PDA

View Full Version : اینترنت پرسرعت

hamedjj
پنج شنبه 26 دی 1392, 20:56 عصر
با سلام
این تاپیک ربطی به اندروید نداره و چون من با این تالار اونس گرفتم حال نداشتم برم تو یه انجمن دیگه بزارم
لذا از مدیر محترم میخوام بعد از اینکه جواب کاربران را گرفتم این تاپیک را قفل کند.

از یکی از دوستانم شنیدم که یکی از دوستاش هزینه ای پرداخت کرد و یه نوع اشتراک اینترنت ماله کانادا گرفت (همانند اینترنت ماهواره ای) که الان اینترنت آزاد با سرعت دانلود بالای 1 مگ داره

مگه به جز اینترنت ماهواره ای سرویس دیگری هم داریم که بفروشن؟؟

اگه کسی خبری داره لطفا اسم ین سرویس را یه آدرس ازش را بزاره که من اصلا نمیدونم تو گوگل چی سرج کنم و هر چی گشتم فقط اینترنت ماهواره ای بود؟؟

saeidpsl
پنج شنبه 26 دی 1392, 21:27 عصر
نگرد نیست گتشم نبود:لبخند:

hamedjj
پنج شنبه 26 دی 1392, 22:21 عصر
نه بابا هست
فروشندش با فامیلم صحبت کرد اما این فامیل ما اسم سرویسو نپرسید
گفت ایندفه ببینش حتما اسمشو میپرسه
منم حتما بهتون میگم

یه ساله داشت 90 تومان میگفت فیلمو میتونی آنلاین نگاه کنی .... اینقدر سرعت دانلودش بالاست

mohsen22
پنج شنبه 26 دی 1392, 22:36 عصر
جدی .. ما رو هم با خبر کنید لطفا

shahin bahari
پنج شنبه 26 دی 1392, 23:30 عصر
وقتی رو ADSL راحت میتونید دانلود چند مگی داشته باشید چه نیازی به ماهواره و این تشکیلات هست؟!

hamedjj
جمعه 27 دی 1392, 01:05 صبح
چطور میشه رو ADSL دانلود چند مگی داشت؟؟؟

اینجایی که من زندگی میکنم آخرش اینترنت 2 مگ میدن با دانلود 250 کیلوبایت بر ثانیه و دانلود نامحدود میدن ... ماهی 75 هزار تومان هم میگیرند
راه حل شما چیه که با یه قیمت ارزان یه اینترنت چند مگی داشته باشیم؟؟؟

unit001
جمعه 27 دی 1392, 10:34 صبح
سرعت 250 نامحدود رو از کدوم سرویس دهنده گرفتید؟

hamedjj
جمعه 27 دی 1392, 11:00 صبح
از مخابرات

shahin bahari
جمعه 27 دی 1392, 12:34 عصر
سرعت اینترنت رو همه جای دنیا بر حسب مگابیت میگن دیگه. این رو هم که بهتون گفتن 1 مگ باید به 8 تقسیم کنید. که میشه 120 کیلوبایت در ثانیه. خود شما هم که 2 مگی رو دارید دیگه!
ISP رو عوض کنید سرعت بالاتر هم میتونید داشته باشید مثلا ISP من تا 8 مگ هم میده که سرعت دانلود میره رو 1مگا بایت در ثانیه ولی خوب خیلی گرون درمیاد و نمیارزه.
یه سوال مهم تر! شما مگه چی کار انجام میدید که نیاز دارید سرعت دانلودتون این قدر بالا باشه؟! من هم الان سرعتم روی 2 مگ هست. با این راحت فیلم میبینم هرچی بخوام دانلود میکنم ماهی هم 14 تومن بیشتر نمیدم! مطمئن باشید هزینه اضافی برای چیزی که سود زیادی براتون نداره فایده نداره. حالا باز صلاح رو شما خودتون میدونید....
یه نکته دیگه درمورد استفاده از ماهواره هم هست که شما به هیچ وجه حق ارسال به ماهواره رو ندارید! ارسال نیاز به مجوز داره. پس سرویس هایی که از طریق دیش دانلود میکنید باید یه خط اینترنت هم جدا داشته باشید برای ارسال!

shs1377
جمعه 27 دی 1392, 13:05 عصر
جالبه من با adsl 512 مخابرات محدود سرعت دانلود 130 kb دارم نمیدونم چجوریه؟؟

hamedjj
جمعه 27 دی 1392, 17:41 عصر
جناب shahin bahari (http://barnamenevis.org/member.php?243465-shahin-bahari) واقعا ممنون از راهنمایی که کردی.....

من سرعت دانلود با دانلود منیجر را گفتم بالای 1 مگ که شما متوجه نشدید ... یعنی اینترنت 10 مگابایتی به ما میده.
مخابرات اینجا از 2 مگابایت بالاتر نمیده که بیشتر از 250 تا دانلود نمیکنه و ماهی 75 تومان هم میگیره
البته محدودش سرعت دانلود بالاتری داره اما حجمش مزخرفه

اینترنت ماهواره ای یک طرفه خیلی خوبه اما قیمتش هم مغز را منفجر میکنه که اصلا بصرفه نیست

من در مورد یک سرویس با هزینه کم و سرعت بالا دارم صحبت میکنم که آیا کسی اطلاع داره یا نه؟؟
اگر کسی در این مورد چیزی میدونه اطلاع بده و بحث های متفرقه را کنار بگذارید