ورود

View Full Version : سوال: راه اندازی dns سرور

Mask
شنبه 21 دی 1392, 22:43 عصر
سلام.
در شبکه ای بر روی سرور dns رو نصب کردیم.
میخواستم بدون در قسمت dns وظیفه ptr چیه؟
و اینکه من اگه بخام dns سروری راه اندازی کنم و کلیه درخواستها رو فوروارد کنم بر روی مثلا 4.2.2.4 یا 8.8.8.8 میشه و اصلا کار درستی هست یا نه؟
ممنون.

hghyami
یک شنبه 22 دی 1392, 02:57 صبح
اگر بخوایم کلی‌ PTR یا Pointer Record رو بگیم بهتر هست بگیم RDNS یا Reverse DNS Record. در اصل پتر IP رو به اسم بر می‌گردونه به صورت خلاصه.

شما میتونید فروردر داشته باشید و مشکلی‌ نیست. سوال من اینجاست که این DNS سرور شما Windows هست یا Linux?
در مورد درستیش هاش یک مقدار سخت هست جواب. شما می‌خواین چیکار کنید و هدف چی‌ هست؟ آیا این صرفاً برای شبکه داخلی‌ هست یا شما مثل Hosting دارید و می‌خواین Public DNS داشته باشید؟ بد از اینا من همیشه اینرو میگم شما ببینید نزدیک‌ترین و سریع‌ترین DNS سرور به شما چی‌ هست و اگر قرار هست FORWARDER استفاده کنید از اون استفاده کنید. چون گوگل ۸.۸.۸.۸ هست این ملک نمیشه که یعنی‌ سریع‌ترین هست.

این لینک زیر یک DNS Speed Test ساده هست که امید ورم به دردتون بخوره
تست سرعت DNS اطراف شما (http://code.google.com/p/namebench/)

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_DNS_record_types

hraeissi
یک شنبه 22 دی 1392, 07:26 صبح
در تکمیل صحبت دوستمون در DNS سرورها چیزی به نام root hits است که در صورتیکه DNS موردی را پیدا نکند به آن ارجاع می دهد و میتوان برای اطمینان بیشتر DNS های زیادی را هم اضافه نمود ولی این نکته مهم است که در صورتیکه سایت داخلی داشته باشید و بخواهید DNS را مستقیم به بیرون هدایت کنید ممکن است سیستم های داخلی ننتوانند با نام سایت داخلی را مشاهده کنند و مجبور به استفاده از IP شوند

ولی بد نیست هدف مشخص گردد .

FastCode
یک شنبه 22 دی 1392, 09:57 صبح
و اینکه این کار اصلا قشنگ نیست چون از شما برای reflection attack سوء استفاده خواهد شد.

Mask
یک شنبه 22 دی 1392, 15:32 عصر
ممنون از همه دوستان.
یه vps ویندوزی دارم با آی پی ولید .میخام روش dns سرور راه بندازم، تا بتونم مشتریهایی که اینترنت ازم میگیرند ، dns شون رو بر روی آی پی من ست کنند.
و هم اینکه میل سرور iis رو نصب کرده ام . که برای کار نیاز به dns سرور داره.