PDA

View Full Version : خوبه وب اپیکیشن ریسپانسیو طراحی بشه یا نه؟؟؟

resident
چهارشنبه 25 دی 1392, 13:25 عصر
سلام.
من یه وب اپلیکیشن دارم که میخوام ریسپانسیو طراحیش کنه ولی یه دوستی میگفت ، شما باید یه نسخه معمولی داشته باشید، یه نسخه مخصوص موبایل و یه نسخه مخصوص تبلت. و صحیح نیست که یه نسخه کلی داشته باشی که به صورت ریسپانسیو طراحی شده باشه چو داده ها همه یکجا لود میشه و برای تبلت و موبایل سنگینه.
کسی در این زمینه تجربه داره؟؟؟ می تونه کمکم کنه؟
مرسی

thinkdiff
چهارشنبه 25 دی 1392, 17:37 عصر
خوب دوست عزیز این وب اپلیکیشن شما چی هست و چه کاری انجام میده . آیا یک وب سایت هست که کار های آماری میکنه؟اگه لینک داره بدید
وقتی اطلاعات بیشتری بدید کامل راهنماییتون میکنم که دوستتون تا حدودی غلط و تا حدودی درست میگه

resident
چهارشنبه 25 دی 1392, 17:51 عصر
خوب دوست عزیز این وب اپلیکیشن شما چی هست و چه کاری انجام میده . آیا یک وب سایت هست که کار های آماری میکنه؟اگه لینک داره بدید
وقتی اطلاعات بیشتری بدید کامل راهنماییتون میکنم که دوستتون تا حدودی غلط و تا حدودی درست میگه

ممنون بابت زمانی که گذاشتید...
یه نرم افزار تحت وبه ، تقریبا مشابه حسابداری
متاسفانه لینک هم نداره. هنوز آپلود نشده

ولی تو هر فرم یه لیست داره که صفحه بندی میشه
به ازاء هر فرم،ورود و ویرایش اطلاعات داره و یه صفحه ای که خلاصه ی اطلاعات رو نشون میده

thinkdiff
چهارشنبه 25 دی 1392, 20:31 عصر
با چه پلت فورمی کار کردین؟ php یا asp
برای روش محاسباتی تون میپرسم
در کل ریسپانسیو در حال حاضر از نون شب برای سایت ها واجب تر هست به چه دلیل؟:

1 .دنیای گوشی و تبلت داره خیلی خیلی فراگیر میشه و اگر بگی "کی با گوشی میاد تو سایت من ؟ ولش کن نمیخواد" میتونی سایتت رو بدون کاربر بدو ( البته ببخشید رک و دوستانه میگم)
2.دوم این که از نظر و زبان بزرگان دنیای وب و سئو میتونیم بفهمیم که این تکنولوژی چقد روی سئو میتونه تاثیر گذار باشه چون گوگل به سایت هایی که از نظر کاربران مفید باشه و با LCD های مختلف بیان داخل و بمونن امتیاز ویژه ای میده
3. تجربه کاربری خیلی موضوع مهمی هست.خود من اگر برم توی یک سایتی و اجزاش درست چیده نشده باشه واقعا اکثر موارد میام بیرون و اگر ریسایز کنم و بهم بریزه که دیگه زده میشم از اون سایت.
ما باید یک کاری کنیم تا کاربران بیشتر تو سایتمون بمونن
و هزاران دلیل دیگر که اینجا جا نمیشه

بریا خدمات ریسپانسیو ، افزایش سرعت و سئو هم میتونید رو بنده حستب کنید(برای پروژه های کاری هم عرض کردم)

موفق باشید

SlowCode
چهارشنبه 25 دی 1392, 21:50 عصر
دوست شما کاملا برعکس گفته!
ظاهرا یه گیت NOT توی مغزش جاسازی شده که اینو میگه!
شما اگه بخوای به حرف ایشون گوش بدی باید در حقیقت 3 تا سایت بنویسی! آخر سر هم کاربر زیاد راضی نخواهد بود.
چون موقع ورود یه صفحه وحشتناک بزرگ میبینه بعد اون بالا باید بگرده دنبال نسخه موبایل!
خب به جای این یه قالب ریسپانسیو درست میکنی، هم خودت راحت میشی هم کاربر و هم کارفرما.

resident
چهارشنبه 25 دی 1392, 22:01 عصر
دوست شما کاملا برعکس گفته!
ظاهرا یه گیت NOT توی مغزش جاسازی شده که اینو میگه!
شما اگه بخوای به حرف ایشون گوش بدی باید در حقیقت 3 تا سایت بنویسی! آخر سر هم کاربر زیاد راضی نخواهد بود.
چون موقع ورود یه صفحه وحشتناک بزرگ میبینه بعد اون بالا باید بگرده دنبال نسخه موبایل!
خب به جای این یه قالب ریسپانسیو درست میکنی، هم خودت راحت میشی هم کاربر و هم کارفرما.

دوست عزیز ممنون از پاسختون
فقط یه نکته هست اونم اینه که من سایت ندارم. وب اپلیکیشنه، یه نرم افزار تحت وبه