ورود

View Full Version : ساخت برنامه تست هوش

MMNNNM
جمعه 20 دی 1392, 11:40 صبح
سلام دوستان من می خوام یه برنامه تست هوش بنویسم . یعنی شبیه تست هوشه
الان یه مشکلی دارم از اونجا که من تازه واردم یه سوال برام پیش اومده .
ما فرض می کنیم 8 تا صفحه سوال هست . که تو هر صفحه به یک سوال جواب میده و به صفحه بعدی می ره .
و تو صفحه آخر نتیجه رو می بینه .
الان من چی کار کنم که سوالاتی که کاربر جواب میده . شماره سوال یه جا ذخیره بشه ؟ که تو صفحه آخر با محاسبات خودم جواب رو نمایش بدم ؟

ممنون میشم شگه پاسخ بدید

saeed_g21
جمعه 20 دی 1392, 12:01 عصر
میتونی از SQLite استفاده کنی
اخر سر مثلا میتونی آرشیوی از جوابها با امتیازات گرفته شده درست کنی یا همون آخر پاکش کنی بره

حتی میتونی جوابهای داده شده رو از یک اکتیویتی به اکتیویتی بعدی ارسال کنی
به این صورت در اکتیویتی اول یک جواب به صفحه بعد ارسال میشه بعد در اکتیویتی 2 2تا سئوال به صفحه بعد ارسال میشه که 1کی مال اکتیویتی قبلی هستش و اونیکی مال همون اکتیویی که به این صورت میره بالا که در این روش احتمال اشتباه در نوشتن کد زیاد است

MMNNNM
جمعه 20 دی 1392, 12:11 عصر
مرسی بابت پاسخ
اما من نمی خوام از بانک اطلاعاتی استفاده کنم . خودم هم تو فکر همین اکتیویتی بودم .
یعنی صفحه یک ارسال میشه به صفحه دو . بعد تو صفحه دو با یک getextra مقدار صفحه یک هم بگیریم و با putExtra به صفحه بعد ارسال کنیم . درسته ؟
و همین کار تا آخر ادامه پیدا کنه و در صفحه آخر با getExtra همه مقادیر رو بگیریم و محاسبه کنیم .

saeed_g21
جمعه 20 دی 1392, 12:14 عصر
دقیقا منظورم همون بود

abbasalim
جمعه 20 دی 1392, 13:58 عصر
میتونید از شردپرفرنس (http://www.esfandune.ir/%d8%a2%d8%b4%d9%86%d8%a7%db%8c%db%8c-%d8%a8%d8%a7-sharedpreferences-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%b1%d9%88%db%8c%d8%af/)استفاده کنید