد ؟! مگه اونا به خاطر خارجی بودنشون فیلتر شدن ؟! اگه اونطوریه باید کلی سرویس دیگه هم از جمله گوگل و یاهو و ویکیپدیا باید فیلتر میشد!
abbasalim
شنبه 14 دی 1392, 13:29 عصر
مگه هرچیزی که فیلتر شد ، شما نمونه داخلیش رو بسازید ، فیلتر نخواهد شد !؟ مثلا شما یه چیزی شبیه viber بسازی ، اصلا خیلی خفن تر از خود viber ! عمو فیلتری شمارو فیلتر نخواهد کرد ؟! مگه اونا به خاطر خارجی بودنشون فیلتر شدن ؟! اگه اونطوریه باید کلی سرویس دیگه هم از جمله گوگل و یاهو و ویکیپدیا باید فیلتر میشد!
وقتی ایرانی باشه باید از قوانین ایران پیروی کنه و در صورت نیاز اطلاعات کاربر رو به دولت بده + اطلاعات کاربران ایرانی به خارج درز پیدا نمیکنه + کنترلش راحت تره شما کلوب رو ببینید شبیه ف یسبوکه ولی فیلتر نیست
esmaeilbf
شنبه 14 دی 1392, 14:30 عصر
وقتی ایرانی باشه باید از قوانین ایران پیروی کنه و در صورت نیاز اطلاعات کاربر رو به دولت بده + اطلاعات کاربران ایرانی به خارج درز پیدا نمیکنه + کنترلش راحت تره شما کلوب رو ببینید شبیه ف یسبوکه ولی فیلتر نیست
کلوب قبل از فیسبوک وجود داشته !!! اما به دلایلی کاربرا به سمت سرویس های داخلی هیچ وقت نرفتند!!و به نظر نمیاد به این زودی ها هم میلی به رفتن داشته باشن
faghatman
شنبه 14 دی 1392, 17:19 عصر
می تونید پروژه را به سایت زیر بدین براتون انجام بدن متخصصاش:
ایرانیان کدرز : WWW.IranianCoders.com (http://www.iraniancoders.com)
shayan.y.z
یک شنبه 15 دی 1392, 18:52 عصر
باید بگم که دلیل فیلتر شدن ویچت , دو تا بود بیش تر , یکیش اینکه میگن نا امنه و اطلاعات مردم پخش میشه و یکیش هم اینکه فضای فاسد و بد داره
در واقع رئیس فیلترینگ گفت دلیل اصلی فیلتر ما این بود که در امکان پیپل نیر بای , بقیه میتونن به اطلاعات دیگران دست بیابند , بدون اینکه خودشون بخوان .... ولی در برنامه ما امکان اینکه در قسمت پیپل نیر بای نشان داده نشن هست . بعد مثلا دیالوگ فیلتر نشده بلکه حمایتم شده , ولی چند نمونه ا مسنجر های ایرانی به دلیل نداشتن مجوز فیلتر شدند مثل گپی ها .
در کل ممنون از نظرتون
shayan.y.z
یک شنبه 15 دی 1392, 18:55 عصر
کاری که می خواید انجام بدین چه هست دقیقا؟
و اینکه می تونید نیازهای سخت افزاری رو فراهم کنید؟
واسه اینکار برنامه ریزی انجام دادی؟ یا اینکه دیدین چندتا app از دسترس خارج شدند شما یک بازار باز دید و می خواید توش کار کنید؟
مثلا app که شما می خواید ارائه بدید چه مزیتی نسبت به اون App ها که الان .... شدن داره که ملت راغب شن بیان سمت شما؟
الان چندتا شبکه اجتماعی ایرانی ساخته شده و کاربر زیادی ازش استفاده نکرده.. چون نیاز مشتری رو نشناخته و یه چیزی Up کردن و ....
توصیه می کنم خیلی از جوانب رو در نظر بگیر و بعد شروع کن... ببین می تونی کاری کنی که تو عرض ۳ ماه مثلا تعداد کاربرانی که از خدمات سایت استفاده می کنند به ۷۰۰۰۰۰ تا برسه..
اگر برنامه ریزی داری واسه کارت و می دونه از کجا به کجا می خوای بری و ... . خوشحال می شم همکاری کنیم من حدود چند سال قبل می خواستم یه چیزی تو مایه های Viber رو درست کنم سورس هاشو داشتم و نگاه می کردم و مهندسی معکوس روش انجام می دادم اما خیلی از مسائل رو نتونستم کنترل کنم و رفت تو دیوار!!
موفق باشی....
مطمئنا ما با برنامه ریزی پیش خواهیم رفت , در مورد سرور هم بله , قراره از یکی از دوستان که هاستینگ دارند سرور اختصاصی بخریم . به هر حال اگه می خواین با ما همکار بشید , لطفا ای دی line من رو ادد کنید :
shayan.g
reza_azizi2010
دوشنبه 16 دی 1392, 10:21 صبح
باید بگم که دلیل فیلتر شدن ویچت , دو تا بود بیش تر , یکیش اینکه میگن نا امنه و اطلاعات مردم پخش میشه و یکیش هم اینکه فضای فاسد و بد داره
در واقع رئیس فیلترینگ گفت دلیل اصلی فیلتر ما این بود که در امکان پیپل نیر بای , بقیه میتونن به اطلاعات دیگران دست بیابند , بدون اینکه خودشون بخوان .... ولی در برنامه ما امکان اینکه در قسمت پیپل نیر بای نشان داده نشن هست . بعد مثلا دیالوگ فیلتر نشده بلکه حمایتم شده , ولی چند نمونه ا مسنجر های ایرانی به دلیل نداشتن مجوز فیلتر شدند مثل گپی ها .
در کل ممنون از نظرتون
نه دوست عزیز، دیالوگ یک کپی ناشیانه از ویچته! توصیه میکنم این دوتا مقاله رو مطالعه کنید :
اول (http://parsish.com/review/1392/10/dialog-vs-wechat/)
دوم (http://www.shahvar.net/1392/10/12/dialog-miror-of-wechat/)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.