View Full Version : خبر: call of duty ghosts
farhadscript
چهارشنبه 25 دی 1392, 00:34 صبح
بدون شرح :
http://cdn.bf4central.com/wp-content/uploads/2013/05/battlefield-4-vs-call-of-duty-ghosts-3.jpg
farhadscript
چهارشنبه 25 دی 1392, 10:22 صبح
معنیشو نمیفهمین؟
capitan_nemesis
چهارشنبه 25 دی 1392, 11:26 صبح
آهان
میگی خورشید از اون ور هستش ولی نورش از طرف دیگست
درست گفتم ؟؟؟
ولی خب
من زیاد تعجب نکردم
یکی از مشکلات برنامه نویسی بازی هستش اونم در سبک سه بعدی اول شخص مفرد شوتر
و این که بجای کد نویسی از ابزار استفاده کردند برای skybox
به خاطر همین از عکس استفاده میشه که متحرک هم نیست اگر هم باشه خیلی سنگین میشه
اگر
از کد نویسی استفاده بشه یک سری کار ها را انجام داد
مثلا خورشید که طراحی حرکت داد مثلا مثل بازی gta شب به روز تغییر پیدا کنه
البته سخت هم هست برای نرم کار کردن و درست کار کردن احتیاج به کد نویسی خیلی قوی داره
بیشتر بازی سازان انجام نمیدن
ساخت بازی هم شده تقریبا بدون کد نویسی راحت میتونی بازی اول شخص و سوم شخص بسازی
مثلا بهشون بگی سبک رالی بساز گیج میشن چون همش از اول کد نویسی هستش
انجین game maker بهترین هستش کد نویسی نمیخواد rpg maker کد نویسی نمیخواد
انجین یونیتی 90% بدون برنامه نویسی هستش
بقیه هم همین طور
بعد توی عکس این شکلی میشه به این باگ ها برخورد میکنی بازی تو از بین نمیبره ولی شکل ظاهری این شکلی هستش
farhadscript
چهارشنبه 25 دی 1392, 13:42 عصر
اووووووووو خیلی مهندسی کردیش ولی اخه این کالافه مال شرکت مایکروسافته ینی تنبلی کردن؟
capitan_nemesis
چهارشنبه 25 دی 1392, 16:17 عصر
اول مال اکتیویژن هست نه ماکروسافت
دوم تقریبا تنبلی میشه وقتی با 2 تا دکمه آسمون میزارند 2 تا دکمه محیط وارد میکنند یک کلیک میکنند نور اضافه میشه نور تنظیم میکنند سایه درست میشه یه روتیت میدن سایه میچرخه رنگ نارجی اضافه میکنند میشه غروب بله میشه یکمی تبلی هست
بازی سازان هم که نمیان برای هر نسخه بازی از اول کد بزنند
یکی میزنند میشه call of duty 1
یه کمی تغییر میدن میشه call of duty 2
هر دفعه کد تغییر میدن قوی تر میشه ولی سری کار همونه
وقت هم تلف نمیکنند با 2 تا دکمه نور و محیط و شخصیت ها همه را وارد میکنند میشه این باگ هم از اول بشمار
اگه این شرکت یت هر شرکت دیکه یه برنامه ایی مثل dark basic یا همین بازی سازی تحت جاوا اسکریپت یا php داشته باشن که از اول تا آخر برنامه رو میسازی یعنی از 0 تا 100 باید بنویسی با کد وارد کنی
نمیشه هر دفعه با سرعت اونم با تعداد نفراتشون و نرم افزار هایی که کار میکنند نمی تونستند تند تند بازی بسازند
میسازند ولی بعضی جاها این جوری میشه
نور از جای دیگه خورشید از جای دیگه
البته فکر کنم اشتباه دارم میکنم اگه اشتباه بگین اون نور ها فکر کنم عکس باشه خورشید گیزمو هستش
farhadscript
چهارشنبه 25 دی 1392, 18:49 عصر
میگم چرا هر سری اخرش منفجر میشه بعد میفتیم پایین بعد تو شکم دوستمون میله میره و ما دشمنو میکشیم و بازی تموم میشه تقریبا تو همه کالاف ها این هست
capitan_nemesis
چهارشنبه 25 دی 1392, 22:19 عصر
خب این سری بازی این طوری هستش سایلنت هیل همش از شهر سایلنت هیل فرار می کنی
farhadscript
پنج شنبه 26 دی 1392, 10:17 صبح
خودت بازی کردی؟
orache
پنج شنبه 26 دی 1392, 22:31 عصر
اینو که خیلی وقت پیش دیدم قدیمیه این عکسه پرتو نوری یک تکسچره البته من به شخصه ندیدم تو بازی نمیدونم اضافه شده یا چی
داداش یونیتی 90 درصدش کده شما دقیقا عکسشو گفتین تنها انجینی که بیشتر از همه کدنویسی داره یونیتیه شما برای هر کاری باید از اسکریپت استفاده کنید (که من اینو بهتر میدونم یعنی کدنویسی بیشتر باشه بهتره ) با انجین هایی مثل یو دی کا حتی بدون برنامه نویسی میشه بازی ساخت مثل خیلی (بهتره بگن 99 درصد ) بازی های ایرانی ولی تو یونیتی بدون کد نویسی حتی یه بازی ساده هم نمیتونی درست کنی
موفق باشین
capitan_nemesis
جمعه 27 دی 1392, 10:00 صبح
خودت بازی کردی؟
من زدم به بازی های مولتی پلیر دیگه ایم جور بازی ها رو بازی نمی کنم بازی های مولتی پلیر آنلاین خیلی بهتر از بازی های تک نفرست
البته
تعجبی نداره بازی کرکی میخریم فکر میکنیم ارزون هستش اگه اورجینال می خریدی می فهمیدی که بالای 80 دلار بدی
که
هم بازی تک نفره داشته باشی و هم مولتی
capitan_nemesis
جمعه 27 دی 1392, 10:13 صبح
اینو که خیلی وقت پیش دیدم قدیمیه این عکسه پرتو نوری یک تکسچره البته من به شخصه ندیدم تو بازی نمیدونم اضافه شده یا چی
داداش یونیتی 90 درصدش کده شما دقیقا عکسشو گفتین تنها انجینی که بیشتر از همه کدنویسی داره یونیتیه شما برای هر کاری باید از اسکریپت استفاده کنید (که من اینو بهتر میدونم یعنی کدنویسی بیشتر باشه بهتره ) با انجین هایی مثل یو دی کا حتی بدون برنامه نویسی میشه بازی ساخت مثل خیلی (بهتره بگن 99 درصد ) بازی های ایرانی ولی تو یونیتی بدون کد نویسی حتی یه بازی ساده هم نمیتونی درست کنی
موفق باشین
دوست عزیز تو هر انجینی همین هست
بله
در یونیتی میتونی 100 % کد بنویسی میتونی بدون کد نویسی هم بسازی و بله اینو همه میدونند که بدون برنامه نویسی هیچ کاری نمیشه کرد
من شانسی در youtube دیدم بدون کد نویسی بازی ساخت اونم اول شخص
ولی
احساس کردم از نظر هوش مصنوعی خیلی باید ضعیف باشه
این
انجین هم از وقتی تحریم شد دیگه بدرد نخور شد مخصوصا برای ساخت بازی برای وب ( که من بیشتر از همه دوست دارم )
بازی ایرانی قبول ندارم از نظر هوش مصنوعی و کنترل پلیر خیلی ضعیف کار میکنند بقیه هم کنار البته تعجبی هم نداره اکه نخوای کد بزنی حالا با هر چی نتیجه این میشه
من
میخواستم یونیتی رو یاد بگیرم با javascript و ماکروسافت هم که اصلا قبول ندارم ( بخاطر همین نمیخوام asp یاد بگیرم حالا c# که بدتر )
emadacx
سه شنبه 22 بهمن 1392, 12:02 عصر
این عکس مال خیلی وقت قبل از انتشار رسمی این بازیه که سازنده هاش داشتن از انجین جدیدشون (تقریبآ جدیدشون) تعریف می کردن که این عکس منتشر شد و ...
فک کنم این مشکل رو تو نسخه رسمی برطرف کرده باشن...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.