ورود

View Full Version : ویرایش فایل آپلود شده توسط Fileupload

shahram8008
سه شنبه 24 دی 1392, 13:32 عصر
سلام دوستان
من با استفاده از فایل آپلود عکسی را داخل پوشه آپلود و ذخیره کردم و نام عکس را در فیلدی در دیتابیس ذخیره کردم.
بدین صورت :

FileUpload1.SaveAs(Server.MapPath("~/Images-Ad/") + fileupload1.filename + ".jpg");

حالا میخوام این عکس آپلود شده را ویرایش کنم.یعنی فقط خود عکس جایگزین میشود با نام عکس کاری نداریم.
از دوستان خواهش میشه راهنمایی کنید.
ممنون

m.yazdian
سه شنبه 24 دی 1392, 14:32 عصر
منظورتون را کمی واضح تر بیان کنید...!!!

با شرایط فعلی شما اگر عکسی با نام تکراری آپلود بشه ، برروی عکس قبلی روی سرور Replace میشه....!!!

nice_boy_a
سه شنبه 24 دی 1392, 19:12 عصر
سلام.
اول باید نام عکس رو داخل یه متغیر ذخیره کنی.
بعد فایل قبلی رو حذف کنی.
و فایل جدید رو با همون نام که داخل متغیر ریختی ذخیره کنی.

shahram8008
جمعه 27 دی 1392, 19:40 عصر
سلام
1 فیلد دارم ImgID که بصورت identity = true این آی دی رو میگیرم و فایل رو با این آی دی که یک عدد هست ذخیره میکنم که دراینصورت امکان نداره فایلی با اسم تکراری ذخیره و ریپلیس بشه.در بخث نام فایل مشکلی نیست.
فقط میخوام فایلی را که آپلود شده ویرایش بشه
مثلا کاربر برای پروفایل خود یک عکس آپلود کرده حالا میخواد عکس پروفایلشو عوض کنه.
اینو نمیدونم چکارش کنم.
ممنون از دوستان عزیز

nice_boy_a
جمعه 27 دی 1392, 22:52 عصر
سلام
مثلا کاربر برای پروفایل خود یک عکس آپلود کرده حالا میخواد عکس پروفایلشو عوض کنه.
اینو نمیدونم چکارش کنم.
ممنون از دوستان عزیز
دوست عزیز من که سناریوشو گفتم.
دقیقا کجاشو متوجه نشدی ؟

shahram8008
سه شنبه 01 بهمن 1392, 21:23 عصر
بله درسته گفتید
کلا ماهیت دستور update اینه که رکورد ثبت شده قبلی رو حذف میکنه و رکورد جدید رو بجاش ثبت میکنه
ما برای update یه رکورد از دستور update استفاده میکنیم میخواستم بدونم که برای ویرایش فایل آپلود شده هم همچین دستوری هست یا بصورت سناریوی حذف فایل قبلی+آپلود فایل جدید باید عمل کنیم؟
ممنون از شما دوست عزیز

mamad174
چهارشنبه 02 بهمن 1392, 07:42 صبح
دوست خوب شما نیاز به کار با فایلها دارید به این صورت که وقتی شخص وارد پروفایلش شد طبق چیزی که در بالا گفته شد همون لطضه ی ورود اسم فایل عکسشو داخل هر جای که واست بهتره ذخیره کنی بعد که طرف اقدام به تغییر عکسش کرد از نظر دیتا بیس که مشکلی نیست عکس جدید رو هم آپلود میکنه آدرس جدید با آدرس قبلی جایگزین میشه ولی اینجا عکس قبلی هنوز تو پوشه قرار داره که این رو هم به سادگی با یک دستور :

file.delete(آدرس ذخیره شده ) قابل پاک شدنه بنده این کر رو کردم جواب میده اگر مشکلی بود در خدمتم
در ضمن فراموش نکن کلاس system.io رو حتما using کنی