theboy
چهارشنبه 25 دی 1392, 12:04 عصر
سلام.
من یه صفحه دارم که توش حاوی تعدادی تگ p با id های مختلف هست.
میخوام هر وقت روی هرکدوم از این تگ ها کلیک شد موزیک مروبط به اون تگ پخش بشه.
برای اینکار من از پلاگین IWishQuery استفاده کردم. که می تونید از این لینک برای دسترسی به کدهای کامل استفاده کنید:
http://code.internuts.se/jquery/iwish/
این پلاگین کارش اینه که یه آهنگ تو کدش بنویسی و اون پخش کنه، من برای کارم تغییرش دادم.
(درضمن در کدهای زیر $("autio") همون تگ <autio> هست.( با لینک بالا چک کنید متوجه میشید ;) )
کد اصلی:
$(document).ready(function () {
// Call the function with the filename skee-lo_i-wish and autoPlay to either true or false
$("audio").iWish({audioSource: "skee-lo_i-wish", autoPlay: true});
});
تغییری که من دادم:
// Call the function with the filename skee-lo_i-wish and autoPlay to either true or false
$("p.play").click(function(test){
$("audio").iWish({audioSource: (this).id, autoPlay: true});
$("audio").show();
});
});
و اما مشکل، من روی هر تگ p که برای اولین بار کلیک می کنم آهنگ اون رو پخش می کنه ولی دیگه نمیشه کلیک کرد، یعنی الان صفحه تازه باز شده، روی یکی از pها کلیک می کنم و آهنگ اون پخش میشه، دیگه اگر روی p دیگه ای کلیک کنم آهنگش پخش نمیشه!
ممنون میشم در حل مشکل کمک کنید.
من یه صفحه دارم که توش حاوی تعدادی تگ p با id های مختلف هست.
میخوام هر وقت روی هرکدوم از این تگ ها کلیک شد موزیک مروبط به اون تگ پخش بشه.
برای اینکار من از پلاگین IWishQuery استفاده کردم. که می تونید از این لینک برای دسترسی به کدهای کامل استفاده کنید:
http://code.internuts.se/jquery/iwish/
این پلاگین کارش اینه که یه آهنگ تو کدش بنویسی و اون پخش کنه، من برای کارم تغییرش دادم.
(درضمن در کدهای زیر $("autio") همون تگ <autio> هست.( با لینک بالا چک کنید متوجه میشید ;) )
کد اصلی:
$("audio").iWish({audioSource: "skee-lo_i-wish", autoPlay: true});
});
تغییری که من دادم:
$("p.play").click(function(test){
$("audio").iWish({audioSource: (this).id, autoPlay: true});
$("audio").show();
});
});
و اما مشکل، من روی هر تگ p که برای اولین بار کلیک می کنم آهنگ اون رو پخش می کنه ولی دیگه نمیشه کلیک کرد، یعنی الان صفحه تازه باز شده، روی یکی از pها کلیک می کنم و آهنگ اون پخش میشه، دیگه اگر روی p دیگه ای کلیک کنم آهنگش پخش نمیشه!
ممنون میشم در حل مشکل کمک کنید.