PDA

View Full Version : w3schools

h.torabi
پنج شنبه 19 دی 1392, 13:37 عصر
سلام به همه .....
دوستان .

مدتی که از طریق سایت w3schools برنامه نویسی با جاوا اسکریبت دارم یاد میگیرم.....

اما یه مشکلی برام پیش اومده ائنم این هست که ایا این سایت یک منبع خیلی خوب برای این زبان هست یا نه.....

وقتی کد های جاوا اسکریبتی که برای وبلاگ ها هست بعنوان تمرین نگاه میکنم در ان از متد هایی استفاده کرده که من در کل سایت مذکور ندیدم..

مثلا در بعضی از این کد ها ازمتد document.layer یا document.all استفاده کردن ...

کار این کد ها چیست و از کجا میتوانم این متد های جدید رو یاد بگیرم....

متشکرم.........

Javidhb
پنج شنبه 19 دی 1392, 14:16 عصر
بهترین کار رو داری میکنی! برای شروع سایت خوبیه... (Head First JavaScript هم کتاب خوبیه)

برعکس تصور شما اون دو تا متدی که برای مثال گفتید... هیچ کدومشون جدید نیستن... بلکه منقرض شدن!

مثلا اگه شما کد زیر رو روی مرورگرهای مختلف امتحان کنید همشون undefined برمی گردونن:

alert(document.layers);

این متد برای کنترل المنتهای layer استفاده میشدن. (الان این المنتها هم منقرض شدن)

w3schools اکثر متدها و objectهایی که توی برنامه نویسی بکارتون میاد رو پوشش داده.

شما بهتره به یادگیری از w3schools ادامه بدید بعدش هم Head First JavaScript ... وقتی تموم کردید، از بچه های همین انجمن بپرسید تا بتهون برای انتخاب منابع دیگه کمک کنن..

h.torabi
پنج شنبه 19 دی 1392, 16:15 عصر
سلام از اینکه جواب دادید متشکرم ....

من این کتاب head first دانلود کردم و یه نگاهی بهش انداختم خیلی کلی میگفت ...

و...
یعنی مطالب دیگر دیگری هست ((در مورد جاوا اسکریبت)) که توی این سایت نگفته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟.....

متشکرم......

Javidhb
پنج شنبه 19 دی 1392, 19:55 عصر
باید از کل به جز یاد بگیرید دیگه..
وقتی کلیات رو مسلط بشید، خیلی راحت میتونید وارد جزئیات بشید.

برای مثال در مورد شئی Range توی w3Schools هیچ چیزی گفته نشده ولی اینجا (https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Web/API/Range)کامل توضیح داده.... نه آموزش.

رفرنس کامل (https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Web/JavaScript/Reference)

معمولا برنامه نویسا همه چیز رو حفظ نیستن... برای همین همیشه یه رفرنس (کتاب یا سایت) دم دست دارن تا سریع مشکلاتشون رو با رجوع به اونا حل کنن.
شما بعد از خوندن آموزشهای سایت w3schools یا هر کتاب مقدماتیه دیگه ای باید شروع کنید به برنامه نویسی و در کنارش هم به مطالعاتتون ادامه بدید.