ورود

View Full Version : برنامه نویسی تحت شبکه

am_sanatiz
پنج شنبه 31 فروردین 1385, 09:03 صبح
با عرض سلام
من قبلا برای برنامه نویسی تحت شبکه سوال کرده بودم ودوستان لطف نموده بودند و این قسمت را معرفی نموده بودند
http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=7933&page=17&highlight=Client%2FS erver
اما من با این مشکلات روبرو شدم و در آن قسمت هم مطرح نمودم اما جوابی نگرفتم حال لطفا مرا در رفع این مشکلات راهنمایی نمایید ویا راه تازه ای برای من معرفی نمایید
در ضمن من مبتدی هستم ومراحل را به صورت کلی بیان نکنید در آن لینک مراحل خوب گفته شده بود اما من این مشکلات را دارم
یکی اینکه من دسترسی به شبکه ندارم و به سیستم خودم یک ipداده ام ودر قسمتadress از soketconection1 آن را وارد نموده ام این کار که مشکلی ندارد اگر نمی شود که حتما اشکالاتم به همین خاطر است که بر روی یک سیستم نمی توان این کار را انجام داد
اما بعد که servername را باز میکنم که نامی از آن انتخاب کنم این پیغام را می دهد
windows socket error : a socket operation was attampted to an unreachable host (10065),on api connect
و در انتها نیز مثلا برنامه سرور project2 باشد ودر پنجره remote data modul wizard
se را وارد کرده آیا باید در قسمت servername نوشت project2.se البته هنگامی من این را می نویسم در قسمت serverguid یک عبارتی می نویسد اما باز هم در صورت کلیک نمودن در قسمت connect همان پیام را می دهد در ضمن برنامه scktserver.exe را هم در محیط cmd نوشتم آیا هنگامی که می خواهیم به قسمت servername
مقداری دهیم باید برنامه سرور هم در اجرا باشد و آیا برای فعال بوذن برنامه scktserverکاری لازم استwindowsمن نیز xpاست
با آرزوی سلامتی وموفقیت

SH.Daneshvar
دوشنبه 04 اردیبهشت 1385, 09:18 صبح
برای تست برنامه مشکلی نیست
همیشه IP
127.0.0.1
IP سیستم خودتون هست و یا
loopback
ویا Computer Name سیستم تون که با راست کلیک بر روی MyComputer و انتخاب گزینه
Properties می تونی ببینیش و یا عوضش کنید.

از یکی از این ها استفاده کن ببین کارت میشه.

127.0.0.1
یا
loopback
و یا
ComputerName سیستم تون

موفق باشید.
یا حق.

masoodshahmiri
دوشنبه 04 اردیبهشت 1385, 11:19 صبح
salam
baraye barname nevisiye taht shabace az che ketabi estefade konam