ورود

View Full Version : سوال در مورد ثبت نام در بازار به عنوان developer

Hadi.Me
یک شنبه 22 دی 1392, 17:23 عصر
سلام دوستان

من یه برنامه نوشتم و میخوام تو بازار بزارمش. برای ثبت نام اول 5000 تومن پول خواست دادم، الآن تصویر کارت ملی میخواد که من ندارم. میخواستم بپرسم که میشه به جاش از شناسنامه استفاده کرد یا نه؟ برا کارت ملی هوشمند ثبت نام کردم حدودا شاید تا دو سه ماه بعد به دستم برسه.

توی سایر مارکت ها (ایرانی) چطور؟ (البته بعضی ها مثل پلازا برای برنامه های رایگان کارت ملی نمیخوان ولی در کل اگه بخوام برنامه ی پولی بزارم اکثرا تصویر کارت ملی لازمه)

----------------------
و یه سوال نامربوط به تاپیک از rubiks.kde داشتم: شما یه مثال درمورد custom dialog گذاشته بودین من از قیافه دیالوگتون خوشم اومد، میخواستم بدونم اجازه هست توی ورژن بعدی برنامم ازش استفاده کنم یا نه؟:خجالت:

shs1377
یک شنبه 22 دی 1392, 17:44 عصر
به مارکت های مختلف از جمله بازار ، پلازا ، ... ایمیل بزنید و بپرسید

نتیجه رو به منم بگید

Hadi.Me
یک شنبه 22 دی 1392, 18:23 عصر
به مارکت های مختلف از جمله بازار ، پلازا ، ... ایمیل بزنید و بپرسید

نتیجه رو به منم بگید
شما که 15 سالتون شده کارت ملی ثبت نام کنید:چشمک: سایت درخواست کارت ملی هوشمند: www.ncr.ir (http://www.ncr.ir)

به بازار ایمیل زدم ولی پلازا چون سرعت نتم پایین بود (با دیتا اومدم) ارسال نشد.:ناراحت:
میشه زحمت پلازا رو شما بکشین؟ :لبخندساده:

shs1377
یک شنبه 22 دی 1392, 22:35 عصر
دوست عزیز منم نتم بسیار کنده ولی سعیم رو میکنم

Hadi.Me
سه شنبه 24 دی 1392, 04:48 صبح
سلام دوستان.
پلازا گفت اشکال نداره با شناسنامه هم میتونید ثبت نام کنید و برنامه غیررایگان انتشار کنید.

در مورد بازار هم اول به support@cafebazaar.ir ایمیل زده بودم جواب داده به developers@cafebazaar.ir میل کن منم دوباره فرستادم به این یکی ایمیل منتظر جواب هستم. شما رو هم در جریان میزارم:چشمک:

Hadi.Me
چهارشنبه 25 دی 1392, 01:09 صبح
سلام دوستان
جواب بازار هم رسید:
«مشکلی نیست. شما می‌توانید تصویر صفحهٔ اول شناسنامهٔ خود را قرار دهید، در صورتی که شناسنامه‌تان دارای تصویر باشد.سپس اطلاع دهید تا اطلاعات حساب شما بررسی شود.»