ورود

View Full Version : سوال: کمک در ساخت یک اسلاید شو ساده با css !!!

L E N A
یک شنبه 22 دی 1392, 15:44 عصر
سلام دوستان

میشه خواهش کنم لطف کنید یه مقدار از وقت عزیزتون رو بذارید و نحوه ساخت یه اسلاید شو ساده با css رو برام توضیح بدید؟؟؟ :خجالت::خجالت::قلب::قلب:
باور کنید خیلی کارمو عقب انداخته خیلی دنبالش گشتم! چون css حرفه ای بلد نیستم هرچی آموزش transition میخونم نمیتونم خودم همچین چیزی بسازم! :ناراحت::افسرده::اشتباه:
فقط میدونم اگه css3 بلد باشی کار 5دقیقه اس!

یه دنیا ممنون:قلب:

danial.saeedi
یک شنبه 22 دی 1392, 16:01 عصر
سلام دوست عزیز!
ساخت اسلاید شو با css3 یکم کار می خواد اما امکان پذیره من خودم امتحان کردم.الان وقت ندارم مقاله smashing رو فارسی کنم.
http://coding.smashingmagazine.com/2012/04/25/pure-css3-cycling-slideshow/
ممنون!

L E N A
یک شنبه 22 دی 1392, 16:35 عصر
متشکرم این عالی بود ولی به درد من نمیخوره
من دارم یه cms طراحی میکنم پس عکسایی که قراره تو اسلایدشو نمایش داده بشه پویا هستن و از دیتابیس خونده میشن و قاعدتا من نمیدونم چندتان!
از این مدل اسلایدشو ها خودم یه چندتایی دارم منتها گفتم که به کارم نمیاد
ببینید من میخوام این چندتا عکس بازدن دکمه next و previous به چپ و راست حرکت کنن و یا اینکه fadeIn و fadeOut بشن و اصلا هم مهم نیس چندتا هستن(یعنی این کد واسه هر عکس یه id یا class منحصر به فرد در نظر نگرفته باشه)

_mojitaba_
یک شنبه 22 دی 1392, 19:19 عصر
فک نکنم بشه ساخت! شما کجا دیدی یه همچین چیزیرو!؟

SlowCode
یک شنبه 22 دی 1392, 20:19 عصر
متشکرم این عالی بود ولی به درد من نمیخوره
من دارم یه cms طراحی میکنم پس عکسایی که قراره تو اسلایدشو نمایش داده بشه پویا هستن و از دیتابیس خونده میشن و قاعدتا من نمیدونم چندتان!
از این مدل اسلایدشو ها خودم یه چندتایی دارم منتها گفتم که به کارم نمیاد
ببینید من میخوام این چندتا عکس بازدن دکمه next و previous به چپ و راست حرکت کنن و یا اینکه fadeIn و fadeOut بشن و اصلا هم مهم نیس چندتا هستن(یعنی این کد واسه هر عکس یه id یا class منحصر به فرد در نظر نگرفته باشه)

شما سمت سرور میتونید موقع ساخت اسلایدشو، زمانی که عکس ها رو از دیتابیس میخونی id رو تنظیم کنی. هربار یکی به id اضافه میکنی.

danial.saeedi
یک شنبه 22 دی 1392, 20:21 عصر
با css فقط می تونید چند تا عکس رو نمایش بدید بهتره از پلاگین های نظیر ریسپانسیو سلایدر غیره استفاده کنید.(با ul کار می کنه و مهم نیست عکس ها چند تا باشن.)

s2/mri
یک شنبه 22 دی 1392, 21:12 عصر
سلام

من اینجا (http://barnamenevis.org/showthread.php?411342-CSS3-%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%85%DB%8C%D8%B4%D9%86)یک آموزش با منبع معرفی کردم

فقط اگه عکس ها پویا هستند به جای کد HTML کدی قرار بدید که عکس ها رو براتون واکشی کنه

موفق باشید