PDA

View Full Version : سوال: تشخیص سرور یا کلاینت بودن کامپیوتر ها در شبکه workgroup

امیر مهرشاد
سه شنبه 17 دی 1392, 19:58 عصر
سلام

سوال اول : در یک شبکه ای که قبلا راه اندازی شده (workgroup)چطور باید بفهمم سرورشون کدومه کلاینتش کدومه ؟

منظورم فقط آی پی ها نیستند لازمه سرور بودن در یک شبکه تنظیمات خاصی بدنبال داره ؟ یا صرف اینکه یک یوزر ادمین باشه میشه سرور و دیگری میشه کلاینت

سوال دوم : برای اینکه واقعا یک سرور در اینقبیل شبکه ها داشته باشیم یعنی یک کامپیوتر بعنوان سرور معرفی کنیم دقیقا باید چکاری انجام بدیم ؟

ممنون:تشویق:

hraeissi
چهارشنبه 18 دی 1392, 07:09 صبح
دوست من هر کامپیوتری که سرویس بدهد بهش سرور می گویند.به طر مثال سیستمی که ویندوز XP دارد ولی پرینتر آن برای دیگران در دسترس می باشد را می گویند یک سرور پرینتر به هر حال شما با توجه به اطلاعاتتان بهتر است برای راه اندازی شبکه اول مطالعه در آن خصوص را داشته باشید و بعد عملیاتی کار را آغاز کنید

امیر مهرشاد
چهارشنبه 18 دی 1392, 21:22 عصر
دوست من هر کامپیوتری که سرویس بدهد بهش سرور می گویند.به طر مثال سیستمی که ویندوز XP دارد ولی پرینتر آن برای دیگران در دسترس می باشد را می گویند یک سرور پرینتر به هر حال شما با توجه به اطلاعاتتان بهتر است برای راه اندازی شبکه اول مطالعه در آن خصوص را داشته باشید و بعد عملیاتی کار را آغاز کنید

استاد گرام هر پستی رو معمولا در تالار شبکه مطالعه میکنم شما حضور دارید و به تجربه شما احترام خیلی خاصی قائلم - ولی شاید خوب مساله رو بیان نکردم من خیلی راحت با شبکه های و راه انداز ی اونها کار میکنم البته هنوز خیلی برام زوده که حرفی برای گفتن داشته باشم ولی خب چندین شبکه مختلط وایرلس و لن رو راه اندازی کردم و مشکلی هم نداشتم در هر حال متشکر

hraeissi
پنج شنبه 19 دی 1392, 07:33 صبح
سوء تفاهم نشود
متاسفانه خیلی از همکاران و دوستان که با بنده در بستر اینترنت و از طریق همین طریق و یا سایت بنده با بنده آشنا می شوند در بسیاری از موارد کارهایی را ارجاع می دهند که بدلیل کم تجربگی و یا بی مطالعه بودن کار اجرا شده که نصفه رها شده است تمایل دارند کار را افرادی مثل من جمع و جورشون کنند تا اعتبارشان خراب نشود ولی متاسفانه ماها تا یه اندازه ای میتوانیم کمک حال شویم و با توجه به زیاد بودن دستمزد امسال من برای دوستان شاید با ضرر هم روبرو شوند

لذا به همین منظور مخالف 100 % این موضوع هستم که دوستانی که در این خصوص کار نکرده اند و یا در حال یادگیری هستند اصلاً سمت کارهای اجرایی و یا پروژه های واقعی نروند و یا اگر هم می روندبا یک کارشناس این امر که تجربه کافی در این حوزه را دارند مشاوره بگیرند تا در آینده خودشان دچار مشکل نشوند .
مثالی میزنم که متوجه بشوید
حدود یکسال پیش مدیر عامل یک شرکتی با من تماس گرفتن که گفتن ما یک پروژه از جهاد سازندگی گرفتیم و بعد از یکسال همکاری با آنها الان در یکی از سرور های شرکت که فایروال شرکت می باشد دچار مشکل شده ایم و نمیتوانیم مشکل را حل کنیم و با اصرار در یک روز تعطیل من را به پروژ] دعوت کردن که پس از بررسی متوجه خطای مدیریتی شدم که باعث شده بود بدلیل عدم اطلاع و روش تست و خطا یابی دوستان باعث شده بود یک ساختمان 7 طبقه با 160 کاربر به طور کل شبکه نداشته باشند .
درسته این مشکل با 1 ساعت کار بنده حل شد ولی بنده خدا مجبور شد حق الزحمه 3 ماهه خودشو که از آن شرکت گرفته بود را برای کار یک ساعته من بده
به خاطر همین می گم دوستان سعی کنند در خصوص کاری که می خواهند انجام دهند حتماً دانش کافی داشته باشند تا این بازار شبکه که الان پر از افراد غیر متخصص و یا مدعی است پاک شود .
من الان اکر احساس کنم در خصوص موردی دانشی ندارم نه اظهار نظر می کنم و نه کاری می گیرم مگر اینکه از دانش خودم مطلع شوم ولی متاسفانه برخی ها فکر می کنند با اظهار نظر و یا دریافت همه نوع کار خودشون را بزرگ می کنند ولی این را نمی دانند که اعتبار خودشون را که به همین راحتی هم در این بازار به دست نمی آید را از دست خواهند داد .

امیدوارم از برخی از پاسخ های بنده دوستان دلخوری پیدا نکنند .

موفق باشید

Identifier
پنج شنبه 19 دی 1392, 07:46 صبح
من الان اکر احساس کنم در خصوص موردی دانشی ندارم نه اظهار نظر می کنم و نه کاری می گیرم مگر اینکه از دانش خودم مطلع شوم ولی متاسفانه برخی ها فکر می کنند با اظهار نظر و یا دریافت همه نوع کار خودشون را بزرگ می کنند ولی این را نمی دانند که اعتبار خودشون را که به همین راحتی هم در این بازار به دست نمی آید را از دست خواهند داد .

بنده کماکان منتظر پاسخ کارشناسی و تخصصی شما در زمینه شیر کردن پرینتر هستم.

habibb
پنج شنبه 19 دی 1392, 13:50 عصر

چکاره دوستم داری؟ هی پرینتر پرینتر می کنی؟:عصبانی:
شاید نخوات بگه ؟ شاید باید هزینه پرداخت کنید؟ همه چی که رایگان نیست!

لطف کنید قوانین رو ی بار دیگه مطالعه کنید!
http://s1.picofile.com/file/7604761505/bookworm_reading_book.gif

گذاشتن پست فاقد محتوا
انحراف کردن موضوع مورد بحث این تاپیک
تحت فشار آوردن کاربر به اجبار به بحثی دیگر
کاربری VIP که در شأن ایشان نیست قوانین رو نادیده بگیرند
این جور پست ها باید باید در پیام خصوصی مطرح شوند
بازم بگم یا دیگه بسه!

من نمی دونم هر کی خواست پست منه پاک کنه باید پست شما رو هم پاک کنه!:عصبانی:
من الان این متن رو کپی می کنم توی کامپیوترم
اگر خودت نوشته منه پاک کنی باید نوشته خودتم پاک کنی!وگرنه من همین پست رو تا روز قیامت دوباره میزارم .:عصبانی:

hghyami
پنج شنبه 19 دی 1392, 14:36 عصر
http://barnamenevis.org/images/misc/quote_icon.png نوشته شده توسط hraeissi http://barnamenevis.org/images/buttons/viewpost-left.png (http://barnamenevis.org/showthread.php?p=1948750#post1948750)
استاد گرام هر پستی رو معمولا در تالار شبکه مطالعه میکنم شما حضور دارید و به تجربه شما احترام خیلی خاصی قائلم - ولی شاید خوب مساله رو بیان نکردم من خیلی راحت با شبکه های و راه انداز ی اونها کار میکنم البته هنوز خیلی برام زوده که حرفی برای گفتن داشته باشم ولی خب چندین شبکه مختلط وایرلس و لن رو راه اندازی کردم و مشکلی هم نداشتم در هر حال متشکر ۱. شما می‌پرسید سرور:
A. هر دستگاهی که اطلاعات رو به اشتراک بذاره
B. شما اگر Windows XP هم اگر شما بذرید و اون File Sharing بکنه میشه سرور
۲. چه مشخستی داشته باشه؟
۲. سوال من اینجاست که منظور شما از مشخصات چی‌ هست؟
A. سخت‌افزار
B. نرم‌افزار
شما فرض کنید یک شرکت که ۱۰ تا کارمند داره، شما باید خیلی‌ چیزا رو محاسبه کنید، به طور مثال
۱. حجم اطلاعات چقدر هست
۲. اهمیت اطلاعات
۳. نگهداری/ Backup
۴. سرعت
۵. دسترسی‌
۶. امنیت
۷. نیاز ها
۸. عملی‌ بودن نیازها
و و و
بعدش سخت افزار رو طراحی کنید (مثال)
۱. مدل
۲. تعداد
۳. hard, cpu, ram
۴. IOPS
۵. BANDWIDTH
و و و
بعدش بر حسب سخت افزار پیاده سازی OS
۱. آیا میشه مجازی سازی کرد (vmware، XEN, KVM و و و)
۲. معماری و پیاده سازی OS هاتون
و و و
و کلی‌ وی دیگه که اگر بخوام بگم باید حالا حالاها بنویسم.

من نمی دونم هر کی خواست پست منه پاک کنه باید پست شما رو هم پاک کنه!:عصبانی: دوست عزیز موضوع پاک کردن پست کسی‌ نیست، مهم اینجا هست که اینجا هر کس نظر خودش رو میده ولی‌ یک سری از دوستان به دلیل مختلف یک نزری میدن و متوجه نیستن که ممکن هست مشکل درست کنند. مثال هاش هم زیاد هست تو همین چند تا Topic آخر. شما هم هی‌ میگی‌ قوانین چه قانونی‌ اینجا نقض شده میشه بگید و اینکه شما چرا ناراحت هستید؟

فکر نمیکنم درست باشه بحث اینجا ادامه پیدا کنه چون به هیچ کس کمکی‌ نمی‌شه.

habibb
پنج شنبه 19 دی 1392, 15:24 عصر
دوست عزیز موضوع پاک کردن پست کسی‌ نیست، مهم اینجا هست که اینجا هر کس نظر خودش رو میده ولی‌ یک سری از دوستان به دلیل مختلف یک نزری میدن و متوجه نیستن که ممکن هست مشکل درست کنند. مثال هاش هم زیاد هست تو همین چند تا Topic آخر. شما هم هی‌ میگی‌ قوانین چه قانونی‌ اینجا نقض شده میشه بگید و اینکه شما چرا ناراحت هستید؟

گذاشتن پست فاقد محتوا
بازم بگم یا دیگه بسه!

hghyami
پنج شنبه 19 دی 1392, 15:42 عصر

امیر مهرشاد
جمعه 20 دی 1392, 00:17 صبح
سوء تفاهم نشود
متاسفانه خیلی از همکاران و دوستان که با بنده در بستر اینترنت و از طریق همین طریق و یا سایت بنده با بنده آشنا می شوند در بسیاری از موارد کارهایی را ارجاع می دهند که بدلیل کم تجربگی و یا بی مطالعه بودن کار اجرا شده که نصفه رها شده است تمایل دارند کار را افرادی مثل من جمع و جورشون کنند تا اعتبارشان خراب نشود ولی متاسفانه ماها تا یه اندازه ای میتوانیم کمک حال شویم و با توجه به زیاد بودن دستمزد امسال من برای دوستان شاید با ضرر هم روبرو شوند

لذا به همین منظور مخالف 100 % این موضوع هستم که دوستانی که در این خصوص کار نکرده اند و یا در حال یادگیری هستند اصلاً سمت کارهای اجرایی و یا پروژه های واقعی نروند و یا اگر هم می روندبا یک کارشناس این امر که تجربه کافی در این حوزه را دارند مشاوره بگیرند تا در آینده خودشان دچار مشکل نشوند .
مثالی میزنم که متوجه بشوید
حدود یکسال پیش مدیر عامل یک شرکتی با من تماس گرفتن که گفتن ما یک پروژه از جهاد سازندگی گرفتیم و بعد از یکسال همکاری با آنها الان در یکی از سرور های شرکت که فایروال شرکت می باشد دچار مشکل شده ایم و نمیتوانیم مشکل را حل کنیم و با اصرار در یک روز تعطیل من را به پروژ] دعوت کردن که پس از بررسی متوجه خطای مدیریتی شدم که باعث شده بود بدلیل عدم اطلاع و روش تست و خطا یابی دوستان باعث شده بود یک ساختمان 7 طبقه با 160 کاربر به طور کل شبکه نداشته باشند .
درسته این مشکل با 1 ساعت کار بنده حل شد ولی بنده خدا مجبور شد حق الزحمه 3 ماهه خودشو که از آن شرکت گرفته بود را برای کار یک ساعته من بده
به خاطر همین می گم دوستان سعی کنند در خصوص کاری که می خواهند انجام دهند حتماً دانش کافی داشته باشند تا این بازار شبکه که الان پر از افراد غیر متخصص و یا مدعی است پاک شود .

امیدوارم از برخی از پاسخ های بنده دوستان دلخوری پیدا نکنند .

موفق باشید

استاد عزیز با صحبت هایی که فرمودید موافق نیستم مگه شمایی که الان تخصصتون در زمینه شبکه بجایی بقول خودتون رسیده که حقوق سه ماهه یک مدیر آی تی رو بابت تجربتون یه ساعته بدست میارید از روز اول از کجاها شروع کردید دقیقا این حرف شما یعنی مثل کسی میمونه که بخواد با علاقه زیاد یک کتاب بدنسازی رو هزاران بار بخونه ولی دریغ از یذره عضله !!!!!!!!!!!!!!!! چی دارید میگید بچه ها یی مثل من که تجربه اندکی در این زمینه دارن بعد از اطلاعات بیسی که پیدا میکنند باید و باید با پروژه های کوچک آشنا بشن و کار کنن تا بشن یه روزی مـثل شما شایدم هیچکی بگرد شما نرسه ولی این حرف شما که یعنی توی کل ایران فقط با یه هزینه سنگین باید به شماها مراجعه کرد .استاد معزز عذرخواهی میکنم لحن گفتنم خیلی تنده ولی یکم هم انتقاد پذیر باشید

hraeissi
جمعه 20 دی 1392, 09:53 صبح
استاد عزیز با صحبت هایی که فرمودید موافق نیستم مگه شمایی که الان تخصصتون در زمینه شبکه بجایی بقول خودتون رسیده که حقوق سه ماهه یک مدیر آی تی رو بابت تجربتون یه ساعته بدست میارید از روز اول از کجاها شروع کردید دقیقا این حرف شما یعنی مثل کسی میمونه که بخواد با علاقه زیاد یک کتاب بدنسازی رو هزاران بار بخونه ولی دریغ از یذره عضله !!!!!!!!!!!!!!!! چی دارید میگید بچه ها یی مثل من که تجربه اندکی در این زمینه دارن بعد از اطلاعات بیسی که پیدا میکنند باید و باید با پروژه های کوچک آشنا بشن و کار کنن تا بشن یه روزی مـثل شما شایدم هیچکی بگرد شما نرسه ولی این حرف شما که یعنی توی کل ایران فقط با یه هزینه سنگین باید به شماها مراجعه کرد .استاد معزز عذرخواهی میکنم لحن گفتنم خیلی تنده ولی یکم هم انتقاد پذیر باشید

خیلی ممنون از کلیه دوستان موافق و مخالف و خوشحالم که به این بلوغ رسیدیم که نخواهیم موضع گیری غیر حرفه ای انجام بدیم
درسته دوست من بایستی همه تجربه خودشان را بالا ببرند و من از همین جاها شروع کردم و به شخصه از هیچ کاری برای کمک دوستان دریغ نمی کنم
اگر به سایت من سری می زدید متوجه می شدید که آموزشهای خیلی زیادی که از تجزبه کسب نمودم و برای دوستان پ.ل ساز خواهد بود را بدون هیچ چشمداشتی در سایت قرار دادم ولی برخی از دوستان با سئوالات مبهم خودشون دست و پای ما را برای پاسخ دادن می بندد
یه زمانی شاید درست بود که شما با این سئوالات مشکل را حل می کردید ولی دوست من با پیشرفتی که امروزه وجود دارد بایستی سریعاً دانش خودتون را بروز کنید تا بتوانید کارهای جدید را نیز بتوانید بگیرید .
به هر حال هر کسی نظری دارد و این جا هم جای همین نظرات است و لازم است این مهم مد نظر باشد که به کسی بی احترامی صورت نگیرد تا موجبات دلخوری دوستان را نداشته باشد
باز هم ممنون از اظهار نظرات

cybercoder
جمعه 20 دی 1392, 17:51 عصر
اینا رو ول کن این شیر کردن تخصصی پرینتر چی شد در یک رنج؟ کماکان منتظر پاسخ تخصصی و کارشناسی شما هستیم. در ضمن رنج رو هم برای ما توضیح بدین خیلی ممنون میشوم.

habibb
جمعه 20 دی 1392, 18:44 عصر
اینا رو ول کن این شیر کردن تخصصی پرینتر چی شد در یک رنج؟ کماکان منتظر پاسخ تخصصی و کارشناسی شما هستیم. در ضمن رنج رو هم برای ما توضیح بدین خیلی ممنون میشوم.

http://s1.picofile.com/file/7604761505/bookworm_reading_book.gif

گذاشتن پست فاقد محتوا
بازم بگم یا دیگه بسه!

من نمی دونم هر کی خواست پست منه پاک کنه باید پست شما رو هم پاک کنه!:عصبانی:
من الان این متن رو کپی می کنم توی کامپیوترم
اگر خودت نوشته منه پاک کنی باید نوشته خودتم پاک کنی!وگرنه من همین پست رو تا روز قیامت دوباره میزارم .:عصبانی:

cybercoder
جمعه 20 دی 1392, 18:54 عصر
شما نیاز نیست قوانین رو به من متذکر بشی. بنده منتظر پاسخ سوال هستم.

hghyami
جمعه 20 دی 1392, 19:42 عصر
یه زمانی شاید درست بود که شما با این سئوالات مشکل را حل می کردید ولی دوست من با پیشرفتی که امروزه وجود دارد بایستی سریعاً دانش خودتون را بروز کنید تا بتوانید کارهای جدید را نیز بتوانید بگیرید .ببخشید من ترجیح میدادم چیزی نگم ولی‌ منظور این حرف شما چیه؟ مگه وقت نیاز هست؟ خود شما میگی‌ همه از یک جائی‌ شروع کردیم و هیچ کدوم هم به محض تولد کامپیوتر بلد نبودیم، خطا و آزمون تا یاد گرفتیم؟ خود شما الان تو وبسایتتون آموزش VMWARE رو گذشتید؟ شما اومدید گفتید ESXI رو چطور نصب کنید بعدش پریدید SSO و vCenter ؟ من شخصاً وقتی‌ اینرو ببینم میگم Copy Paste هست این نشون میده که شما هم دارید آزمون خطا می‌کنید و دارید یاد می‌گیرید. اگر باز به حرف خودتون باشه پس لطفا اگر ازتون در خواست شد برین جائی‌ برای مشاوره در زمینه VMWARE بگید نه. چون که خودتون درین میگین براتون اعتبار مهم هست و جای احترام داره.
شما قصد کمک دارید و من احترام میزارم من به این کار ولی‌ اگر به حرف خودتون باشه پس پست رو از رو وبسایتتون بر دارید برید اول یاد بگیرید VMWARE چی‌ هست؟ چطور نصب میشه؟ شرایط نصبش چی‌ هست؟ مشتقاتش چیه و و و . چون به عنوان کسی‌ که تخصوصش VMWARE هست میگم این توضیح شما کامل نیست و مشکل داره...

شاید نخوات بگه ؟ شاید باید هزینه پرداخت کنید؟ همه چی که رایگان نیست!دوست عزیز مگه قرار هست کسی‌ از کسی‌ پول بگیره؟ شما می‌گید مجانی‌ بله باید مجانی‌ باشه. همه داریم وقت میذاریم و کمک می‌کنیم. شاید فرق من یا امسال من با بقیه این هست که کسی‌ نمی‌شناسه منرو و ترجیح میدم اینطوری باشه چون قصدم پول سازی و خود نشون دادن نیست اینجا که بخوام از طریق اینجا پول بسازم وگرنه داستان فرق خواهد کرد...

hraeissi
شنبه 21 دی 1392, 15:10 عصر
ببخشید من ترجیح میدادم چیزی نگم ولی‌ منظور این حرف شما چیه؟ مگه وقت نیاز هست؟ خود شما میگی‌ همه از یک جائی‌ شروع کردیم و هیچ کدوم هم به محض تولد کامپیوتر بلد نبودیم، خطا و آزمون تا یاد گرفتیم؟ خود شما الان تو وبسایتتون آموزش VMWARE رو گذشتید؟ شما اومدید گفتید ESXI رو چطور نصب کنید بعدش پریدید SSO و vCenter ؟ من شخصاً وقتی‌ اینرو ببینم میگم Copy Paste هست این نشون میده که شما هم دارید آزمون خطا می‌کنید و دارید یاد می‌گیرید. اگر باز به حرف خودتون باشه پس لطفا اگر ازتون در خواست شد برین جائی‌ برای مشاوره در زمینه VMWARE بگید نه. چون که خودتون درین میگین براتون اعتبار مهم هست و جای احترام داره.
شما قصد کمک دارید و من احترام میزارم من به این کار ولی‌ اگر به حرف خودتون باشه پس پست رو از رو وبسایتتون بر دارید برید اول یاد بگیرید VMWARE چی‌ هست؟ چطور نصب میشه؟ شرایط نصبش چی‌ هست؟ مشتقاتش چیه و و و . چون به عنوان کسی‌ که تخصوصش VMWARE هست میگم این توضیح شما کامل نیست و مشکل داره...

دوست عزیز مگه قرار هست کسی‌ از کسی‌ پول بگیره؟ شما می‌گید مجانی‌ بله باید مجانی‌ باشه. همه داریم وقت میذاریم و کمک می‌کنیم. شاید فرق من یا امسال من با بقیه این هست که کسی‌ نمی‌شناسه منرو و ترجیح میدم اینطوری باشه چون قصدم پول سازی و خود نشون دادن نیست اینجا که بخوام از طریق اینجا پول بسازم وگرنه داستان فرق خواهد کرد...

ممنون از شما بابت توضیحاتتون

دوست من متاسفانه اینطور به نظر می رسد که افراد دیگری مدعی هستند و نه بنده
خوب در خصوص سایت بنده که فرمودید خدارو شکر هم رزومه کاری بنده و هم مدارک بنده و خیلی جیزهای دیگه در سایت وجود دارد و اینکه بنده سعی و خطا نمی کنم ،اشتباه است ،من هم با سعی و خطا کردن کارها را جلو می برم ولی با چه شرایطی..
مثال می زنم بنده الان در حال یادگیری دوره های vm در موسسه سایبرتک هستم ( هم زمان دارم می گذارم برای آموزش درست و هم هزینه دارم می کنم ) سپس در حال حاضر برای تسلط به این موضوع یک سرور G6 را به همراه یک nas seagate و یک سویچ 3750 را به همراه یک سرورINTEl جهت تست خودم در دفترم راه اندازی کرده ام .
آیا همه دوستان چنین امکانی را دارن ؟؟؟
مطمئنن ندارن
پس آیا درسته که من در هنگام دریافت آموزش ،پروژه عملیاتی اجرا کنم ،خیر بنده هم هیچ وقت چنین کاری را تا زمان تسلط خودم انجام نمی دهم و مطمئنن از کارشناسان و متخصصین این امر همچون جنابعالی استفاده خواهم کرد .

بحث بنده این بوده است که در محیط های عملیاتی نبایستی تست و سعی و خطا صورت بگیرد
متاسفانه به ظاهر به مزاج برخی از دوستان خوش نیامده است که بنده از این بابت متاسفم
حرف های زیادی است که درست نیست در اینجا بحثی صورت بگیرد
در خصوص موارد اعلام شده در سایت هم حتماً با استادم در میان می گذارم که چرا مطالب به اشتباه انتقال داده شده است و ممنون میشوم که شما راهنمایی کنید که کجایش مشکل دارد
موفق باشید

hghyami
شنبه 21 دی 1392, 16:33 عصر
بله اینکه خیلی‌ها شرایط شما رو ندران درست هست. ولی‌ شما که میگی‌ استاندارد و کیفیت و غیره و مخالف این هستی‌ که اشخاصی‌ که بلد نیستند نیان نظر بدن شما داری چیزی که خودتون یاد می‌گیرید رو به بقیه یاد میدید که به نظر خودتون این کار درست هست؟
شما میگید در محیط عملیاتی آزمون خطا وجود نباید داشته باشه که این هم نشدنی‌ هست. شما باید به مشکل بر خورد کنی‌ تا یاد بگیری وگرنه ۵۰۰ سال هم کتاب بخونی‌ و کلاس بری فایده نخواهد داشت تا زمانی‌ که مشکل رو ببینی‌.
از طرف دیگه کیفیت کلاس‌های آموزشی خودش داستان داره. دلیلم هم این هست که شخصی‌ رو تازگی‌ها شرکت ما می‌خواست استخدام بکنی‌ که ایرانی‌ هم بود. از دست بر غذا تو همین cybertech هم مدرک گرفته بود و بعدش مهاجرت کرده بود به UK. برای استخدام اومد به عنوان کسی‌ که MS و ESXI رو فول بلده و غیره. زیر سوالات خیلی‌ پایه موند. من هم با وجود اینکه بهم گفته بودن باید انگلیسی‌ مصاحبه کنی‌ باهاش فارسی حرف زدم و سوال هارو به فارسی گفتم. ۴۵ دقیقه هم وقت دادم و آخرش خودش خجالت کشید و به من گفت ما اینا رو اصلا یاد نگرفتیم. مثل تو ومور cli رو زیاد نگفتند یا AutoDeploy, VCSA, Trouble Shooting یا خیلی‌ چیزهای دیگه که باعث خجالت بود.