View Full Version : شروع برنامه نویسی اندروید برای مبتدیان
rubiks.kde
دوشنبه 23 دی 1392, 23:45 عصر
با سلام خدمت دوستان
بعد ایجاد تاپیک های تکراری زیادی مبنی براینکه از کجا شروع کنیم،چی لازمه و ... به پیشنهاد دوستان تصمیم گرفتم در یک تاپیک تمام راهای برنامه نویسی برای سیستم عامل اندروید رو بگم تا دوستان بتونن بهتر تصمیم بگیرن و برن جلو.
اولین راه استفاده از زبان جاوا است.این روش ، روشی هست که توسط گوگل پیشنهاد میشه و میشه گفت بهترین روش برای برنامه نویسی است.
برای شروع هم نیاز دارید تا اندک آشنایی با زبان جاوا داشته باشید.البته آشنا بودن به خود SDK هم شرط است.
ابزار مورد نیاز از جمله SDK ، IDEها،شبیه سازها و لینک دانلود هرکدوم رو میتونید در این تاپیک (http://barnamenevis.org/showthread.php?435642-%D8%A7%D8%A8%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%AF) پیدا کنید و دانلود و نصب کنید.
عموما برای این کار نیاز دارید تا SDK اندروید ، JDK ، اکلیپس رو دانلود و نصب کنید و اگه هم ADT bundle رو دانلود و نصب کنید تمام این موارد رو یک جا جلو رفتید و تنها لازمه اکلیپس رو اجرا کنید و اولین پروژه رو بسازید.
اگه هم از سرعت شبیه ساز راضی نیستید میتونید روی گوشی یا شبیه ساز قدرتمند جنیموشن برنامه ها رو اجرا و تست کنید که در این تاپیک (http://barnamenevis.org/showthread.php?435642-%D8%A7%D8%A8%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%AF&p=1950041&viewfull=1#post1950041) موجود است.
برای شروع هم میتونید از فیلم های آموزشی لیندا و یا www.kamalan.com (http://www.kamalan.com) استفاده کنید.من خودم هنوز کتاب چندان جالبی در این مورد ندیم ولی کتاب انگلیسی زیاد وجود داره.
برای رفع مشکلاتتون هم اول متکی به دانش خودتون باشید بعد گوگل و بعد راه های دیگه.:چشمک:
این روشی که برای برنامه نویسی گفتم بهترین است و روش هایی که در ادامه گفته میشه روش هایی است که به عنوان روش های فرعی شناخته میشه زبان های خودشون رو دارن و ابزار مورد نیاز خودشون رو میخوان.این روش ها توسط گوگل پشتیبانی نمیشن ولی طرفدارهای خودشون رو در سراسر جهان دارند و هرکس باتوجه به دانش و نیازش به اون سمت میره.
روش بعدی استفاده از زبان C# است.
این روش به شما این اجازه رو میده تا با زبان C# برای اندروید برنامه تولید کنید.پس نیاز داره تا اندک آشنایی با این زبان داشته باشید.
برای شروع نیاز دارید تا ابزار مورد نیاز رو دانلود و نصب کنید.در این تاپیک (http://barnamenevis.org/showthread.php?424975-%D8%A2%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%86%D8%B3%D8%AE%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-Mono-Android-%D8%A8%D9%87-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D9%81%D8%B9%D8%A7%D9%84-%D8%B3%D8%A7%D8%B2) تمام ورژن ها mono android به همراه آموزش نصب قرار داده شده است.
برای شورع برنامه نویسی هم میتونید با هر آموزشی شروع کنید.مثلا این تاپیک (http://www.codeproject.com/Articles/663461/Developing-Android-Apps-using-Csharp)
خوبیت استفاده از Xamarin اینه که باعث میشه تابتونید برای تمام سیستم عامل های موبایل اندروید ، ویندوز فون و ... برنامه بنویسید.
روش بعدی استفاده از phonegape است.در این چهارچوب شما میتوانید با استفاده از html,javascript,css اقدام به طراحی برنامه کنید .
برای دریافت ابزار مورد نیاز و نحوه استفاده به سایت فون گپ (http://phonegap.com/) مراجعه کنید.
روش بعدی استفاده از Qt است.در این روش هم شما نیاز دارید تا آشنایی با فریم ورک Qt و زبان C++ داشته باشید.
برای شروع برنامه نویسی و دانلود ابزار و کسب اطلاعات ییشتر میتونید به این سایت (https://qt-project.org/doc/qt-5.1/qtdoc/android-support.html)مراجعه کنید.
روش بعدی استفاده از Basic4android است .در این مورد هم میتونید به اینجا (http://www.basic4ppc.com/index.html) مراجعه کنید.
بجز روش اول تمام موارد گفته شده توسط گوگل توسعه داده نمیشن و تمرکز اصلی روی روش اول است.
امیدوارم این آشنایی اولیه بتونه به شما برای انتخاب راه کمک کنه .
البته شاید بغیر از موارد بالا روش و زبان دیگه ایی هم باشه که من نگفته باشم ولی تا تونستم مواردی رو گفتم که عمومیت بیشتری رو دارن.
mthreat.info
سه شنبه 24 دی 1392, 00:08 صبح
سلام خدا قوت اگه میشه نمای دیزاین رو یکم توضیح بدید چون هر کاری میکنم اصلا درکش نمیتونم بکنم ( طراحی فرمی که روی همه ی گوشی ها یک جور نمایش داده بشه )
o0o0okay
پنج شنبه 15 خرداد 1393, 22:32 عصر
اینکه بخوای دیزاینی که توی تمام مدل های گوشیا، تمام ورژن های اندروید یجور اجرا بشه. برنامه نویسیش خیلی سخت میشه، نتیجه ش هم شاید اون چیزی که انتظار داشته باشی نباشه. "چون نسخه خام اندروید رو شرکتهای مختلف مثل سامسونگ و اج تی سی و ... تغییر میدن".
ولی با کدنویسی جاوا و استفاده نکردن از فرم های اماده میتونی به یه دیزاین یکپاچه توی اکثر مدل ها و گوشیا برسی. "مهمترین چیز اندازه صفحه نمایش و قابلیتهایی که میخوای توی دیزاین نمایش بدی ".
f.asadkhani
یک شنبه 18 خرداد 1393, 10:14 صبح
سلام
منم در اندروید و جاوا تازه کارم...
سوالم اینه که handler در thread برایه چیه،چه استفاده ای میشه؟؟
alireza142
یک شنبه 08 تیر 1393, 12:19 عصر
سلام خدمت همه دوستان و اساتید گرامی
من حدود 4 ماهه که اندروید کار می کنم و یک کلاس هم رفتم ولی زیاد پر بار نبود برام. با توجه به این که رشته من کامپیوتر و برنامه نویسی نبوده ، اما به شدت به برنامه نویس اندروید علاقه دارم ، خواستم بپرسم که برای بخش های زیر چه منابعی ( اعم از سایت خوب ، کتاب ( فارسی یا انگلیسی) ، ... ) رو پیشنهاد می کنید ؟ من هر چی گشتم منابع خوبی برای توضیح این مطالب به صورت اساسی پیدا نکردم.
1) آموزش جاوا (البته کتاب آقای جعفر نژاد رو خوندم)
2) آموزش کلاس های مختلف اندروید
3) آموزش متد های هر کلاس در اندروید
4) آموزش تهیه بانک های SQL
5) آموزش انواع کوئری ها (برای دستیابی و استفاده از بانک های اطلاعاتی)
6) آموزش Dreamweaver (برای ساخت فایل های Html برای استفاده در WebView در اندروید)
ممنون و متشکر. از اینکه باعث پیشرفت دانش سایر دوستان می شوید ، صمیمانه سپاسگزارم.
اجرکم عند الله.
abbasalim
یک شنبه 08 تیر 1393, 23:46 عصر
سلام آقا علیرضا در مورد جاوا به شدت کتاب جاوای دیتل & دیتل رو توصیه میکنم ترجمه شده اش هم زیاده انگلیسیش هم تونت هست
خیلی خوبه ما تو دانشگاه استادمون از این منبع درس میدادن بسیار کتاب کاملیه
بقیه مواردتون رو متوجه نشدم:اشتباه:
alireza142
دوشنبه 09 تیر 1393, 09:33 صبح
سلام آقا علیرضا در مورد جاوا به شدت کتاب جاوای دیتل & دیتل رو توصیه میکنم ترجمه شده اش هم زیاده انگلیسیش هم تونت هست
خیلی خوبه ما تو دانشگاه استادمون از این منبع درس میدادن بسیار کتاب کاملیه
بقیه مواردتون رو متوجه نشدم:اشتباه:
با تشکر از راهنماییتون.
اما معرفی متد ها و کاراییشون برام خیلی مهمتره.برای روشنتر شدن منظورم بهتره اینو بگم که در محیط ایکلیپس وقتی Ctrl + Space رومیزنیم ، یک سری گزینه ها برای ادامه کد نویسی به ما پیسنهاد میشه ؛ یا وقتی بعد از یک آبجکت یا اسم یک شاخص ، نقطه قرار میدیم، باز همون منوی پیشنهادی با مواردی متفاوت باز میشه. در قسمت XML هم موارد پیشنهادی زیادی با زدن همین کلید های ترکیبی Ctrl + Space ظاهر می شوند که کارایی خیلی هاشون برام روشن نیست. حالا آیا کتابی یا چیزی هست که این موارد پیشنهادی رو آموزش داده باشه که هر کدم برای چه موقعی است و چه کاری انجام میدن ؟
بازم ممنون بابت وقی که صرف جواب دادن میکنید.
seyed.mehdi
دوشنبه 20 مرداد 1393, 05:51 صبح
سایت های دانشجو یار و اسفندونه عالی هستند
abbasalim
دوشنبه 20 مرداد 1393, 23:34 عصر
با تشکر از راهنماییتون.
اما معرفی متد ها و کاراییشون برام خیلی مهمتره.برای روشنتر شدن منظورم بهتره اینو بگم که در محیط ایکلیپس وقتی Ctrl + Space رومیزنیم ، یک سری گزینه ها برای ادامه کد نویسی به ما پیسنهاد میشه ؛ یا وقتی بعد از یک آبجکت یا اسم یک شاخص ، نقطه قرار میدیم، باز همون منوی پیشنهادی با مواردی متفاوت باز میشه. در قسمت XML هم موارد پیشنهادی زیادی با زدن همین کلید های ترکیبی Ctrl + Space ظاهر می شوند که کارایی خیلی هاشون برام روشن نیست. حالا آیا کتابی یا چیزی هست که این موارد پیشنهادی رو آموزش داده باشه که هر کدم برای چه موقعی است و چه کاری انجام میدن ؟
خوب کلیدهای میانبر هر ide یا نرم افزار ها داخل خود نرم افزار یا سایتشون قرار داره
به شخصه کتابی ندیدم برای جاوا php و ... که ide خاصی رو یادبدن و معمولا برنامه نویسی رو یاد میدن و ide رو به کاربر می سپارن
ولی برای زبان های انحصاری مثل c# که ide رسمی دارن آموزش ها هم داخل همون ide کار میشه البته برای جاوا اوراکل هم نت بینز هست ولی با این حال من ندیدم کتابی که نت بینز رو یاد بده
peymanf11
سه شنبه 21 مرداد 1393, 00:12 صبح
با سلام
از تمامی کسانی که میتوانند شیوه ساخت یک اسلاید منو را بیان کن خواهش میکنم لطفا یه آموزش مختصر برام قرار بدن بدجور کارم گیر ه براش
خودمو کشتم و نتونستم یه کتابخانه اسلاید منو رو به برنامم اضافه کنم ، نمونه برنامه هم دانلود کردم اما از بس شلوغ بود نفهمیدم
میدونم براتون زمان گیر میشه اما این لطف رو در حقم انجام دهید لطفا...
ممنونم پیشاپیش ازتون
pbm_soy
چهارشنبه 29 مرداد 1393, 03:42 صبح
سلام
باتوجه به تجربیات من می توانم بگم که 90درصد دوستانی که می خواهند برنامه نویسی آندروید یادبگیرند مباحث پیش زمینه را بلد نیستند!
خیلی از دوستانی که مراجعه می کنند و یا راهنمائی می خواهند اصلا برنامه نویسی بلد نیستند! یا اگر بلد هستند در حد خیلی ضعیف!
قبل از اینکه برید سراغ آندروید اول از همه برنامه نویسی یادبگیرید حالا با هر زبان برنامه نویسی که شد اگه با زبان جاوا شروع کنید به یادگرفتن خوب چه بهتر ولی اگر تا حالا برنامه نویسی نکردید و تازه می خواهید شروع کنید زبانهای ساده تر را انتخاب کنید و حتی میگم زبانهایی که منابع آموزشی بیشتری دارند و یا تعداد کسانی که می توانند در آن زبان شما را کمک کنند زیاد باشد را انتخاب کنید.
به این نکته توجه کنید که برای آندروید می خواهید با جاوا برنامه نویسی کنید که یک زبان کاملا شیء گرا است پس شما باید برنامه نویسی را به سبک شیء گرا باید یاد بگیرید.
اصل مفاهیم شیء گرای است حال میخواد C++ باشد و یا C# و یا Java کتاب خوب دوستان معرفی کردند! کتاب جاوای آقای قمی هم بد نیست برای شروع البته ولی نه برای کسی که با مفاهیم برنامه نویسی آشنا نباشد.!
کتابهای آقای هربرت شیلد را هم شدیدا پیشنهاد می کنم. (برای C++ و Java)
پیشنهاد دیگر:
دوستان مبتدی در برنامه نویسی بهتر است با ابزارهای ساده تر برنامه نویسی کنند مانند PhoneGap البته این صرفا یک پیشنهاد است و صرف وقت برای هر روشی بغیر از جاوا شاید آینده نگرانه نباشد.!
ولی در هر صورت فکر می کنم یادگیری و تولید نرم افزار تحت آندروید با PhoneGap برای برخی از دوستان راحتتر باشد
یا دوستانی را دیدم که با Basic4Android برنامه می نوشتند چون زبان بیسیک بلد بودند زیاد وقت صرف نکردند برای شروع کار!
یا برای دوستانی که تحت محیط دات نت قبلا برنامه مینوشتند با Mono شروع کردند
یا در محیط RadStudio هم می توان برای آندروید برنامه نوشت که برای دوستانی که با زبان دلفی آشنائی دارند فوق العاده خوب و راحت است!
البته همه این روشهای جانبی معیب خاص خودشون را دارند ولی بنده برای دوستانی که کاملا مبندی هستند و قبلا برنامه نویسی نکرند و میخواهند به نتیجه برسند (سریعتر) شاید فون گپ انتخاب خوبی باشد.
bitshoter
پنج شنبه 10 مهر 1393, 20:02 عصر
سلام . تقریبا میشه گفت من تابه حال کدنویسی نکردم . میخوام کدنویسی برای آندروید یاد بگیرم و به نظرم اول باید زبان جاوا یاد بگیرم . سوالم اینه که یاد گرفتن جاوا و آندروید روی هم تقریبا چند وقت طول میکشه ؟ میدونم برای هرکس فرق میکنه . فقط میخوام مزنش دستم بیاد . قبلا یه بار دو ماه نشستم و پی اچ پی خوندم ولی بعد متوجه شدم غیر از php و html باید کلی چیز دیگه هم یاد بگیرم . و اینکه میخوام بدونم با توجه به اینکه هیچ چیز دیگه ای بلد نیستم یاد گرفتن جاوا و آندروید سنگین تره یا php ? البته میدونم سوالم یه مقدار گنگه ولی ممنون میشم یه نفر سریع تر یه جوابی بهم بده . خیلی علاقه مندم یاد بگیرم .
hrkhrkhrk
پنج شنبه 10 مهر 1393, 21:44 عصر
اقا یکی بیاد اینا رو با هم مقایسه کنه من دستشو می بوسم
basic4android
mono android
delphi xe5
elipse
هدفم از مقایسه مقایسه حجم فایل نهایی و سخت افزار مورد نیاز برای اجراشه
مثلا یه جا خوندم که دلفی یه hello world ساده رو پونزده مگ تحویل می ده
بدبخت اونی که بخواد دانلود کنه
barnamenevisjavan
جمعه 11 مهر 1393, 10:27 صبح
اقا یکی بیاد اینا رو با هم مقایسه کنه من دستشو می بوسم
basic4android
mono android
delphi xe5
elipse
هدفم از مقایسه مقایسه حجم فایل نهایی و سخت افزار مورد نیاز برای اجراشه
مثلا یه جا خوندم که دلفی یه hello world ساده رو پونزده مگ تحویل می ده
بدبخت اونی که بخواد دانلود کنه
basic که زبانش vb هستش کار باهاش راحته خروجی نهایی میشه گفت با اکلیپس یا همون جاوا برابری میکنه بزرگترین مشکلش پولی بودن رفرنس ها و محیط توسعه بسیار ضعیفش هست
mono زبانش سی شارپ میشه گفت کار باهاش راحته ولی خروجی نهایی خوب نیست هم افزایش حجم داریم (hello word میشه 4 5 مگ) هم کاهش شدید سرعت.
دلفی اطلاع خاصی ندارم ولی احتمالا باید مثل مونو مشکل دار باشه
اکلیپس هم که دیگه همه آشنان مورد خاصی جز محیط مسخره و اعصاب خوردکن نداره.
دلیل این افزایش حجم و کاهش سرعت تبدیل کدها به کدهای جاوا هستش.
حالا باز مهندص زیاد داریم یکم صبر کنی اونام مقایسه میکنن :لبخند:
aliblk10
یک شنبه 13 مهر 1393, 13:31 عصر
دوستان من با استفاده از کتاب و اینترنت و فروم های پرسش و پاسخ تونستم تا حدودی اندروید رو یاد بگیرم ولی احساس میکنم اندروید نکات ریزی داره که باید یاد گرفت. مثلا من نتونستم فرگمنت ها رو یاد بگیرم یا خیلی از کدها رو کپی کردم و متوجه نشدم چجوری نوشته شدن. حالا شما چه راهکاری رو پیشنهاد میکنید که اندروید رو از پایه بصورت کامل یاد بگیریم؟
کلاس آموزشی خوب تو تهران سراغ دارین؟
من از سال 81 تا حالا c# کار کردم و عاشق ویژوال استودیو هستم و اوایل حتی خواستم اندروید رو با مونو برنامه نویسی کنم ولی پس از خروجی hello world تصمیم عوض شد و ترجیح دادم یه زبان جدید (جاوا) یاد بگیرم و اندروید رو با زبان توصیه شدش بنویسم برا همین با ایکلیپس استارت زدم. اینم تجربه من نسبت به اندروید
barnamenevisjavan
یک شنبه 13 مهر 1393, 15:23 عصر
دوستان من با استفاده از کتاب و اینترنت و فروم های پرسش و پاسخ تونستم تا حدودی اندروید رو یاد بگیرم ولی احساس میکنم اندروید نکات ریزی داره که باید یاد گرفت. مثلا من نتونستم فرگمنت ها رو یاد بگیرم یا خیلی از کدها رو کپی کردم و متوجه نشدم چجوری نوشته شدن. حالا شما چه راهکاری رو پیشنهاد میکنید که اندروید رو از پایه بصورت کامل یاد بگیریم؟
کلاس آموزشی خوب تو تهران سراغ دارین؟
من از سال 81 تا حالا C# کار کردم و عاشق ویژوال استودیو هستم و اوایل حتی خواستم اندروید رو با مونو برنامه نویسی کنم ولی پس از خروجی hello world تصمیم عوض شد و ترجیح دادم یه زبان جدید (جاوا) یاد بگیرم و اندروید رو با زبان توصیه شدش بنویسم برا همین با ایکلیپس استارت زدم. اینم تجربه من نسبت به اندروید
سلام،
منم برنامه نویسی تو ویژوال رو به همه چی ترجیح میدم واقعا ادم لذت میبره جدا از این که چقدر این محیط قدرتمنده و سرعت و کیفیت کار رو بصورت فوق العاده زیادی افزایش میده.
مونو زیاد جالب نیست البته الان تغییرات زیادی کرده ولی فک کنم باز سنگین و کند باشه برنامه هاش.
من خودم تا یجاهایی با اکلیپس کار کردم اصلا خوشم نیومد به اجبار تحملش میکردم تا اینکه با Cordova آشنا شدم الان دارم با زبان TypeScript توی همون ویژوال استودیو کد میزنم خیلی عالیه!
aliblk10
یک شنبه 13 مهر 1393, 19:32 عصر
سلام،
منم برنامه نویسی تو ویژوال رو به همه چی ترجیح میدم واقعا ادم لذت میبره جدا از این که چقدر این محیط قدرتمنده و سرعت و کیفیت کار رو بصورت فوق العاده زیادی افزایش میده.
مونو زیاد جالب نیست البته الان تغییرات زیادی کرده ولی فک کنم باز سنگین و کند باشه برنامه هاش.
من خودم تا یجاهایی با اکلیپس کار کردم اصلا خوشم نیومد به اجبار تحملش میکردم تا اینکه با Cordova آشنا شدم الان دارم با زبان TypeScript توی همون ویژوال استودیو کد میزنم خیلی عالیه!
سلام دوست عزیز
فکر میکنم تو پروژه های سنگین مانند بازی های دو بعدی و سه بعدی باز مشکل ساز بشن. فکر کنم جاوا بهترین زبان اندرویدی باشه که اگ هم برنامه به مشکل خورد حد اقل خیالمون از بابت محیط برنامه نویسی راحته که مشکل از اون نبوده
دوستان نظرتون راجع به اموزشگاه لایتک که زیر نظر دانشگاه صنعتی شریف برگزار میشه چیه؟
کسی تجربه ای داره؟
من میخواستم تو آموزشگاه برنامه نویس ثبت نام کنم که گویا کلاسهاش تشکیل شده و فعلا نمیشه شرکت کرد.
Ahmad.Metal
سه شنبه 15 مهر 1393, 23:32 عصر
من به سفارش یکی از دوستان روش اول رو انتخاب کردم و فایلای sdk و jdk رو دانلود کردم. ولی حقیقتا توی برنامه نویسی صفرم. خیلی علاقه دارم ولی. میشه یه راهنمایی بکنین که از کجا دقیقا شروع کنم؟ نیازی هست که قبل از شروع کار با این نرم افزارا، برنامه های دیگه ای رو کار کنم؟
abbasalim
چهارشنبه 16 مهر 1393, 12:43 عصر
من به سفارش یکی از دوستان روش اول رو انتخاب کردم و فایلای sdk و jdk رو دانلود کردم. ولی حقیقتا توی برنامه نویسی صفرم. خیلی علاقه دارم ولی. میشه یه راهنمایی بکنین که از کجا دقیقا شروع کنم؟ نیازی هست که قبل از شروع کار با این نرم افزارا، برنامه های دیگه ای رو کار کنم؟
سلام اگه صفر هستید به شدت پیشنهاد میکنم ابتدا یکم با سی یا لااقل با جاوا کارکنید و بعد برید سراغ اندروید
پایه خیلی مهمه خیلی
MDSTmdst
چهارشنبه 23 مهر 1393, 16:50 عصر
سلام،
میشه توضیح بدید Cordova و TypeScript چه جوریه؟ چه جوری گیرش بیارم؟ چه مزیتی داره؟
ممنون داداش
delta7
چهارشنبه 23 مهر 1393, 18:46 عصر
میشه توضیح بدید Cordova و TypeScript چه جوریه؟ چه جوری گیرش بیارم؟ چه مزیتی داره؟ممنون داداش1-
یه محیط هست که توش میتونید برنامه بنویسین و برای اندروید ، iOS و ویندوز فون خروجی بگیرین ، تایپ اسکریپت هم یه زبان برنامه نویسی هست از اسمش هم معلومه که یک زبان اسکریپتی هستمطالب بیشتر در http://en.wikipedia.org/wiki/TypeScript (http://en.wikipedia.org/wiki/TypeScript2-دانلود)
2- دانلود کنید از نت
3- مزیتش اینه که آسونه و میتونید برای پلتفرم های مختلف خروجی بگیرین
4-معایب هم داره؟! جواب: بله - مشکلش اینه که native نیستهیچی زبان اصلی نمیشه شما توی زبان اصلی به همه منابع دسترسی دارین ولی توی اینجور برنامه ها دسترسیتون محدود هست، زبان اصلی انعطاف بیشتری داره ، کندتر عمل میکنه و ...
barnamenevisjavan
پنج شنبه 24 مهر 1393, 07:49 صبح
میشه توضیح بدید Cordova و TypeScript چه جوریه؟ چه جوری گیرش بیارم؟ چه مزیتی داره؟
ممنون داداش
پروژه PhoneGap قبلا توسط Adobe پشتیبانی میشد و میتونستیم باهاش برای 3 تا پلتفرم اندروید iOS , ویندوز فون برنامه بنویسیم زبان مورد استفاده هم زبان های تحت وب بود html ,css , jquery و... (البته هنوزم فک کنم پشتیبانی میشه) اخیرا شرکت بزرگ ماکروسافت این پروژه رو از Adobe خریداری کرده و به Cordova تغییر نام داده از طرفی این قابلیت رو فراهم کرده تا بتونیم توی IDE قدرتمند Visual Studio کد بزنیم، در مورد زبان TypeScript هم این زبان در واقع همون جاوا اسکریپت هستش اما با تغییراتی که خود ماکروسافت توش اعمال کرده و برنامه نویسی جاوااسکریپت رو راحتتر کرده ،در مورد محدودیت هم باید عرض کنم زیاد بچشم نمیاد بهترین برنامه نویس Native هم باشی آخر سر برنامه هات به کتاب و حدیث و فال و... ختم میشه ن بیشتر خودت کافه بازار رو بررسی کن 99 درصد کتابه!
programmerzahra
چهارشنبه 30 مهر 1393, 11:22 صبح
سلام دوستان
یک برنامه اندروید نوشتم که شامل یک دکمه است که هر وقت روش کلیک میشه ساعت سیستم به عنوان text دکمه set میشه !
اما با اجرای این برنامه در محیط ADT Boundle (eclipse+SDK ) مشکل دارم ، تعداد زیادی خطا در قسمت log cat نشون می ده که نمی تونم رفعشون کنم ( البته کد برنامم هیچ خطایی نداره !)
شبیه ساز هم نمایش داده میشه اما بلافاصلا یک پیغام نشون می ده که برنامه متوقف شده !
سه تا عکس از محیط برنامه و کد برنامه در محیط و شبیه ساز و خطا های اون گذاشتم اگه امکانش هست کمک کنید تا بتونم از برنامه ام اجرا بگیرم !
ممنونم
saeed_g21
چهارشنبه 30 مهر 1393, 12:46 عصر
سلام دوست عزیز
ببین خطای فعلیت در تعریف کردن Button هست
Button رو باید در فایل لایوت مربوط به اون اکتیوینی قرار دهی بعد یک ID براش اختصاص بدی بعد در اکتیویتی اون رو تعریف کنی بعد میتونی ازش استفاده کنی
به مثال زیر توجه کن :
Button btn2 = (Button) findViewById(R.id.button);
btn2.setOnClickListener(new OnClickListener() {
@Override
public void onClick(View arg0) {
//دستوری که میخوای زمان کلیک شدن باتن انجام بشه رو اینجا بنویس
}
});
programmerzahra
چهارشنبه 30 مهر 1393, 14:10 عصر
سلام دوست عزیز
ببین خطای فعلیت در تعریف کردن Button هست
Button رو باید در فایل لایوت مربوط به اون اکتیوینی قرار دهی بعد یک ID براش اختصاص بدی بعد در اکتیویتی اون رو تعریف کنی بعد میتونی ازش استفاده کنی
به مثال زیر توجه کن :
Button btn2 = (Button) findViewById(R.id.button);
btn2.setOnClickListener(new OnClickListener() {
@Override
public void onClick(View arg0) {
//دستوری که میخوای زمان کلیک شدن باتن انجام بشه رو اینجا بنویس
}
});
سلام
ممنون از راهنماییت ،
دوست عزبز من ابتدا در قسمت اکتیویتی یک button با id= @+id/button1 قرار دادم و بعد کد رو تغییر دادم ، الان دیگه در قسمت Log cat هیچ خطایی ندارم ولی در قسمت console خطاهای دیگریی نمایش داده می شه که یک تصویر ازش گذاشتم و 124829 وقتی اجرا می گیرم شبیه ساز به همون شکل قبلی عمل می کنه ، در ادامه دو تا تصویر کد برنامه و اکتیویتی رو هم گذاشتم ، ممنون میشم اگه اشکالم رو رفع کنید!
124827124828
programmerzahra
چهارشنبه 30 مهر 1393, 19:09 عصر
سلام دوست عزیز
در ادامه توضیح سوالم که در بالا توضیح دادم یک مطلب جا افتاده بود ، با وجود اینکه من اول button1 را در اکتیویتی قرار داده بودم و id اون هم مثل شکل هایی که در بالا اوردم تنظیم شده ، اما در حین کد نویسی در دستور new Button این دکمه شناخته شده نیست ، شکل خطا را هم ادامه می گذارم ، اگه امکانش هست کمک کنید خطایم را رفع کنم . (من از قسمت زیر منوی باز شده گزینه دوم را اتخاب کرده ام ؟!؟!)باز هم ممنونم.
124844
majid_7
سه شنبه 06 آبان 1393, 23:12 عصر
سلام
نمیدونم این چیزایی ک میگم کمکی بهت میکنه یا نه!!! ولی خودم روی همین چیزا گیر کردم و کلی الاف شدم واسش تا بالاخره فهمیدم چشه!!!
1- دکمه ت رو اول تعریف کن بعد مقداری دهی اولیه ش رو توی متد onCreate انجام بده
2- بهتره ک رویدادش رو خود محیط نرم افزار واست بسازه چون ب سادگی با ی خطای کوچیک کلا گیچ میشی
توی این برنامه ت هم فکر نمیکنم نیازی باشه ک از setContentView رو مجددا فراخونی کنی...
امیدوارم ک کمک کنه :متفکر:
alidarbedar
سه شنبه 13 آبان 1393, 17:33 عصر
من کلا نا امید شدم
ReziOnline
سه شنبه 20 آبان 1393, 19:20 عصر
برای یک تازه کار مثل من که تا حالا یک خط برنامه نویسی اندروید نداشت بهتر نیست به جای Eclipse از Android Studio استفاده کرد؟ چون هم اندروید و هم این نرم افزار برای گوگل هستند. اگه بخوایم از Android Studio استفاده کنیم (به غیر از SDK و این جور ماژول ها) نیاز به نصب برنامه دیگه ای نیست؟
alidarbedar
سه شنبه 20 آبان 1393, 23:46 عصر
سلام
آیا eclips دارای کدی مشابه به time-ticker در C# هست؟
اساسا مرجعی برای معادل سازی کدهای جاوا و C# هست؟
saeed333
شنبه 01 آذر 1393, 17:32 عصر
سلام.اگه امکان داره طریقه ویرایش کد (چند حرف اول ) شماره های contact(مخاطبین) گوشی به صورت دسته جمعی رو توضیح بدید.با تشکر
hosseinsm
شنبه 15 آذر 1393, 22:33 عصر
سلام دوستان
این سایت یه کپی از سایت دولوپر آندروید هست که بدون نیاز به فیلتر شکن و تحریم و اینا میشه بازش کرد. هر هفته هم بروز میشه
ایشالا به کارتون بیاد
http://developer-android.ir
amirtala
سه شنبه 02 دی 1393, 19:03 عصر
با سلام من تازه ای کلیپس نصب کردم تا کار برنامه نویسی اندروید رو شروع کنم
خیلی تازه کارم
یه مشکل در اجرای برنامه در ایکلیپس داشم
من ماشین مجازی رو در sdk manager تعریف کردم
ولی در ای کلیپس وقتی میخوام اجرا کنم خطا میده
(در واقع فکر کنم نسخه اندروید رو در ایکلیپس نمیشناسه
در حالیکه در sdk manager شناسایی میکرد)
126843
126844
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
shpegah
سه شنبه 16 دی 1393, 09:59 صبح
سلام دوستان
کسی با AIDE کار کرده ؟
به جز خودش باید چیز دیگه ای هم روی گوشی نصب بشه ؟
من وقتی مثال helloworld خودشو اجرا میکنم خطا میده میگه که
this method must return a value of type
روی متد oncreate
یک جا خوندم گفته بود ورژنش نا سازگاره
ورژن من 2.6 است وبا بلواستاکس 0.8.12.3119 کار میکنم
ورژن AIDE رو به 2.9.5 که آخرین ورژن بود ارتقا دادم فرقی نکرد البته نمیدونم کجا ورژنشو نشون میده که ببینم درست نصب شده یا نه ولی پایینش مینویسه updated
احتمال میدم درست ارتقا پیدا کرده باشه ولی هیچ فرق ظاهری نداره
اگر مرا راهنمایی کنید لطف بزرگی کردید
بسیار سپاسگزارم
moalla
جمعه 24 بهمن 1393, 15:21 عصر
دوستان پیشنهاد میکنم حتما b4a کار کنید. وسط کدنویسی هر جا دلتون خواست میتونید کدجاوا رو مستقیم بنویسید!
اگرم خواستید از سرعت و سادگی کدنویسی vb هم استفاده کنید که دستتون بازه و در زمان خیلی صرفه جویی میکنید
برنامه b4i هم اومده که همون کدهاتون بهتون خروجی برای ایفن میده
کتابخونه های بسیار زیادی هم براش هست و هر روز به تعدادشون اضافه میشه
اگه بخواید تو تالار سایت اصلیش سوالاتتون رو سریع جواب بدن باید برنامه رو بخرید و الا نسخه کرک شدش هست و کار میکنه
سایت کویک لرن (Quicklearn.ir) هم اولین و بزرگترین منبع فارسی این محیط توسعه است
mohamadrazand
یک شنبه 26 بهمن 1393, 13:11 عصر
سلام
نمی دونم جای سوال ام اینجا هست یا نه ولی هرکی بلده جواب بده ازتون ممنون می شم . برای کد نویسی تو eclipse وقتی که حتی راحت ترین کد مثل oncreate می خوام بنویسم ctrl+ space میزنم نمونه کد برام نمیاره تو لیستی که باز می کنه خالیه میشه کمکم کنید مشکل کارم کجاست :ناراحت::ناراحت::ناراحت:
ali.s7092
سه شنبه 28 بهمن 1393, 22:54 عصر
با سلام من میخواستم برنامه نویسی با gps را آغاز نمایم از آنجا که باید در sdk و زیرپوشه extra ،من google play service را دانلود نمایم
ولی در sdk من google play service ندارم .برای دانلود چکار باید بکنم؟
ali.s7092
سه شنبه 28 بهمن 1393, 23:02 عصر
سلاl شما می توانید از منوی source گزینه ی override/implement methods.. را انتخاب نمایید .در آنحا می توانید این تابع را بیابید
!Hidden Hacker
سه شنبه 12 اسفند 1393, 15:13 عصر
سلام . تقریبا میشه گفت من تابه حال کدنویسی نکردم . میخوام کدنویسی برای آندروید یاد بگیرم و به نظرم اول باید زبان جاوا یاد بگیرم . سوالم اینه که یاد گرفتن جاوا و آندروید روی هم تقریبا چند وقت طول میکشه ؟ میدونم برای هرکس فرق میکنه . فقط میخوام مزنش دستم بیاد . قبلا یه بار دو ماه نشستم و پی اچ پی خوندم ولی بعد متوجه شدم غیر از php و html باید کلی چیز دیگه هم یاد بگیرم . و اینکه میخوام بدونم با توجه به اینکه هیچ چیز دیگه ای بلد نیستم یاد گرفتن جاوا و آندروید سنگین تره یا php ? البته میدونم سوالم یه مقدار گنگه ولی ممنون میشم یه نفر سریع تر یه جوابی بهم بده . خیلی علاقه مندم یاد بگیرم .
یا سلام.
PHP و جاوا و اندروید هر کدوم دریایی از دانش برنامه نویسین
میشه اینطور گفت که اندروید نسخه ی تکامل یافته جاواست.پس باید برای شروع به برنامه نویسی اندروید باید تسلط متوسطی به زبان برنامه نویسی جاوا داشته باشین.یادگیری حرفه ای شون بسته به علاقه شماست.ولی معمولاً 2تا 3ماه با روزی 4 ساعت کار میشه حرفه ای یا نیمه حرفه ای شد.البته اونطور که شما گفتین علاقه دارین میشه تو 2 ماه تقریباً خوب یاد گرفت.بازم میگم کاملاً بسته به پشتکار و ساعات کاریتون داره و نمیشه حتیّ وقت حدودی هم در نظر گرفت
میشه اینطور گفت که برای کاربران نیمه حرفه ای جاوا و اندروید سنگین تر از PHP هستند!
برای یادگیری جاوا هم کتاب دو جلدی دیتل-دیتل واقعاً کارآمده.البته بخشایی ازش نه همش
برای فیلم های آموزشی اندرویدم همونطور که مدیر بخش گفتن سایتwww.kamalan.com (http://www.kamalan.com/) و یا فیلمای آموزشی لیندا خیلی کارآمدن.
!Hidden Hacker
سه شنبه 12 اسفند 1393, 15:27 عصر
با تشکر از راهنماییتون.
سلام
شما میتونین با نوشتن سؤالتون به زبان انگلسی و جستجو در گوگل به سایتstackoverflow.comبرین.اونجا مطمئناً چند نفر دیگه ای هم سؤالی مشابه سؤال شما پرسیدن.
در کل سایت مذکور سایت جامعی در خصوص حل کردن مشکلات برنامه نویسی در برنامه هایی مثل اکلیپس و... است.البته باید به زبان انگلیسی مسلط باشین چون اونجا پاسخ به زبان بین المللیه:چشمک:
!Hidden Hacker
سه شنبه 12 اسفند 1393, 15:34 عصر
سلام دوستان
کسی با AIDE کار کرده ؟
به جز خودش باید چیز دیگه ای هم روی گوشی نصب بشه ؟
من وقتی مثال helloworld خودشو اجرا میکنم خطا میده میگه که
this method must return a value of type
روی متد oncreate
دوستان سؤالتون رو در این زمینه ها که به ندرت اتفاق میفته و کسی اطلاعی برای پاسخ بهتون رو نداره با تایپ به زبان انگلیسی در گوگل سرچ کنید و پاسخ رو در سایت stackoverflow.com (http://www.stackoverflow.com/) میتونین مشاهده کنین.سایت کارآمدیه تو زمینه ی مشکلات در برنامه نویسی اندروید
anzalime
سه شنبه 12 اسفند 1393, 18:09 عصر
باسلام
می خواستم بدونم چطوری میشه توان رو نوشت، مثلا (a/140) به توان 1.852؟
باتشکر
mnakhaeipoor
چهارشنبه 13 اسفند 1393, 07:08 صبح
باسلام
می خواستم بدونم چطوری میشه توان رو نوشت، مثلا (a/140) به توان 1.852؟
باتشکر
اول بسته java.lang.Math رو import می کنی
بعدش :
public static void main(String [] args){
Math.pow(a,b)
}
a = پایه
b = توان
anzalime
پنج شنبه 14 اسفند 1393, 11:35 صبح
باسلام
جذر با فرجه مثلا 3.78 چه جوری باید نوشت؟چون sqrt فقط واسه فرجه 2 جواب میده.
باتشکر
golbafan
پنج شنبه 14 اسفند 1393, 11:43 صبح
باسلام
جذر با فرجه مثلا 3.78 چه جوری باید نوشت؟چون sqrt فقط واسه فرجه 2 جواب میده.
باتشکر
سلام
جذر معکوس توان هست
مثلا جذر 2 میشه توان 1/2
حالا جذر 3.78 میشه توان 1/3.78
anzalime
شنبه 16 اسفند 1393, 11:27 صبح
با سلام
برای رند کردن یک عدد تا 3 رقم اعشار چیکار باید کرد؟
ممنون
golbafan
یک شنبه 17 اسفند 1393, 14:04 عصر
با سلام
برای رند کردن یک عدد تا 3 رقم اعشار چیکار باید کرد؟
ممنون
کمی تحقیق در وب ، دوست عزیز:
باید فرمت بصورت ###.# استفاده کنید تا مقدار عدد از دست نره
اما اگر مقدار مهم نباشه باید اول در 1000 ضرب کرده و سپس رند کنید و مجددا تقسیم بر 1000 کنید.
مثال:
15.65486
x1000
15654.86
round
15654
/1000
15.654
ProgrammerVS
جمعه 21 فروردین 1394, 16:55 عصر
سلام آموزشتون عالیه
javidsahl
چهارشنبه 02 اردیبهشت 1394, 13:29 عصر
سلام دوستان
من تازه شروع کردم .اسم خودمو هنوز اندروید نویس نمیتونم بزارم
پس از ایجاد پروزه تو محیط ایکلیپس با خطایی مواجعه میشم که دلیلش و نمیدونم ؛
در ابتدا کار api 7 انتخاب کردم.
از محیط بهمراه خطاها عکس گرفتم پیوست میکنم.
ممنون میشم اگه کمکم کنید
http://www.8pic.ir/images/kkof3rgk2jmvoemoksuh.gifhttp://www.8pic.ir/images/rdtzxe8qi2j8e3aw8p7y.gif
برنامه نویس --
یک شنبه 06 اردیبهشت 1394, 09:07 صبح
سلام دوست عزیز
شما می تونین از سایت زیر ابزارها و آموزش های مورد نیاز رو دانلود کنید
http://www.code-academy.ir
لینک دانلود و آموزش نصب ابزارها
http://code-academy.ir/DownloadTools.aspx
لینک آموزش جاوا مقدماتی (پیشنیاز)
http://code-academy.ir/BeginningJavaPackage.aspx
لینک آموزش برنامه نویسی اندروید مقدماتی
http://code-academy.ir/BeginningAndroidPackage.aspx
milad_d993
دوشنبه 07 اردیبهشت 1394, 20:46 عصر
سلام دوستان
دنبال یه فایل setup، pack فایل zip یا چیز دیگه هستم که تمام ملزومات برنامه نویسی اندروید رو نصب و کانفیگ کنه
من فقط jdk رو تونستم راحت نصب کنم :(
jasoos1991
سه شنبه 08 اردیبهشت 1394, 17:31 عصر
سلام خدمت دوستان گرامی
من اکلیپس را نصب کردم با همه موارد حالا موقع ساخت پروز] در مرحله آخر خطا تم بهم میده چیکار کنم
ممنون میشم پاسخ بدید
[2015-04-28 18:01:30 - gh] C:\Users\Omid Rayane\workspace\gh\res\values\styles.xml:7: error: Error retrieving parent for item: No resource found that matches the given name 'Theme.AppCompat.Light'.[2015-04-28 18:01:30 - gh] [2015-04-28 18:01:30 - gh] C:\Users\Omid Rayane\workspace\gh\res\values-v11\styles.xml:7: error: Error retrieving parent for item: No resource found that matches the given name 'Theme.AppCompat.Light'.[2015-04-28 18:01:30 - gh] [2015-04-28 18:01:30 - gh] C:\Users\Omid Rayane\workspace\gh\res\values-v14\styles.xml:8: error: Error retrieving parent for item: No resource found that matches the given name 'Theme.AppCompat.Light.DarkActionBar'.[2015-04-28 18:01:30 - gh] [2015-04-28 18:01:35 - gh] C:\Users\Omid Rayane\workspace\gh\res\values\styles.xml:7: error: Error retrieving parent for item: No resource found that matches the given name 'Theme.AppCompat.Light'.[2015-04-28 18:01:35 - gh] [2015-04-28 18:01:35 - gh] C:\Users\Omid Rayane\workspace\gh\res\values-v11\styles.xml:7: error: Error retrieving parent for item: No resource found that matches the given name 'Theme.AppCompat.Light'.[2015-04-28 18:01:35 - gh] [2015-04-28 18:01:35 - gh] C:\Users\Omid Rayane\workspace\gh\res\values-v14\styles.xml:8: error: Error retrieving parent for item: No resource found that matches the given name 'Theme.AppCompat.Light.DarkActionBar'.[2015-04-28 18:01:35 - gh]
http://www.8pic.ir/images/i1mp6iqvkbeg7pkxi2cx.jpg
majid_7
جمعه 11 اردیبهشت 1394, 17:21 عصر
سلام دوستان
دنبال یه فایل setup، pack فایل zip یا چیز دیگه هستم که تمام ملزومات برنامه نویسی اندروید رو نصب و کانفیگ کنه
من فقط jdk رو تونستم راحت نصب کنم :(
سلام
فکر نمیکنم چیز خاصی داشته باشه برای ست کردن این سه تا باهم!!!
ولی
از خود سایت developer.android.com میتونید یه بسته ی کامل دانلود کنید که نیازی به هیچ گونه کانفیگ و ... نداره
حجمش حدودا 500 مگ هست.هم خود اکلیپس هم adt و هم sdk رو آخرین ورژن هاشون رو با خودش داره
majid_7
جمعه 11 اردیبهشت 1394, 17:23 عصر
سلام دوستان
من تازه شروع کردم .اسم خودمو هنوز اندروید نویس نمیتونم بزارم
پس از ایجاد پروزه تو محیط ایکلیپس با خطایی مواجعه میشم که دلیلش و نمیدونم ؛
در ابتدا کار api 7 انتخاب کردم.
از محیط بهمراه خطاها عکس گرفتم پیوست میکنم.
ممنون میشم اگه کمکم کنید
http://www.8pic.ir/images/kkof3rgk2jmvoemoksuh.gifhttp://www.8pic.ir/images/rdtzxe8qi2j8e3aw8p7y.gif
سلام
موقع ایجاد پروژه تم تون رو none انتخاب کنید
takad53
جمعه 11 اردیبهشت 1394, 19:05 عصر
سلام من میخوام برنامه درست کنم ولی برنامه نویسی رو نمیدونم به نظرتون بدون رفتن به کلاس های اموزشی چطور میتونم برنامه نویسی رو یاد بگیرم و برنامه بنویسم ؟ممنون
majid_7
جمعه 11 اردیبهشت 1394, 21:31 عصر
سلام من میخوام برنامه درست کنم ولی برنامه نویسی رو نمیدونم به نظرتون بدون رفتن به کلاس های اموزشی چطور میتونم برنامه نویسی رو یاد بگیرم و برنامه بنویسم ؟ممنون
امممممم :متفکر:
اگه میخوای برنامه بنویسی باید برنامه نویسی رو یاد بگیری دیگه!!!
اگه هم نمیخوای خب .....
اول جاوا یاد بگیر و بعد برو سراغ آندروید
اینطوری اگه کلاس آندروید هم بری چیزی دست گیرت نمیشه، فقط پولتو دور ریختی!
از همین الان شروع کن به یادگیری، فردا دیره!
majid_7
شنبه 12 اردیبهشت 1394, 14:51 عصر
سلام
نمی دونم جای سوال ام اینجا هست یا نه ولی هرکی بلده جواب بده ازتون ممنون می شم . برای کد نویسی تو eclipse وقتی که حتی راحت ترین کد مثل oncreate می خوام بنویسم ctrl+ space میزنم نمونه کد برام نمیاره تو لیستی که باز می کنه خالیه میشه کمکم کنید مشکل کارم کجاست :ناراحت::ناراحت::ناراحت:
دستوری که نوشتید و بعدش ctrl+space می زنید اشتباس به احتمال زیاد
اگه روی هیچ کدوم از دستورات باز نمیشه، مشکل از جای دیگه س اگه هم که باز میشه مشکل ازدستورته دوست عزیز
takad53
یک شنبه 27 اردیبهشت 1394, 17:25 عصر
بدون رفتن به کلاس نمیشه
majid_7
سه شنبه 29 اردیبهشت 1394, 19:40 عصر
چرا که نشه!؟
من خودم هیچ کلاسی نرفتم!!!
الانم هیچی بلد نیستم!!! :قهقهه:
شوخی کردم!
با خوندن کتابهای اولیه و دیدن ویدیوهای آموزشی متفاوتی که توی نت هست میتونید یاد بگیرید.
اما اول از جاوا شروع کنید و با مباحث شی گرایی آشنا بشید وگرنه حسابی ویدیوهای برنامه نویسی آندروید کلافه تون میکنه!
پس اول جاوا یاد بگیرید .
بعدش برید سراغ ویدیوهای آموزش مبتدیان
بعدش هم کم کم کد نویسی رو همزمان با دیدن ویدیوها شروع کنید
اینطوری از هرچی کلاسه بهتر یاد میگیرید!
فقط شروع کنید ، نترسید. چیز سختی نیست که نشه یادش گرفت.
موفق میشید
novinmehran
سه شنبه 05 خرداد 1394, 23:10 عصر
سلام وممنون از راهنمایی شما
من ADT bundle رو دانلود کردم توی پوشه eclipse فایل اجرایی رو نصب کنم کافیه
ممنون
majid_7
چهارشنبه 06 خرداد 1394, 08:25 صبح
سلام
اگر مجموعه ی کاملش رو که حدود ۵۰۰ مگ حجم داره دانلود کردید ! بله کافیه الان اکلیپس رو اجرا کنید و شروع کنید به ساخت اولین پروژه تون.
اما اگه جدا دانلودشون کردید (ADT و eclipse و Sdk ) رو ... خیر اجرا کردن اکلیپس به تنهایی و بدون معرفی اون ۲ تا دیگه فایده ای نداره!
از منویhelp باید ADT رو و بخش preferences باید Sdk رو معرفی کنید.
موفق باشید
novinmehran
چهارشنبه 06 خرداد 1394, 09:28 صبح
یه سوال دیگه
فایل اجرایی یک پروژه در پوشه ی هست و کدوم هست
novinmehran
چهارشنبه 06 خرداد 1394, 10:38 صبح
با تشکر از راهنمایی شما
ولی من نرم افزار ADT bundle رو که همون چند تا نرم افزار یک جا بود
و فایل اجرایی رو که توی پوشه ی eclipse بود رو نصب کردم ولی نمیدونم از کجا برنامه رو باز کنم
Naser-Cs
یک شنبه 10 خرداد 1394, 11:32 صبح
می تونید eclipse رو به صورت کامل همراه با sdk , adt در این لینک (http://appinapps.com/Articles_View.aspx?t=%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%8 8%D8%AF%20%D9%86%D8%B3%D8%AE%D9%87%20%D8%AC%D8%AF% DB%8C%D8%AF%20ADT%20Bundle&aid=132&gid=11)دانلود کنید
از اموزش های سایت هم میتونی استفاده کنی
max2280
دوشنبه 18 خرداد 1394, 11:06 صبح
با سلام.
من یک سوال همیشه تو ذهنم هست
آیا میشه کاری کرد با یک برنامه نویسی ساده در اندروید تونست گوشی کس دیگری رو مانیتورینگ کرد؟؟
یا بشه از طریق اینترنت و یک برنامه نویسی و انتقال اون اطلاعات داخل گوشی کس دیگه داخل گوشی رو نظارت کرد؟؟
لطفا اگر کسی اطلاعاتی در این زمینه داره کمک کنه...ممنون
delta111
شنبه 23 خرداد 1394, 12:11 عصر
سلام
توی بازی های حدس کلمه مثل آفتابه چه طوری وقتی دکمه ای رو می زنن حرف اون دکمه توی جای خالی نمایش داده می شه؟
لطفا کاملا راهنمایی کنید اگه میشه کدش رو بدید
majid_7
چهارشنبه 03 تیر 1394, 09:16 صبح
همه چیز توی نت هست دوست عزیز ،
فقط کافیه یه خورده آشنایی با زبان انگلیسی داشته باشیم!
به راحتی میشه راجع به هرچیزی فیلم آموزشی ش رو تهیه کرد و دید!
واسه هرچیزی مجموعه ی کامل هست مثل Fragment ها مثل webService ها و ....
پکیج های جداگانه و بطور مفصل
majid_7
چهارشنبه 03 تیر 1394, 09:19 صبح
با تشکر از راهنمایی شما
ولی من نرم افزار ADT bundle رو که همون چند تا نرم افزار یک جا بود
و فایل اجرایی رو که توی پوشه ی eclipse بود رو نصب کردم ولی نمیدونم از کجا برنامه رو باز کنم
یعنی چی نمیدونید برنامه رو از کجا باز کنید!؟
اگه منظورتون ساخت اولین پروژه است که باید از منوی File گزینه ی Android Application Project رو کلیک کنید و مراحلش رو طی کنید تا اولین پروژه رو بسازید و ازش استفاده کنید
اگه منظورتون اینه که اکلیپس رو نمیتونید اجرا کنید و نمیتونید باهاش پروژه بسازید اون بحثش جداست (مثلا ممکنه مشکلتون نصب نکردن JDK باشه یا معرفیش توی Path ویندوز و ...)
سوالتون رو شفاف تر بیان کنید لطفا
majid_7
چهارشنبه 03 تیر 1394, 09:20 صبح
یه سوال دیگه
فایل اجرایی یک پروژه در پوشه ی هست و کدوم هست
فایل اجرایی منظورتون همون APK هست؟؟؟؟
توی پوشه ی Bin از پنجره ی Package Explorer هست که یه دونه فایل APK بیشتر توی اون نیست که توسط Dalvik ساخته شده !
امیدوارم سوالتون رو درست متوجه شده بوده باشم!:لبخند:
javady_joon
پنج شنبه 04 تیر 1394, 18:12 عصر
میشه بگید فیلم های آموزشی لیندا برای اندروید رو کجا می تونیم پیدا کنیم؟
majid_7
جمعه 05 تیر 1394, 10:02 صبح
اینم لینک مستقیم(هلو)
http://dl2.ehsanavr.com/1393/12/4/Lynda%20Android%20Studio%20Essential%20Training-%5Bwww.ehsanavr.com%5D.rar
majid_7
جمعه 05 تیر 1394, 10:04 صبح
البته این رو یادم رفت بگم که دنبال مجموعه های لیندا زیاد نباشید!
برای مقدماتی خوبه ولی برای کسایی که میخوان حرفه ای کار کنند جوابگو نیست!
البته اینم باید گفت که راتون میندازه:لبخندساده:
s.r1371
سه شنبه 16 تیر 1394, 16:38 عصر
سلام
من یک دوره کلاس برنامه نویسی اندروید رفتم و الان پروژم به اندروید مربوط میشه ولی اصلا نمی دونم از کجا باید شروع کنم اول باید پایگاه دادمو جمع کنم یا نه و چندتا سوال دیگه کسی هست که بتونه کمکم کنه؟
segaone1
شنبه 20 تیر 1394, 15:18 عصر
برادران یک سوال یعنی الان اگه من C#رو یاد بگیرم.بعد با همین سی شارپ چطور میتونم اندروید بنویسم؟؟؟میشه اصلا؟؟
[younes]
شنبه 20 تیر 1394, 15:34 عصر
برادران یک سوال یعنی الان اگه من C#رو یاد بگیرم.بعد با همین سی شارپ چطور میتونم اندروید بنویسم؟؟؟میشه اصلا؟؟
شدنش که میشه ولی شما که میخواهید یاد بگیری چرا سراغ جاوا نمی رید؟
code-academy.ir
شنبه 20 تیر 1394, 15:47 عصر
با سلام من تازه ای کلیپس نصب کردم تا کار برنامه نویسی اندروید رو شروع کنم
خیلی تازه کارم
یه مشکل در اجرای برنامه در ایکلیپس داشم
من ماشین مجازی رو در sdk manager تعریف کردم
ولی در ای کلیپس وقتی میخوام اجرا کنم خطا میده
(در واقع فکر کنم نسخه اندروید رو در ایکلیپس نمیشناسه
در حالیکه در sdk manager شناسایی میکرد)
126843
126844
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
احتمالا نسخه پروژه شما بالاتر هست از دیوایسی که می خواین برنامه رو روش اجرا بگیریرن. خود سیستم هم بهتون پیغام داده یک ناسازگاری هست بین نسخه برنامه و دیوایسی که می خواین اجرا روش بگیرین. مثلا پروژه تون اندروید 5 هست ولی گوشیتون تا نسخه 4.2 رو پشتیبانی می کنه. بهتر هست که یک ایمولاتور که با نسخه اندروید پروژه تون سازگاره بسازین
کد آکادمی (http://code-academy.ir)
آموزش برنامه نویسی اندروید با جاوا و سی شارپ
majid_7
پنج شنبه 01 مرداد 1394, 18:58 عصر
تارگت 7 ؟؟؟
مگه داریم هنوز؟
مگه میشه؟
تارگت تون رو مناسب با نوع sdk تون انتخاب کنید
viamgr
پنج شنبه 08 مرداد 1394, 18:16 عصر
سلام بنظر من اگه ایده ی خوبی دارید که وقت یادگیری برنامه نویسی اندروید رو ندارید بهتره برید به سایت اندروید وبلاگ www.androidweblog.ir (http://www.androidweblog.ir) و برنامه تون رو بسازید من خودم نمونه کارام اونجا هست با این برنامه ساز هفت هشت تا برنامه ساختم فقط از یکی از برنامه هام 1800 در آوردم . با اینکه یه خانوم خونه دار هستم اما ازین طریق درآمد دارم .
rouzbeh_ziafati
پنج شنبه 19 شهریور 1394, 00:24 صبح
سلام
من جاوا رو خوندم در حد تئوری و نوشتن چندتا برنامه در نوت پد و اجراشون
حالا میخوام برم سراغ اندورید ، با اینکه سر سری چند تا کتابو نگاه کردم اصن نمیدونم این کد های جاوا رو در مثلا Google Android Studio باید کجاa نوشت !
لطفا یه کتاب درست درمون که کد نوشتن واسه آندروید رو بصورت ابتدایی و پایه توی گوگل استودیو یا اکلپیس گفته باشه معرفی کنید . ممنون میشم
purtoogh
چهارشنبه 08 مهر 1394, 12:45 عصر
برای شروع برنامه نویسی،
یک نکته اساسی اینه که ببینی بازارت چی میخاد و وقتت رو صرف چیزای الکی نکنی. آدم باید دنبال متخضض شدن بره.
باید پروژه گرفت تا بفهمی بازار چی میخاد و بهترین راه انجامش چیه و فقط و فقط تحت فشار پروژست که آدم چیزی یاد میگیره، اونم دقیقا چیزی که به دردش میخوره.
اول کار هم میشه از نرم افزار های ساده تر شروع کرد و اپلیکیشن های محتوا محور رو قبول کنی.
برای اطمینان و اینکه خیالتم راحت بشه، میشه از ابزاری های آنلاین مثل این استفاده کرد:
puzzley.ir
(http://puzzley.ir/?utm_source=barnamenevis&utm_medium=froum&utm_term=android&utm_campaign=earlydev)
برنامه نویسی نداره، موقه های عجله ای یا برای پروژه هایی که خاص نباشه کار آدم رو راه میندازه.
:متفکر:
من خودم برای ساخت نسخه اول نرم افزار هام و نشون دادن مشتری ازش استفاده میکنم.
می تونه جواب خیلی مشتریهات رو بدی باهمین. ولی اولویتت باشه مهارت پیدا کردن و کد زدن خودت ;)
sajjad2
یک شنبه 19 مهر 1394, 09:59 صبح
سلام
خب نمیدونم جای سوال همین جاست یا باید تاپیک جدید میزدم در هر صورت
اول من قصد دارم برنامه ای بنویسیم که مطالب سایتم رو برای کاربرها به نمایش بگذاره فعلا فقط یک جستجوی ساده آزاکسی و دسته بندی مطالب و گرافیک ساده ولی در آینده قصد تکمیل کردنش رو داریم . منبع مطالب هم بانک اطلاعاتی سایت و فیدخوانهای مربوطه هست . قصد مانیتور فعالیتها و بازدیدها کاربر رو هم داریم که مثلا چه مطلبی بیشتر جستجو شده
چند تا سایت مثل این هستن https://www.appmakr.com ولی دوست دارم خودم کامل بنویسیم .
به c#,asp,html5,css,php کاملا وارد هستم . اگه بشه به کمک اونها نوشت عالی میشه .
زامارین رو نصب کردم ولی جواب نداد .
مورد دوم هم نرم افزاری تحت وب با html5 و جی کوئری طراحی کردم میشه به اپ تبدیلش کرد ؟ با کمک نود نسخه ی لینوکس و ویندوزش رو ایجاد کردم تحت اندروید هم اجرا میشه ؟
partovinia
سه شنبه 21 مهر 1394, 12:21 عصر
سلام . من به تازگی یادگیری زبان سی شارپ رو آغاز کردم و اینکه جاوا نمی دونم . من می خوام یاد گیری اندروید رو با سی شارپ شروع کنم .باید چی کار کنم؟
خیلی بد که با سی شارپ کار کنم . درسای دانشگام انقدر سنگینه که نمی تونم دو تا زبان رو با هم یاد بگیرم ..
نظر شما چیه ؟
باید چه برنامه هایی نصب کنم؟
sajjad2
جمعه 01 آبان 1394, 22:40 عصر
خب با زامارین میشه با سی شارپ برای اندروید اپ نوشت ولی من که نصبش کردم بعد از نصف روز ور رفتن ، اعصابم خرد شد پاکش کردم .الان با اندروید استودیو کار میکنم.
در مورد برنامه نویسی من خودم رو برنامه نویس خوبی نمیدونم ولی بعد از 15 سال تجربه میگم که خودت رو محدود به سینتکس نکن . برنامه نویس خوب کسیه که بتونه برنامه رو خوب تحلیل و طراحی کنه و به الگوریتمها و تکنولوژی ها ی مختلف وارد باشه . سینتکس رو میشه توی مدت زمان خیلی کمی یاد گرفت و کتابخانه ها و موارد خاص با یک جستجو پیدا میشن .
Mr besharati
یک شنبه 01 فروردین 1395, 12:25 عصر
با سلام
نقریبا تمامی نظرات عزیزان رو با توجه خوندم
ولی خوب هنوز بین چند راهی گیر کردم...:ناراحت:
حالا درخواست راهنمایی از دوستان دارم!
اول اینکه بگم قبلا با زبان منسوخ پاسکال و بعدش با c++ کار کردم در حد اکادمی و بعدش یه خورده سی شارپ {واقعا سی شارپ لذت بخش بود ولی خو همون اول راهی بیخیالش شدم متاسفانه!}
حالام علاقه شدیدی به یادگیری اندروید دارم ... ولی خو گیج شدم بین این همه راه و روش کد نویسی اندروید!
با اکلیپس، اندروید استدبو، بیسیک 4 اندروید، زامارین و...
هیچی از جاوا نمیدونم و بعلاوه xml و ...
فقط سی پلاس پلاس کار کردم و پاسکال و مقداری سی شارپ
حالا هدفم از یادگیری اندروید ،ساخت کتابهایی مث کتابهای کافه بازار هست!
دوستان با این زیاده گویی بنده و هدفم از یادگیری اندروید و با توجه به دانش سطحی قبلیم، کدوم راه رو بهم توصیه میکنید که شروع کنم به امید خدا؟
منابع اموزشی و توصیه های دیگه ای اگه مدنظرتون هست بفرمایید...
ممنون مهندسین:تشویق:
farokh110
یک شنبه 08 فروردین 1395, 18:10 عصر
با سلام
نقریبا تمامی نظرات عزیزان رو با توجه خوندم
ولی خوب هنوز بین چند راهی گیر کردم...:ناراحت:
حالا درخواست راهنمایی از دوستان دارم!
اول اینکه بگم قبلا با زبان منسوخ پاسکال و بعدش با C++ کار کردم در حد اکادمی و بعدش یه خورده سی شارپ {واقعا سی شارپ لذت بخش بود ولی خو همون اول راهی بیخیالش شدم متاسفانه!}
حالام علاقه شدیدی به یادگیری اندروید دارم ... ولی خو گیج شدم بین این همه راه و روش کد نویسی اندروید!
با اکلیپس، اندروید استدبو، بیسیک 4 اندروید، زامارین و...
هیچی از جاوا نمیدونم و بعلاوه xml و ...
فقط سی پلاس پلاس کار کردم و پاسکال و مقداری سی شارپ
حالا هدفم از یادگیری اندروید ،ساخت کتابهایی مث کتابهای کافه بازار هست!
دوستان با این زیاده گویی بنده و هدفم از یادگیری اندروید و با توجه به دانش سطحی قبلیم، کدوم راه رو بهم توصیه میکنید که شروع کنم به امید خدا؟
منابع اموزشی و توصیه های دیگه ای اگه مدنظرتون هست بفرمایید...
ممنون مهندسین:تشویق:
دوست عزیز آندروید یه نظر من مثل یه گرگ تو لباس گوسفند میمونه. نباید گول ظاهرش رو بخورید. واسه یاد گیری آندروید باید حداقل یک زبان برنامه نویسی رو در حد حرفه ای بلد باشید. شی گرایی تو آندروید یعنی همه چیز. فعلا دنبال آندروید نرو
siamak0449
دوشنبه 09 فروردین 1395, 13:46 عصر
اگه فقط برا ساخت کتاب میخوای و قبلا سی پلاس پلاس کار کردی به نظرم یادگیری جاوا و کار کردن تو محیط اندروید استودیو بهترین انتخابه
king_shark
سه شنبه 10 فروردین 1395, 19:14 عصر
کسی میتونه کمکم کنه ؟
sdk manager من فایل های کتاب خوانه ای android support repository رو نداره و نمیتونم از کتابخوانه appcompat-v7 استفاده کنم
farzamking
یک شنبه 22 فروردین 1395, 15:01 عصر
سلام دوستان ، من میخوام برای اندورید برنامه نویسی کنم ( اما مشکلات خیلی زیادی با اندورید استودیو دارم خیلی زیاد ) میخوام که برنامه ی ساده ای بسازم که شامل متن و تصویر و کمی اهنگ باشه ، اما سوالم اینه با توجه به اینکه با اندورید استودیو خیلی مشکل دارم ( تقریبا همه جاش ایراد داره و از نسخه 2 استفاده می کنم ) : من می تونم با فتوشاپ برنامه بسازم ؟ یا نمیشه ؟
یا میشه تو فتوشاپ دیزاین کنم اپممو و بعد اون رو اعمال کنم تو اندورید استودیو و کد نویسی های تکمیلی رو روش بکنم ؟
کلا من میخوام برنامه اندورید بسازم ، باید چیکار کنم ( چون تو یه سایت هایی دیدم که دیزاین هایی با فتوشاپ کرده بودن که واقعا محشرررر بود )
من میخوام برنامم گرافیکش خیلی خوب باشه و بتونم از یه هاست استفاده کنم برا برنامه ( برا ثبت مطالب جدید که اگه اموزش این رو هم دارید ممنون میشم لطف کنید لینکشو بدید )
یه برنامه ساده می خوام ولی با گرافیک بالا
چیکار کنم ؟
لطفا کمکم کنید !
farzamking
یک شنبه 22 فروردین 1395, 15:12 عصر
کسی میتونه کمکم کنه ؟
sdk manager من فایل های کتاب خوانه ای android support repository رو نداره و نمیتونم از کتابخوانه appcompat-v7 استفاده کنم
میتونی جداگانه دانلود کنی ، یا میتونی از یه ***شکن استفاده کنی ، به طوری که ابتدا ***شکن رو باز کن بعد android sdk manager و بعد اقدام به نصب اونها کن ( اگه ارور داد ، برید تو اندورید استودیو ، سمت راست گوشه بالا یه پیامی میده که از شما می خواد android support رو نصب کنید یا در قالب یه ارور بیان میکنه که باید نصب کنید و در این صورت روی ارور یا پیامی که اومد کلیک کنید تا اماده بشه برا نصب ، ازتون سوال می پرسه که می خواید از اندورید استودیو خارج بشید و دانلود کنید { گزینه پیشفرض اندورید استودیو } در این صورت شما گزینه دوم رو انتخاب کنید که می گه داخل اندورید استودیو نصب کنیدش و نصب میشه و میزارید کارشو بکنه ، اگه نصب تموم شد و finishing installing شد و اندورید استودیو ریستارت نشد ، خودتون اندورید استودیو رو ببندید و بازش کنید ، تمام مشکلتون امیدوارم حل بشه )
.
amircph4
شنبه 28 فروردین 1395, 16:30 عصر
سلام
این اندروید منو گیج کرده
اول sdk manager رو دانلود کردم بعد که سرچ کردم فهمیدم باید بقیه ی اجزاش رو باید جدا بگیریم چون گوگل تحریم کرده
بعد amdroid studio رو دانلود کردم که بازم به نتیجه ای نرسیدم
الانم intellij رو دارم دانلود میکنم از یکی شنیدم که این از همشون کامل تره
مشکلم اینجاست که sdk manager کامل با همه فایل های مورد نیازش رو از کجا دانلود کنم؟
اینم یه عکس از sdk manager
http://8pic.ir/images/7870238qassi06u3gruq.png (http://8pic.ir/images/7870238qassi06u3gruq.png)
تا حالا اینقدر گیج نشده بودم:متفکر:
godofphp
شنبه 28 فروردین 1395, 16:38 عصر
سلام
این اندروید منو گیج کرده
اول sdk manager رو دانلود کردم بعد که سرچ کردم فهمیدم باید بقیه ی اجزاش رو باید جدا بگیریم چون گوگل تحریم کرده
بعد amdroid studio رو دانلود کردم که بازم به نتیجه ای نرسیدم
الانم intellij رو دارم دانلود میکنم از یکی شنیدم که این از همشون کامل تره
مشکلم اینجاست که sdk manager کامل با همه فایل های مورد نیازش رو از کجا دانلود کنم؟
اینم یه عکس از sdk manager
http://8pic.ir/images/7870238qassi06u3gruq.png (http://8pic.ir/images/7870238qassi06u3gruq.png)
تا حالا اینقدر گیج نشده بودم:متفکر:
راه حل شما اینه که یه v-pn تهیه کنید و اندروید استودیو رو نصب کنید و سپس با vP=n به اینترنت وصل شوید و بزارید نیازمندیهای خودش رو برای sdk شما دانلود کنه
البته بهترین سایت آموزش برنامه نویسی ایران (https://avasam.ir) برید آموزش هاش رایگان است
amircph4
شنبه 28 فروردین 1395, 17:07 عصر
راه حل شما اینه که یه v-pn تهیه کنید و اندروید استودیو رو نصب کنید و سپس با vP=n به اینترنت وصل شوید و بزارید نیازمندیهای خودش رو برای sdk شما دانلود کنه
سلام مشکل دقیقا همین جاست من android studio رو نصب کردم ولی وقتی میخوام پروژه جدید بسازم نمیتونه فایل ها رو دانلود کنه
http://8pic.ir/images/z11evs6wcb1pl59imfw2.png
salim1994
سه شنبه 04 خرداد 1395, 10:53 صبح
سلام ، تازه کارم و محیط توسعه برنامه جاوا اکلیپس و sdk اندروید رو نصب کردم اما با وجود اون تو اکلیپس چند تا ارور داشتم.
اما اروری که نتونستم برطرف کنم این بود.
Type R cannot be resolved to a variable MainActivity.java
تو خیلی از سایت ها حتی stackoverflow هم زیاد گشتم چند تا راهکار گفته بودن اما هیچکدوم کارساز نبود. اما یه جا خوندم این ارور روی پروژه هایی که از api13 به پایین استفاده می کنن اتفاق می افته. که هم اینطور هم بود و یه پروژه با api 13 به بالا درست کردم که این ارور رو نداشت. اما می خوام برنامه ای بنویسم که روی api10 اندروید 2.3.3 کار کنه. بنابراین باید این ارور رو رفع کنم. ممنون میشم اگه کمک کنید.
مشخصات پروژه :
minsdk android 2.3.3
target sdk android 4.2 api17
compile android 4.2
140533140534140535140536
bazikadeh
جمعه 21 آبان 1395, 14:33 عصر
با سلام و احترام
من نتونستم با ویژال ست کنم که اندروید کار کنم
کجا میتونم لیست تمامی مواردی نیاز هست نصب بشود را آپدیت شده دانلود کنم؟
------
نمونش همین که یک پروژه جدید ایجاد کردم و همینطوری خواستم اجراش کنم
1>------ Build started: Project: App1, Configuration: Debug Any CPU ------1> Processing: obj\Debug\res\layout\main.xml
1> Processing: obj\Debug\res\values\strings.xml
1> App1 -> C:\Users\Moein\documents\visual studio 2015\Projects\App1\App1\bin\Debug\App1.dll
1> Processing: obj\Debug\res\layout\main.xml
1> Processing: obj\Debug\res\layout\main.xml
1>C:\Program Files (x86)\MSBuild\Xamarin\Android\Xamarin.Android.Comm on.targets(1886,3): error MSB6006: "java.exe" exited with code 1.
========== Build: 0 succeeded, 1 failed, 0 up-to-date, 0 skipped ==========
========== Deploy: 0 succeeded, 0 failed, 0 skipped ==========
nila.CS
سه شنبه 02 آذر 1395, 01:27 صبح
سلام دوستای عزیز من تا الان با #C کار کردم تا حالا برنامه نویسی موبایلو تجربه نکردم ولی حالا می خوام یه اپلیکیشن هم برای اندروید هم ios بنویسم اگه جاوا رو انتخاب کنم برای ios دوباره باید این برنامه رو بنویسم ولی اگه #Cباشه انگار که میشه راحت تبدیلش کرد حالا موندم که کدومو انتخاب کنم نمیدونم #C چه محدودیتهایی داره چه جور اپلیکیشن هایی دچار مشکل میشن اگه با #C نوشته بشن ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
mahkoom021
پنج شنبه 30 دی 1395, 01:02 صبح
کلی دوره برنامه نویسی اندروید
(https://goo.gl/vl4m8r)
mahtab14
شنبه 16 بهمن 1395, 16:08 عصر
سلام دوستان
من میخوام برنامه نویسی اندروید رو با اندروید استودیو شروع کنم. پیش نیازها رو نصب کردم. ی سوال دارم:
اولین پروژه رو ایچاد کردم و میخوام خروجی Hello World رو ببینم. ماشین مجازی هم ساختم. تو تصویر زیر جایی که دورش دایره کشیدم که مربوط به اجرای پروژه هست باید غیر فعال باشه؟
144390
مشکل چیه که وقتی دستگاه مجازی رو Run میکنم ی لحظه صفحه ش نشون داده میشه و بعد غیب میشه و پیغام زیر رو میده:
144391
godofphp
شنبه 16 بهمن 1395, 16:25 عصر
آموزش کامل نصب و راه اندازی اندروید استودیو و تمام پیش نیاز های آن بصورت ویدیویی و با زبان فارسی (http://avasam.ir/products)
mahtab14
یک شنبه 17 بهمن 1395, 11:00 صبح
ممنون. لینک خوبی معرفی کردین. اما به نظرم من همه کارایی روکه گفته انجام دادم.
فقط میخوام بدونم چرا گزینه run غیر فعاله؟
دوستان دیگه لطفا جواب بدین. همچنان منتظرم.
ali2914
شنبه 23 بهمن 1395, 01:04 صبح
با سلام
بعد از سالها در برنامه نویس پست می زارم!
ما یه سیستم سخت افزاری داریم که از طریق پورت usb به pc وصل می شه و از طریق یه برنامه به تبادل اطلاعات می پردازه. شرکت سازنده سورس برنامه را هم به زبانهای مختلف VB,VB.NET,C#,C ارائه داده .حالا نیاز داریم که برنامه را برای اندروید منتقل کنیم .برنامه هم سنگین و پیچیده نیست. مساله اینه که برای ارتباط با سخت افزار از تعدادی از توابع کتابخانه ای DLL استفاده می شه. من اصلا برای اندروید برنامه نویسی نکردم. حالا می خواستم بدونم اگه ما بخوایم در محیط سی شارپ برنامه برای اندروید بنویسیم آیا می تونیم از DLL هایی که گفتم برای ارتباط با سخت افزار و پورت USB نوشته شده استفاده کنیم؟
راستش جواب خیلی برام مهمه ممنون.
ali2914
چهارشنبه 27 بهمن 1395, 16:46 عصر
سلام سوال قبلی را که کسی جواب نداد! یه پروژه برنامه نویسی اندروید به زبان حاوا دارم که باید بوسیله توابع کتابخانه calimero انجام بشه. سورس و اطلاعات در اینترنت هست البته محدوده . کسی می تونه انجام بده؟ راجع به حق الزحمه هم توافق می کنیم.به صورت خلاصه این تابع مربوط به هوشمند سازی ساختمان هست
B3HI13
پنج شنبه 03 فروردین 1396, 12:55 عصر
سلام ، من میخواستم برنامه نویسی اندروید رو شروع کنم ، به همین منظور اندروید استودیو باندل رو گرفتم که دیگه دنگوفنگ اس دی کا مس دیکا رو نداشته باشه، نصبش کردم بازش کردم همچین چیزی بهم میگه
ممنون میشم راهنمایی کنید
1:18:32 PM Gradle sync started
1:20:00 PM Error running app: Gradle project sync failed. Please fix your project and try again.
1:20:09 PM Gradle sync completed
1:20:11 PM Executing tasks: [:app:generateDebugSources, :app:generateDebugAndroidTestSources, :app:mockableAndroidJar, :app:prepareDebugUnitTestDependencies]
1:20:18 PM Gradle build finished in 8s 259ms
1:20:26 PM Error running app: Default Activity not found
payamjj
یک شنبه 06 فروردین 1396, 19:30 عصر
یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین
در مورد دیتابیس اپ خودم
حتما باید با sqlite باشه ؟
وارد کردن دیتا یا همون محتوا به این مقداری سخته . برای ایمپورت کردن از فایل های csv میشه استفاده کرد اما من با اکسل که save as میگیرم محتتوای فیلد ها بهم میریزه ینی یونیکود نمیشه و خراب میشه . چکارکنم ؟
راهی هست که جز اکسل داده ها رو باهاس بنویسم و بعد تبدیل به csv کنم که ایمچورت کردن به اسکیولایت راحت باشه ؟
چون وارد کردن محتوا به اسکیولایت سخته .
mahdipopo
دوشنبه 23 مرداد 1396, 10:43 صبح
سلام
من میخواستم یه برنامه کتاب اندروید بنویسم و دنبال یک منبع خوب هستم
توی اینترنت گشتم به این سورس رسیدم
http://www.scriptbaran.com/codecanyon-ebook-app (http://www.scriptbaran.com/codecanyon-ebook-app/)
بنظرتون خوبه؟ بخرم؟؟
shahram hosseini
یک شنبه 27 آبان 1397, 09:25 صبح
سلام دوستان ممنون از این تاپیکی که گذاشتید.من قبلا با visual studio و زبان #c برنامه نوشته بودم (وب سایت ) و الان می خواهم برنامه نویسی اندروید را شروع کنم.در اکثر جاها دیدم java حرف اول را می زند و الان نزدیک دو سال است که گوگل زبان کاتلین را برای برنامه نویسی اندروید معرفی کرده.
من اصلاً java کار نکردم به نظر شما بروم سراغ یادگیری زبان کاتلین ( kotlin )
aminbrleevb
دوشنبه 17 دی 1397, 15:30 عصر
سلام دوستان ممنون از این تاپیکی که گذاشتید.من قبلا با visual studio و زبان #c برنامه نوشته بودم (وب سایت ) و الان می خواهم برنامه نویسی اندروید را شروع کنم.در اکثر جاها دیدم java حرف اول را می زند و الان نزدیک دو سال است که گوگل زبان کاتلین را برای برنامه نویسی اندروید معرفی کرده.
من اصلاً java کار نکردم به نظر شما بروم سراغ یادگیری زبان کاتلین ( kotlin )
مهمتر از همه چیز شروع کردنه . با جاوا شروع کن گوگل بشدت اونو ساپورت میکنه و دوستش داره
amih.rezf
جمعه 05 بهمن 1397, 10:29 صبح
خیلی از دوستان برنامه نویسی رو بلد هستند اما پول درآوردن ازش رو نه. پیشنهاد میکنم از مقاله واقعی پولدار شدن از برنامه نویسی اندروید (https://www.sourcekhone.com/learn/6-%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D9%BE%D9%88%D9%84-%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%B4%D8%AF%D9%86-%D8%A7%D8%B2-%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D9%86/) دیدن کنید.
srfarzad
چهارشنبه 21 فروردین 1398, 15:42 عصر
اگر برنامه نویس اندرویدی و دنبال سورس میگردی حتما به سایت شاپ دروید (https://shopdroid.ir/) سر بزن. هم سورس های رایگان هم پولی داره.
کوردینا موزیک (https://kurdinamusic.com)
ramjm906563
چهارشنبه 19 تیر 1398, 19:56 عصر
برای آموزش جاوا به نظر من بهترین منبع که خودم هم استفاده کرده ام آموزشهای ویدیویی سایت جاواکاپ هست که مدرسش هم استاد علی اکبری است که استاد دانشگاههای مطرح تهرانه و تو شرکت مربوطی هم پروژه های بزرگ رو کار می کنند .
androidxda
پنج شنبه 04 مهر 1398, 10:14 صبح
شاید اول با جاوا استارت بزنید بهتر باشه. بعد میتونید در کنارش کاتلین هم کد بزنید و تمرین کنید. آموزشهای سایت زیر بر اساس جاوا هست:
آموزش برنامه نویسی اندروید (https://android-studio.ir)
samenta.samenta
چهارشنبه 22 آبان 1398, 15:51 عصر
سلام به تازگی یک سایت قوی در زمینه ی آموزش برنامه نویسی دراومده که بخش مقالاتش روزانه مقاله ی جالب و جدید میزاره
اگه دوست دارید بهش سر بزنید
مقالات آموزشی برنامه نویسی (https://avasam.ir/posts)
محصولات آموزشی برنامه نویسی (https://avasam.ir/products)
دو بخش بالا لینک های اصلی این سایت که بخش مقالات و بخش آموزشهاش است البته بخش آموزش هاش هم دوره های رایگان داره که تا پولی نشده برید استفاده کنید
sirina
شنبه 05 مهر 1399, 20:52 عصر
سلام مرسی از تایپیکی که ایجاد کردید . من طراحی اپلیکیشن رو از دوره آموزش ساخت نرم افزار اندروید الکامکو (https://elecomco.com/product/android-learning-cource/) یاد گرفتن. خداییش حرف نداره استادش. اصلا به این جور مشکلات برنخوردم
sirina
جمعه 09 آبان 1399, 00:33 صبح
چرا هیچیکی بد من پیامی نمیزاره :قهقهه:
sirina
پنج شنبه 11 دی 1399, 15:12 عصر
این دوتا سایتی که معرفی کردید رفتم دیدم خوبن ممنون از شما ولی من قبل از اینکه این پست رو ببینم برنامه نویسی اندروید رو از اینجا (https://elecomco.com/android_learning/)یاد گرفتم و خداروشکر خیلی راضیم و دارم الان ازش کسب درامد میکنم. یعنی مفهومی درس دادن.
sirina
یک شنبه 19 اردیبهشت 1400, 09:19 صبح
مسلما شما باید یادگیری اندروید استودیو (https://elecomco.com/android_learning/) رو شروع کنید. چون پلتفرم استادارد گوگل هست و به دلایل دیگه
KB2000
چهارشنبه 11 اسفند 1400, 19:31 عصر
دیدن اموزش های برنامه نویسی اندروید
(https://www.google.com/search?channel=trow5&client=firefox-b-d&q=%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4+%D8%A8%D8%B1%D9%8 6%D8%A7%D9%85%D9%87+%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C +%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%AF+)
javadtaghavi
شنبه 16 مهر 1401, 10:33 صبح
سلام
من خودم اندروید رو با تمرین و تکرار و دیدن آموزش های مختلف در یوتیوب یاد گرفتم ، اما پیشنهاد میکنم دوره آموزش برنامه نویسی اندروید سون لرن رو شرکت کنی ، دوستام که شرکت کردن میگن خیلی خوبه.
https://7learn.com/course/android-expert
sirina
یک شنبه 31 تیر 1403, 12:05 عصر
سلام دوستان اگه دنبال یادگیری ساخت اپلیکیشن های اندرویدی هستید دوره متخصص اندروید سایت الکامکو رو بهتون پینشهاد میدم.
Alireza Rostam
شنبه 13 مرداد 1403, 09:47 صبح
درود و وقت بخیر دوستان
با توجه به اینکه مدت زیادی از شروع این تاپیک مفید و به جا میگذره و قطعا اعضای زیادی مثل من گذرشون بهش میوفته، چندتا آپدیت جدید به کامنت ها اضافه میکنم و امیدوارم که مفید واقع بشه. قبلا از شروع کننده تاپیک هم بابت ایجاد این بحث تشکر میکنم!
تو چند سال اخیر زبان های برنامه نویسی و فریم ورک هایی که حدود 10 سال پیش (در مقایسه با جاوا و بیشتر به دلایلی مثل گستردگی ناکافی جامعه کاربرها و پلتفرم های مورد استفاده در اونها) چندان جدی گرفته نمی شدند، الان و در زمان درج این کامنت جدیت بیشتری در استفاده پیدا کردن و نقش بیشتری تو تکنولوژی هایی که ازشون استفاده می کنیم دارن. شرکت های نرم افزاری ایرانی و خارجی زیادی هم ازشون استفاده کردن (شاید نه لزوما به عنوان زبان اصلی توسعه بلکه در کنار زبان های اصلی و قدری مثل جاوا که جناب مهندس در این تاپیک هم بهش اشاره کردن و بقیه زبانها). یک جمع بندی جامع و دسته بندی شده از زبان های برنامه نویسی اندروید و فریم ورک ها و پلتفرم های مورد استفاده برای توسعه اپ موبایل (اندروید یا ios) با هر کدوم از این زبان ها رو میتونید تو صفحه طراحی اپلیکیشن (https://vistaapp.ir/app-design/) ویستا هم چک کنید؛ برای دوستان مبتدی در طراحی اپلیکیشن دید خیلی خوبی میده. نکته جالبی که وجود داره و اشاره بهش بی ضرر نیست اینکه، حتی زبان ها و تکنولوژی هایی که 10 سال قبل یا قبل تر هم استفاده وسیعی داشتند بعضی هاشون الان تو حوزه های بیشتری نفوذ کردن و یا اینکه انتخاب های عمده تری نسبت به بقیه رقبای جدید محسوب میشن؛ مثل Javascript که تا مدت ها از این به بعد هم پیش بینی نمیشه جایگزین قابل توجهی براش پیدا بشه! برای تکمیل این کامنت هم اگر در مورد هوش مصنوعی و نقش اون در شروع یادگیری برنامه نویسی موبایل برای مبتدیان حرف نزده باشیم بی انصافی کردیم! حرف های زیادی برای گفتن از نقش و کاربرد AI در برنامه نویسی حال حاضر (چه موبایل، چه وب و چه دسکتاپ و…) وجود داره؛ اما تنها توصیه اکیدی که به عنوان یک عضو کوچک از جامعه برنامه نویسی دارم این هست که همین الان (!) هر کاری دارید در صورت امکان به تعویق بندازید و یادگیری استفاده حرفه ای از ابزارهای هوش مصنوعی تو زمینه فعالیت خودتون رو شروع کنید. این کار دیگه جنبه مزیت نه، بلکه جنبه ضرورت داره به ویژه برای شما که علاقمندی یا حوزه کاریتون در حیطه تکنولوژی هست. تشکر از وقتی که گذاشتید و اگه سوال یا موردی بود که میتونستم پاسخگو باشم خوشحال میشم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.