ورود

View Full Version : مشکل در نمایش مقدار value در لیست

white tower
پنج شنبه 19 دی 1392, 14:53 عصر
من یه لیست ol دارم که li هاش خصیصه value دارن.هنگام نمایش لیست در صفحه هم مقدار value هر li کنارش نشون داده میشه.راهی هست که این مقداره که توی value گذاشتم چاپ نشه?

Omid Jackson
پنج شنبه 19 دی 1392, 15:17 عصر
میشه کد رو بذارین؟
من کلا متوجه نشدم منظورتون چیه؟!

white tower
پنج شنبه 19 دی 1392, 16:26 عصر
میشه کد رو بذارین؟
من کلا متوجه نشدم منظورتون چیه؟!

<li value=&quot;03-15&quot;> … این مقدار value که li داره هنگام نمایش صفحه کنارش نمایش داده میشه.چون لیستم از نوع ol هست.می خوام مقدار این نشون داده نشه.وجود این مقدار ها تو لیستم الزامیه چون با کد جاوا اسکریپت بعدا کنترل های خاصی با این مقادیر انجام میشه.اگر لیستم رو از نوع ul تعریف کنم این مقادیر چاپ نمیشن و این همون چیزیه که من می خوام منتها اون موقع html5 validator به این ها گیر میده و می گه که لیستت باید از نوع ol باشه.ترسم از اینه که تو seo سایت تاثیر منفی بذاره وگرنه الان کدم از لحظ اجرا شدن مشکلی نداره.پس اگر تاثیری تو Seo نداره بگید که کلا دست به تغییرات نزنم

Omid Jackson
پنج شنبه 19 دی 1392, 19:16 عصر
<li value=&quot;03-15&quot;> … این مقدار value که li داره هنگام نمایش صفحه کنارش نمایش داده میشه.چون لیستم از نوع ol هست.می خوام مقدار این نشون داده نشه.وجود این مقدار ها تو لیستم الزامیه چون با کد جاوا اسکریپت بعدا کنترل های خاصی با این مقادیر انجام میشه.اگر لیستم رو از نوع ul تعریف کنم این مقادیر چاپ نمیشن و این همون چیزیه که من می خوام منتها اون موقع html5 validator به این ها گیر میده و می گه که لیستت باید از نوع ol باشه.ترسم از اینه که تو seo سایت تاثیر منفی بذاره وگرنه الان کدم از لحظ اجرا شدن مشکلی نداره.پس اگر تاثیری تو Seo نداره بگید که کلا دست به تغییرات نزنم
ببخشید من اصلا متوجه منظورتون نشدم، صبر کنین تا یکی دیگه بیاد جواب بده

Javidhb
پنج شنبه 19 دی 1392, 19:37 عصر
<ol>
<li value="test1">t1</li>
<li value="test2">t2</li>
<li value="03-15">t3</li>
</ol>
مشکلی نباید باشه.. (http://codepen.io/anon/pen/fhiLK)

white tower
پنج شنبه 19 دی 1392, 23:47 عصر
<ol>
<li value=&quot;test1&quot;>t1</li>
<li value=&quot;test2&quot;>t2</li>
<li value=&quot;03-15&quot;>t3</li>
</ol>
مشکلی نباید باشه.. (http://codepen.io/anon/pen/fhiLK)

خوب الان این کد از نظر html5 validator مشکل داره.مخصوصا گزینه سوم.به اون - (خط فاصله) گیر میده.حالا غیر از این الان وقتی گزینه های لیست چاپ میشن مثلا برای اولین گزینه مقدار 1.t1 چاپ میشه.دومین گزینه میشه 2.t2 تو صفحه ای هم که لینک دادید مشخصه.می خوام اون مقدار های 1 , 2 که تو value هستن چاپ نشه.راهی هست؟

Omid Jackson
جمعه 20 دی 1392, 00:35 صبح
خوب الان این کد از نظر html5 validator مشکل داره.مخصوصا گزینه سوم.به اون - (خط فاصله) گیر میده.حالا غیر از این الان وقتی گزینه های لیست چاپ میشن مثلا برای اولین گزینه مقدار 1.t1 چاپ میشه.دومین گزینه میشه 2.t2 تو صفحه ای هم که لینک دادید مشخصه.می خوام اون مقدار های 1 , 2 که تو value هستن چاپ نشه.راهی هست؟
شما چرا این value ها رو توی span نمیذارین بعد span رو display: none بدین که معلوم نباشه و استاندارد باشه و به راحتی بهش دسترسی داشته باشین؟!

Javidhb
جمعه 20 دی 1392, 01:52 صبح

خوب نباید اون "-" باشه! من از روی کد خودتون کپی کردم که ببینید، مقداری که توی value هست توی خروجی چاپ نمیشه.

اون شماره هایی که کنار t1, ... هستن بخاطر اینه که دارید از ol یا ordered list (با اعداد، حروف الفبا و ... ترتیبشون مشخص میشه) استفاده میکنید.
برای اینکه شماره هم ایجاد نشدن بجای ol از ul استفاده کنید. (اگه اون نقطه های کنارش رو هم نمیخاید میتونید از list-style: none استفاده کنید.)
دمــو (http://codepen.io/anon/pen/fhiLK)

و میتونید از -data توی html5 برای valueها (مثلا: data-value) استفاده کنید.