* joodi *
شنبه 14 دی 1392, 12:05 عصر
سلام
در قسمتی از سایتی که نوشتم کاربر عکس پروفایلش رو به روزرسانی میکنه اما بعد از لود مجدد صفحه با اینکه عکس درست آپلود شده بازهم عکس قبلی نشون داده میشه و وقتی CTRL + F5 میزنم عکس جدید رو درست لود میکنه از این کد برای نمایش عکس استفاده کردم و تا حدودی مشکل حل شد و عکس بعد از آپلود صحیح نشون داده میشه اما وقتی کاربر ساین اوت میکنه و دوباره وارد میشه بازهم عکس قبلی رو نشون میده!! یعنی همش از کش میخونه
راه حلش پاک کردن کشه؟ چه طوری میشه کش رو کلا پاک کنم یا کش مربوط به همین صفحه رو دیلیت کنم؟
string imagePath = "../ProfileImages" + "/" + HidCodemeli.Value + ".jpg";
Guid g1 = Guid.NewGuid();
string GuidString1 = Convert.ToBase64String(g1.ToByteArray());
GuidString1 = GuidString1.Replace("=", "");
GuidString1 = GuidString1.Replace("+", "");
ShowImg.ImageUrl = imagePath + "?r=" + GuidString1;
در موررگر های کروم و فایرفاکس و آی ای هم وضع کاملا متفاوت است! یکی از کش میخونه و یکی دوباره از سرور میخونه!!
در قسمتی از سایتی که نوشتم کاربر عکس پروفایلش رو به روزرسانی میکنه اما بعد از لود مجدد صفحه با اینکه عکس درست آپلود شده بازهم عکس قبلی نشون داده میشه و وقتی CTRL + F5 میزنم عکس جدید رو درست لود میکنه از این کد برای نمایش عکس استفاده کردم و تا حدودی مشکل حل شد و عکس بعد از آپلود صحیح نشون داده میشه اما وقتی کاربر ساین اوت میکنه و دوباره وارد میشه بازهم عکس قبلی رو نشون میده!! یعنی همش از کش میخونه
راه حلش پاک کردن کشه؟ چه طوری میشه کش رو کلا پاک کنم یا کش مربوط به همین صفحه رو دیلیت کنم؟
string imagePath = "../ProfileImages" + "/" + HidCodemeli.Value + ".jpg";
Guid g1 = Guid.NewGuid();
string GuidString1 = Convert.ToBase64String(g1.ToByteArray());
GuidString1 = GuidString1.Replace("=", "");
GuidString1 = GuidString1.Replace("+", "");
ShowImg.ImageUrl = imagePath + "?r=" + GuidString1;
در موررگر های کروم و فایرفاکس و آی ای هم وضع کاملا متفاوت است! یکی از کش میخونه و یکی دوباره از سرور میخونه!!