ورود

View Full Version : سوال: اینترنت پشتیبان

امیر مهرشاد
چهارشنبه 25 دی 1392, 22:18 عصر
سلام
در یه شرکتی که مشکل قطعی زیادی توی اینترنتشون داشتن (همه میدونن کدوم شرکتو میگم)از یه وایمکس مبینت استفاده کردم و GW همه رو هم مودمم قرار دادم مشکل کاملا حل شد

تا اینجا ما دو تا مودم داریم

1- مودم تک پورت لن

2- مودم چهار پورت وایرلس مبینت

ولی میخوام از همون مودم اولی بعنوان اینترنت پشتیبان تو شبکشون استفاده کنم .
هر دو مودم کانفیگ شدن ولی صرف اینکه اگه اینترنت به هر دلیلی قطع شد فقط با اتصال یک عدد پچ کورد از مودمی که اینترنت اون برقراره به سوئیچ بخوایم وصل کنیم مشکل ست کردن مجدد GW روی این 5 کامپیوتر پیش میاد اساتید راه حلی ندارند که بمحض قطعی اینترنت و جابجایی مودم ها نیازی به ست کردن مجدد GW نداشته باشیم

یعنی فقط با جابجایی فقط مودم ها مشکل قطعی اینترنت تو شبکه حل بشه و نیازی به ست کردم مجدد GW نداشته باشیم

با حفظ احترام به همه دوستان و اساتید

hghyami
پنج شنبه 26 دی 1392, 00:56 صبح
بله شدنی هست و راه زیاد داره، این بستگی به هزینه و شرایط داره. مثل شما میتونی‌ مجانی‌ اینکارو از طریق محصولاتی مثل Vyatta یا Pfsense یا حتا FreeBSD اینکارو بکنی‌. نه میتونی‌ با Cisco یا MikroTik اینکارو بکنی‌. اگر می‌خوای یک چیزی باشه که راحت و اسون باشه میتونی‌ از PfSense استفاده بکنی‌ که نظر شخصی‌ من راحت هست. برای ستاپ هم اگر یک Mini PC با ۴ NIC داشته باشی‌ کارت حل میشه. از لحاظ سخت افزاری شما ۱گیگ هارد می‌خوای با ۱GB RAM و یک بر ستاپ کنی‌ و نیز به کاری دیگه نداره. خوبی‌ دیگه PfSense این هست که میتونی‌ مثل روش Anti Virus نصب کنی‌ و ترافیک رو سکان کنی‌ یا روش Proxy Cache بذاری و غیره.

http://pfsense.org/
http://www.vyatta.org

hraeissi
پنج شنبه 26 دی 1392, 07:43 صبح
سلام
در یه شرکتی که مشکل قطعی زیادی توی اینترنتشون داشتن (همه میدونن کدوم شرکتو میگم)از یه وایمکس مبینت استفاده کردم و GW همه رو هم مودمم قرار دادم مشکل کاملا حل شد

تا اینجا ما دو تا مودم داریم

1- مودم تک پورت لن

2- مودم چهار پورت وایرلس مبینت

ولی میخوام از همون مودم اولی بعنوان اینترنت پشتیبان تو شبکشون استفاده کنم .
هر دو مودم کانفیگ شدن ولی صرف اینکه اگه اینترنت به هر دلیلی قطع شد فقط با اتصال یک عدد پچ کورد از مودمی که اینترنت اون برقراره به سوئیچ بخوایم وصل کنیم مشکل ست کردن مجدد GW روی این 5 کامپیوتر پیش میاد اساتید راه حلی ندارند که بمحض قطعی اینترنت و جابجایی مودم ها نیازی به ست کردن مجدد GW نداشته باشیم

یعنی فقط با جابجایی فقط مودم ها مشکل قطعی اینترنت تو شبکه حل بشه و نیازی به ست کردم مجدد GW نداشته باشیم

با حفظ احترام به همه دوستان و اساتید

خوب اگر شما می خواهید هزینه نکنید و در شبکه در لحظه تنها از یکی از آنها استفاده کنید و در هنگام قطع یکی از آنها آن یکی را روی خط بیارید راحترین راه اینه که IP مودم ها مثل هم باشند .
حالا اگر یکی از آنها قطع شد کافیه کابل به آن یکی وصل شود ولی نبایستی هر دو روی خط باشند
روش پولیشم استفاده از دستگاه هایی است که load balancing را بتوانند انجام دهند مثل فایروال های فورتی نت
موفق باشید

امیر مهرشاد
پنج شنبه 26 دی 1392, 19:57 عصر
خوب اگر شما می خواهید هزینه نکنید و در شبکه در لحظه تنها از یکی از آنها استفاده کنید و در هنگام قطع یکی از آنها آن یکی را روی خط بیارید راحترین راه اینه که IP مودم ها مثل هم باشند .
حالا اگر یکی از آنها قطع شد کافیه کابل به آن یکی وصل شود ولی نبایستی هر دو روی خط باشند
روش پولیشم استفاده از دستگاه هایی است که load balancing را بتوانند انجام دهند مثل فایروال های فورتی نت
موفق باشید
پاسختون جامع و کامل بود از همه شما سپاسگزارم

فقط ip دیفالت مودمو میشه به یه چیز دیگه ست کرد دیگه آره ؟

امیر مهرشاد
پنج شنبه 26 دی 1392, 20:26 عصر
پیدا کردم قسمت lan آی پی جدید ست میکنی الته توی مودمای tplink

hghyami
جمعه 27 دی 1392, 12:11 عصر
حالا من پیشنهاد دیگه دارم. اگر یک رایانه قدیمی‌ داری و اگر بتونی‌ روش minimum ۴ تا NIC بذاری بگو اینجا بهت طریقه استفاده از PfSese و ۲ تا internet رو برات بذارم که دیگه نیاز به هیچ کدوم از این کارا نباشه و نیاز به پرداخت پول و هزینه سنگین برای دستگاه جانبی هم نیست. من اینرو خونه خودم دارم و الان ۱ سال میشه که گذاشتم و حتا ۱ بار هم دست نزدم. تو خون من بخوام حساب کنم همیشه حداقل ۴ تا دستگاه دارم که به اینترنت همیشه وصل هستن و مشکلی‌ هم تا حالا نداشتم. چیزی که من خونه دارم یک Mini PC هست با ۴ تا NIC روش که برام افتاد حدود ۲۰۰£

امیر مهرشاد
شنبه 28 دی 1392, 01:56 صبح
حالا من پیشنهاد دیگه دارم. اگر یک رایانه قدیمی‌ داری و اگر بتونی‌ روش minimum ۴ تا NIC بذاری بگو اینجا بهت طریقه استفاده از PfSese و ۲ تا internet رو برات بذارم که دیگه نیاز به هیچ کدوم از این کارا نباشه و نیاز به پرداخت پول و هزینه سنگین برای دستگاه جانبی هم نیست. من اینرو خونه خودم دارم و الان ۱ سال میشه که گذاشتم و حتا ۱ بار هم دست نزدم. تو خون من بخوام حساب کنم همیشه حداقل ۴ تا دستگاه دارم که به اینترنت همیشه وصل هستن و مشکلی‌ هم تا حالا نداشتم. چیزی که من خونه دارم یک Mini PC هست با ۴ تا NIC روش که برام افتاد حدود ۲۰۰£

خیلی ممنون میشم طریقه استفاده از PfSese هم رو بمن یاد بدید با توجه به سابقه استفادتون فک نکنم مشکلی داشته باشه

hghyami
شنبه 28 دی 1392, 15:46 عصر
من جواب این سوال رو با یک تاپیک جدید دادم.
http://barnamenevis.org/showthread.php?437199-%D9%86%D8%AD%D9%88%D9%87-%D9%86%D8%B5%D8%A8-PFSense-%D9%88-%D8%AA%D9%86%D8%B8%DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DB%B2-ISP