View Full Version : کمک برای بن کردن یک کاربر
rezazare1234
چهارشنبه 18 دی 1392, 23:43 عصر
با سلام
دوستان من یه سایت دارم
متاسفانه یک کاربر گیر ما افتاده مردم ازار ، هر روز میاد تو سایت توهین میکنه و میره ............
هرچیم شناسشو مسدود میکنم فایده نداره
فردا یکی دیگه میسازه............
ای پی هم بی فایده بود ، هر بار با یه ای پی میاد
لطفا کمک کنید ، تا بتونم از دستش راحتشم
جوری شده که کاربر جدید میاد تو سایت میترسم اون همون فرد باشه
سعی میکنم با سوالاتی عکس العمل کاربر جدید بسنجم ، اگر خودش باشه عکس العمل نشون میده و اگرم نباشه کاربر جدید ، ناراحت میشه و از سایت میره
دیگه دارم کلافه میشمممممممم
لطفا روشی اموزش بدید ، تا بتوان جلوی ورود ان را گرفت
SlowCode
چهارشنبه 18 دی 1392, 23:46 عصر
وقتی کسی رو بن میکنی یه کوکی بزار رو سیستمش. البته این روش فقط واسه افراد بی سواد جواب میده.
رنج آی پیش رو بدست بیار بعد ببندش(بعضی سایت ها رنج آی پی رو بهت میدن)
ایمیلش رو مسدود کن. خلاصه به خاطر اذیت تو که نمیتونه 100 تا ایمیل درست کنه! بالاخره خسته میشه و ولت میکنه.
اگه این کارا رو کردی و باز هم اومد باید از مهندسی اجتماعی استفاده کنی و حالشو جا بیاری.
یا حداقل MetaSploit و ...:لبخند:
rezazare1234
چهارشنبه 18 دی 1392, 23:55 عصر
وقتی کسی رو بن میکنی یه کوکی بزار رو سیستمش. البته این روش فقط واسه افراد بی سواد جواب میده.
رنج آی پیش رو بدست بیار بعد ببندش(بعضی سایت ها رنج آی پی رو بهت میدن)
ایمیلش رو مسدود کن. خلاصه به خاطر اذیت تو که نمیتونه 100 تا ایمیل درست کنه! بالاخره خسته میشه و ولت میکنه.
اگه این کارا رو کردی و باز هم اومد باید از مهندسی اجتماعی استفاده کنی و حالشو جا بیاری.
یا حداقل MetaSploit و ...:لبخند:
این کوکی اگر اموزش بدید ممنون میشم
رنج ای پی فایده نداره ، کلا ثابت نیست ، مشخصه با وی پی ان میاد هر بارم متفاوت
ایمیل هم فعال نکردم ، یعنی این انمکان که تایدیه به ایمیل شخص بیاد وجود ندارد.
MetaSploit چی هست میشه یکم واضح توضیح بدید؟
trasilver
پنج شنبه 19 دی 1392, 02:20 صبح
یدونه کوکی براش ست می کنی اول فایل هات می نویسی اگه اون کوکی بود دستور die رو اضافه می کنی و توی die دو سه تا حرف بارش می کنی که دیگه نیاد :لبخند::قهقهه:
http://ir1.php.net/manual/en/function.setcookie.php
SlowCode
پنج شنبه 19 دی 1392, 06:40 صبح
MetaSploitبرنامه ای هست واسه کلاینت هکینگ، یعنی نفوذ به سیستم قربانی. ولی شما اینو بیخیال شو.
سیستم خودتو قوی تر کن. ایمیل رو صددرصد تکمیل کن.
Unique
پنج شنبه 19 دی 1392, 11:27 صبح
ببینید مشکل شما را خیلی ها دارند ! و اگه واقعا میشد کاری کرد اونها می کردند ، مثلا facebook مگه تونسته جلوی فحش ها و و اهانت های کاربرا به همدیگه را بگیره ؟ مگه بعضی از ملت شریفمون مسی را مورد لطف قرار ندادن ؟
پس نمیشه به صورت قطعی جلوی این مریض ها را گرفت ! شما میتونین روی بخش مربوط به comment ها فیلتر بگذرای که اگه شامل کلمات خاصی بود ابتدا برای مدیر جهت سانسور ارسال بشه و بازبینی بشه ُیا کلیدی بگذاری که کاربران بتونن مواردی که فحش یا مورد بدی هست را گزارش کنند. شما هم میتونی طرف را غیر فعال کنی. اون بحث cookie هم میشه ولی همونطور که گفتند برای کاربران آماتور ! و خدا را شکر آدم های با سواد به لطف سیستم آموزشی توی این مملکت مریض تر هستند و میتونن cookie ها را حذف کنند ! اما یک کلکی هم میشه زد ! cookie را ست کن اما برای خودش اعمال نکن ! مثلا cookie را ست کن و زمانی که کاربری با اون cookie مطلبی ارسال کرد اون مطلب را فقط به خودش نشون بده ! اینطوری مشکوک نمیشه و بعد از یه مدت که دید مدیر براش مهم نیست بی خیال میشه. در حالی که بقیه مطالبش را نمیدیدند. من این کار را انجام دادم و ۱۰۰ درصد جواب گرفتم.
rezazare1234
پنج شنبه 19 دی 1392, 13:37 عصر
یدونه کوکی براش ست می کنی اول فایل هات می نویسی اگه اون کوکی بود دستور die رو اضافه می کنی و توی die دو سه تا حرف بارش می کنی که دیگه نیاد :لبخند::قهقهه:
http://ir1.php.net/manual/en/function.setcookie.php
سلام ممنون از پاسخگوییتون
1- چطوری متوجه بشم کوکی اون چیه؟
2-امکان اموزش ست کردن میشه بزارید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.