ورود

View Full Version : جممع adc به چه صورت است

dddd10
یک شنبه 22 دی 1392, 18:00 عصر
سلام

وقت بخیر

فردا امتحان اسمبلی دارم. ولی نمیدونم نحوه جمع کردن ADC که برای اعداد بزرگ هست به چه صورته

لطفا این 1-2 تا مثالی که داخل عکس ضمیمه شده هستو توضیح بدین.

ممنونم

alireza_s_84
یک شنبه 22 دی 1392, 18:30 عصر
سلام

وقت بخیر

فردا امتحان اسمبلی دارم. ولی نمیدونم نحوه جمع کردن ADC که برای اعداد بزرگ هست به چه صورته

لطفا این 1-2 تا مثالی که داخل عکس ضمیمه شده هستو توضیح بدین.

ممنونم

اگر هنگام جمع CL,AL بیت نقلی داشته باشیم ، خب قاعدتا CF برابر 1 میشه. چه زمانی بیت نقلی داریم وقتی مقدار جمع این دو ثبات از 8 بیت بیشتر بشه. حالا وقتی میخوایم نتیجه رو توی AX بریزیم از اونجا که AX میتونه این مقدار رو برای ما نگه داره کاری که ما میکنیم به مقدار AH (بیت پر ارزش) مقدار CF رو اضافه میکنیم (واسه این 0 قرار دادیم که دستور ADC دوتا عملوند میگیره ، در اینجا چون عملوند دمی نداریم مقدار 0 میذاریم و با CF جمع میکنیم)
در نتیجه مقدار AX ما برابر مقدار نهایی جمع ما میشه.
در دستور ADC AH,0 ما بیت پرارزش AX رو با مقدار CF پر میکنیم.

Delphi Coder
جمعه 27 دی 1392, 22:31 عصر
دستور ADC دو تا پارامتر داره و شبیه دستور ADD هست با این تفاوت که اگر فلگ carry مقدار یک داشته باشه یک واحد هم به نتیجه اضافه میکنه. اون syntax ای که در بالا نوشته شده اشتباه هست هر چند که شاید اسمبلر خطا نگیره ولی دو پارامتر اول جز دستور هست و پارامتر سوم نقشی در اینجا نداره.

alireza_s_84
جمعه 27 دی 1392, 22:34 عصر
دستور ADC دو تا پارامتر داره و شبیه دستور ADD هست با این تفاوت که اگر فلگ carry مقدار یک داشته باشه یک واحد هم به نتیجه اضافه میکنه. اون syntax ای که در بالا نوشته شده اشتباه هست هر چند که شاید اسمبلر خطا نگیره ولی دو پارامتر اول جز دستور هست و پارامتر سوم نقشی در اینجا نداره.
کنارش رو ببینید متوجه میشید که اشتباها دورش خط کشید در واقع اون AH جز توضیح بوده که در سمت راست دستور نوشته شده ولی ایشون دور اون خط کشیده
دقیقا نیماساعت نگاش میکردم تا سر دربیارم که چرا استاد یک دستور رو با 3 عملوند نوشته :متعجب:

Delphi Coder
جمعه 27 دی 1392, 22:49 عصر
کنارش رو ببینید متوجه میشید که اشتباها دورش خط کشید در واقع اون AH جز توضیح بوده که در سمت راست دستور نوشته شده ولی ایشون دور اون خط کشیده
دقیقا نیماساعت نگاش میکردم تا سر دربیارم که چرا استاد یک دستور رو با 3 عملوند نوشته :متعجب: اتفاقا منم یه لحظه به خودم شک کردم برای همینم اول تو گوگل یه سرچ زدم بعد پاسخ دادم.:لبخند: