ورود

View Full Version : مشکل با GridView

nimar9
پنج شنبه 19 دی 1392, 12:20 عصر
سلام دوستان من یه نرم افزار دارم میسازم . که توش 8 تا عکس یه شکل هست که رو هرکدوم کلیک میکنی یه صدایی میده.

تو نرم افزار یه گرید ویو 4 ستونه استفاده کردم که کلن 8 تا عکس توشه ( 4 ستون - 2ردیف)
تمامیه کارهارو به درستی انجام دادم و نرم افزار کار می کنه فقط مشکل اینجاست که موقع تست رو گوشی های با سایز مختلف تست کردم. تو گوشی های سایز معمولی خیلی قشنگ شده تو گوشی های کوچیک 8 تا عکس تو هم تو هم رفته و تو گوشی های بزرگ یا تبلت فاصله بین عکس ها افتاده و خیلی بریخت شده.

می خواستم بدونم چیکار کنم که سایز عکس با توجه به گوشی تغییر کنه مثلا تو گوشی کوچیک تو هم نره و سایز عکس کوچیک بشه و تو سایز بزرگ فاصله نباشه و سایز عکس بزرگ شه.

اصلا گرید ویو برای این کار خوبه یا از چیز دیگه ای باید استفاده کنم .

یه سوال دیگه هم چی کار کنم این گرید .ویو دقیقا وسط صفحه باشه ؟

ممنون . منتظر جواباتون هستم. :خجالت:

پیشاپیش هم دست همتون درد نکنه. مرسی :قلب:

rubiks.kde
پنج شنبه 19 دی 1392, 12:50 عصر
راه های متفاوتی برای این دارید.
1-layout رو برای سایزهای مختلف طراحی کنید.مثلا برای تبلتها جدا و ...
2-میتونی تنها یه layout داشته باشی ولی اندازه ها رو ثابت ندی و از dimension value استفاده کنی.یعنی بگی توی گوشی با اندازه بزرگ اندازه ... باشه و ....

در این مورد خیلی توی انجمن سوال شد و جواب کامل هم داده شده.

nimar9
پنج شنبه 19 دی 1392, 12:53 عصر
راه های متفاوتی برای این دارید.
1-layout رو برای سایزهای مختلف طراحی کنید.مثلا برای تبلتها جدا و ...
2-میتونی تنها یه layout داشته باشی ولی اندازه ها رو ثابت ندی و از dimension value استفاده کنی.یعنی بگی توی گوشی با اندازه بزرگ اندازه ... باشه و ....

در این مورد خیلی توی انجمن سوال شد و جواب کامل هم داده شده.

من نمیدونم تو انجمن چی سرچ کنم این موضوع رو.
یه کم بیشتر توضیح میدید. یا لینکی که کامل به جواب رسیده باشه.
یا یه سورسی
ممنون

rubiks.kde
پنج شنبه 19 دی 1392, 14:03 عصر
http://barnamenevis.org/search.php?searchid=2583027

nimar9
پنج شنبه 19 دی 1392, 16:51 عصر
http://barnamenevis.org/search.php?searchid=2583027

پیام سیستم

هیچ مورد جدیدی یافت نشد.

شما بگید چی بنویسم خودم سرچ می کنم این لینک ارور میده. :چشمک:

shahin bahari
پنج شنبه 19 دی 1392, 19:08 عصر
تعداد ستون ها رو auto بزارید و یه مقدار هم به minWidth بدید. اینجوری بسته به صفحه تعداد ستون ها تغییر میکنه.
اگر هم میخواید حتما 4 تا باشه کلا از linear layout استفاده کنید و به اون ها weight بدید.
scale type اون imageview داخلش رو هم fit_xy بزارید.

rubiks.kde
پنج شنبه 19 دی 1392, 20:19 عصر
تعداد ستون ها رو auto بزارید و یه مقدار هم به minWidth بدید. اینجوری بسته به صفحه تعداد ستون ها تغییر میکنه.
اگر هم میخواید حتما 4 تا باشه کلا از linear layout استفاده کنید و به اون ها weight بدید.
scale type اون imageview داخلش رو هم fit_xy بزارید.

سرچ کن پشتیبانی

jalil_gh
پنج شنبه 19 دی 1392, 20:26 عصر
سلام دوستان من یه نرم افزار دارم میسازم . که توش 8 تا عکس یه شکل هست که رو هرکدوم کلیک میکنی یه صدایی میده.

تو نرم افزار یه گرید ویو 4 ستونه استفاده کردم که کلن 8 تا عکس توشه ( 4 ستون - 2ردیف)
تمامیه کارهارو به درستی انجام دادم و نرم افزار کار می کنه فقط مشکل اینجاست که موقع تست رو گوشی های با سایز مختلف تست کردم. تو گوشی های سایز معمولی خیلی قشنگ شده تو گوشی های کوچیک 8 تا عکس تو هم تو هم رفته و تو گوشی های بزرگ یا تبلت فاصله بین عکس ها افتاده و خیلی بریخت شده.

می خواستم بدونم چیکار کنم که سایز عکس با توجه به گوشی تغییر کنه مثلا تو گوشی کوچیک تو هم نره و سایز عکس کوچیک بشه و تو سایز بزرگ فاصله نباشه و سایز عکس بزرگ شه.

اصلا گرید ویو برای این کار خوبه یا از چیز دیگه ای باید استفاده کنم .

یه سوال دیگه هم چی کار کنم این گرید .ویو دقیقا وسط صفحه باشه ؟

ممنون . منتظر جواباتون هستم. :خجالت:

پیشاپیش هم دست همتون درد نکنه. مرسی :قلب:
فکر کنم جواب مشکل شما تو خود سایت آندروید هست. یه نگاهی به اینجا (http://developer.android.com/training/basics/supporting-devices/screens.html) بندازید.(البته باید تحریم رو دور بزنید)