PDA

View Full Version : کار با دستورات WinRAR

daliran
سه شنبه 17 دی 1392, 23:45 عصر
سلام دوستان
معذرت میخوام اگه جای بی ربطی تاپیک باز کردم ...
من با commandline winrar میخوام هرچی *.txt توی فولدرم هست فشرده کنه البته هر فایل جداگانه فشرده بشه
یعنی اگه 10 تا فایل txtدارم به اسم های .1.txt 2.txt 3.txt و... هر کدام جدا جدا فشرده بشه و 1.rar 2.rar 3.rar بشه
با این دستور همه txt ها توی یه آرشیو فشرده میشه
rar a mohsen.rar *.txt
ولی من اینطوری نمیخوام
کسی هست بتونه کمکم کنه؟

eshpilen
چهارشنبه 18 دی 1392, 08:31 صبح
شانس آوردی چون من قبلا یک شل اسکریپت (ویندوز) برای تبدیل خودکار فایلهای ویدئو برای خودم نوشته بودم:

@ echo off
setlocal enabledelayedexpansion
set c=1
set a=0
FOR /F "delims=" %%i IN ('dir /b *.avi *.flv') DO (
ffmpeg -i "%%i" -q 1 !c!.wmv
del "%%i"
set /a c=c+1
)
pause
endlocal

این رو الان توی یک فایل با پسوند cmd بریزی و توی هر دایرکتوری ای که باشه و اجراش کنی، میاد و تمام فایلهای با پسوند avi و flv رو با ffmpeg به wmv تبدیل میکنه.
البته فایلهای خروجی حاصل از فایلهای avi و flv، در فایلهایی با نام ‎1.wmv و ‎2.wmv و همینطور الی آخر ذخیره میشن. ضمنا بعد از هر تبدیل، فایل اولیه رو حذف میکنه (اگر میخوای حذف نکنه، دستور ‎del "%%i"‎ رو بردار).
حالا یخورده دستکاریش کنی و بتونی کمی طرز کارش رو بفهمی فکر میکنم میتونی برای کاربرد خودت تطبیقش بدی.
البته یک هشدار هم بدم و اون اینکه مواظب overwrite شدن فایلها باش. یعنی ممکنه مثلا یک فایلی با اسم 1‎.wmv قبلا در اون دایرکتوری موجود باشه اونوقت با فایل جدید تولید شده جایگزین میشه ها!

eshpilen
چهارشنبه 18 دی 1392, 08:32 صبح
البته احتمالا خود winrar هم دستوراتی برای کاری که شما میخوای داشته باشه ها :متفکر:

FastCode
پنج شنبه 19 دی 1392, 14:54 عصر
چقدر شما سختی میکشید توی ویندوز :P
من هم دستوی که میخواهید رو برای لینوکس مینویسم به عنوان مرجع و هم اینکه اگر دوست داشتید محیط گنو رو در ویندوز نصب کنید و ازش استفاده کنید.

for f in *.txt;do rar a $f.rar $f;done