ورود

View Full Version : سوال در مورد فراخوانی فایل در sal

c#1200
یک شنبه 22 دی 1392, 17:37 عصر
سلام به همه ی دوستان و اساتید
ببخشید یک سوال داشتم:
من دارم یه برنامه کتابخانه میسازم میخوام یه بانک اطلاعانی براش بسازم و وقتی مثلا طرف روی یک دکمه کلیک کرد اون فایل متنی از بانک اطلاعاتی فراخوانی بشه و درون یک richtextbox به نمایش دربیاد میخوام ببینم باید چطور این کارو بکنم؟
یعنی یک فایل متنی درون یه دیتابیس ذخیره کنم و بعد اونو در یک richtextbox نمایش بدم
همچنین من میخوام توی اون فایل متنی درون دیتابیس یه تغییراتی بدم مثلا:
یه تیکه از متنش bold باشه یا رنگی باشه یا غیره و بعد که اومد توی rich textbox اونو به صورتی که تغییر دادم نمایش بده

لطفا راهنمایی کنید تشکر فراوان............

sagggad
یک شنبه 22 دی 1392, 18:39 عصر
با سلام...
اون فایل متنی منظورتون چی هست؟؟
فایل با فرمت txt هست؟؟
اگر اینطوری هست که احتیاجی به ذخیره در بانک اطلاعاتی ندارد و با کد زیر میتوانید آن را وارد ریچ تکس باکس نمایید:

richTextBox1.Text = System.IO.File.ReadAllText("آدرس فایل");

c#1200
یک شنبه 22 دی 1392, 18:42 عصر
نه ببین داداش زیاد با بانک اطلاعاتی کار نکردم بیشتر با ریسورس این کارو کردم منظورم اینه:
یک متن حالا هر متنی رو بریزم توی یک بانک اطلاعاتی (table) وبعد اون متنو بیارم داخل richtextbox والبته اون تغییرات رو هم روش اعمال کنم...

maythamahmadi
یک شنبه 22 دی 1392, 18:44 عصر
نه ببین داداش زیاد با بانک اطلاعاتی کار نکردم بیشتر با ریسورس این کارو کردم منظورم اینه:
یک متن حالا هر متنی رو بریزم توی یک بانک اطلاعاتی (table) وبعد اون متنو بیارم داخل richtextbox والبته اون تغییرات رو هم روش اعمال کنم...

دوست من میتونی خاصیت ها متن مثلا bold یا italic یا رنگ رو هم داخل تیبل ذخیره کنی و موقع فراخوانی اونا رو هم فراخوانی کنی و رو متنت اعمال کنی

sagggad
یک شنبه 22 دی 1392, 18:49 عصر
آها خوب اصل کار بانک های اطلاعاتی همین هست دیگه
شما باید اون فیلد رو به صورت ویزاردی و در حالت تکس باکس وارد فرم بکنید...

Mousavmousab
یک شنبه 22 دی 1392, 18:56 عصر
می خوای مثل IDE ویژوال استادیو بشه؟ کلمه ها ی کلیدی آبی و تابع ها مشکی و کلاس ها به رنگ دیگه ؟ ...

c#1200
یک شنبه 22 دی 1392, 19:01 عصر
اره ببیینید مثلا این متن من:

بسم الله الرحمن الرحیم
برنامه نویس مرجع تخصصی برنامه نویسی در ایران

توی richtextbox اینطور بشه:
دوستان من زیاد با بانک ها کار نکردم تا حدی میتونم که یه تیبل بسازم و فیلد هاش و اونو تو برنامم فراخوانی کنم یه کم ابتدایی تر راهنمایی کنید