ورود

View Full Version : گفتگو: دعوت به همکاری

khateratean
یک شنبه 22 دی 1392, 13:17 عصر
با سلام خدمت دوستان گرامی
برای ترجمه کامل سایت w3schools قسمت referenceهای CSS نیاز به کمک دارم...!
در لینک زیر تمام reference های CSS آمده است. لطفاً یک نگاهی بیاندازید و اگر مایل به همکاری هستید با ایمیل بنده تمام بگیرید
http://www.beyamooz.com/cssref

ایمیل: admin@beyamooz.com

danial.saeedi
یک شنبه 22 دی 1392, 15:26 عصر
سلام دوست عزیز!
من پیشنهاد می کنم بجای اینکه اموزش رو به صورت Syntax بزاری،به صورت عملی و کاربرذی می تونه سایت موفقی باشه ممنون.

e_a_23
یک شنبه 22 دی 1392, 16:29 عصر
سلام دوست عزیز!
من پیشنهاد می کنم بجای اینکه اموزش رو به صورت Syntax بزاری،به صورت عملی و کاربرذی می تونه سایت موفقی باشه ممنون.

این سایت طراحی شده. کاربردی خوبه. ولی برای شروع یادگیری هم باید یه منبع جامع و خوب فارسی داشته باشیم که www.beyamooz.com میتونه همین منبع باشه.

danial.saeedi
یک شنبه 22 دی 1392, 20:23 عصر
اینو از تجربه شخصی می گم کاربرا بیشتر یک چیز عملی می خوان.من خودم کامل سایت w3schools رو ترجمه کرده بودم اما حمایت نشد من حذفش کردم.

e_a_23
یک شنبه 22 دی 1392, 20:31 عصر
شما سایت beyamooz.com رو دیدید؟ شاید ترجمه ی خوبی نداشتین. شاید هم مشکل دیگه ای داشته. و البته شاید من اشتباه می کنم!

danial.saeedi
یک شنبه 22 دی 1392, 20:38 عصر
خب شما درست می گید ترجمه بد بوده اینو از تجربه خودم گفتم،گفتم که یک اشتباه من رو دوبار تکرار نکنید.

e_a_23
یک شنبه 22 دی 1392, 21:03 عصر
خب شما درست می گید ترجمه بد بوده اینو از تجربه خودم گفتم،گفتم که یک اشتباه من رو دوبار تکرار نکنید.

اگر متن انگلیسی رو با فارسی مقایسه کنید متوجه منظور من می شید. ترجمه روانی داره ضمن اینکه مطالب کامل بیان شده. خودتون می تونید ملاحظه کنید.فقط بعدا بیاید اینجا و بگید که حرف من درست بود یا نه؟