ورود

View Full Version : سوال: مشکل در نمایش اطلاعات ارسال شده به استیمول

systam
شنبه 28 دی 1392, 14:56 عصر
سلام
میدونم که ایجا جایی مناسبی برای مطرح کردن این سوال نیست ولی بخش مربوطه هم پاسخگو نیستند
من دو جدول بر اسا کد مشتری رو از بانک لود اطلاعات رو به استیمول ارسال میکنم همه چیز به خوبی انجام میشه دو تا مشکل برام پیش میاد
طبق این عکس :
http://www.uppic.com/do.php?img=106618
1 - چرا ردیف 6 خالیه ؟
2 - من در زمان ارسال فیلد تاریخ دریافت شهریه مرتبش کردم ORDER BY ارسال کردم به ریپورت چرا منظم نیست ؟
تمامی اطلاعات رو در گرید صحیح نمایش میده

کد برنامه هم هست :
Dim da1 As New SqlDataAdapter("select name,family,data_osv,pic,codosv from hoviat where codosv = '" & TextBox1.Text & "'", con)
Dim dt1 As New DataTable("hoviat")
da1.Fill(dt1)

Dim da2 As New SqlDataAdapter("select shahriyeh,b_shahreyeh,data_sh,codeosv,user_name from mali where codeosv = '" & TextBox1.Text & "'ORDER BY data_sh asc ", con)
Dim dt2 As New DataTable("mali")
da2.Fill(dt2)

dt1.Merge(dt1, True, MissingSchemaAction.Add)
dt1.Merge(dt2, True, MissingSchemaAction.Add)

StiReport1.RegData(dt1)
StiReport1.CacheAllData = True
StiReport1.Dictionary.Synchronize()
StiReport1.Show()

ممنوم میشم راهنماییم کنید

aslan
شنبه 28 دی 1392, 16:47 عصر
سلام
تو دستور سلکت کد ی که قرار دادین order by نیست ........ بهر حال بهتره دیتابایند استیمول را بر اساس فیلدتون sort کنید
اگر شرطی برای عدم نمایش سطر یا رکوردی در گزارشتون قرار نداده باشین ... امکان عدم نمایش سطر 6 وجود نخواهد داشت .... به احتمال زیاد در یک جای کار اشتباهی صورت گرفته است

systam
شنبه 28 دی 1392, 22:49 عصر
کد استفاده شده رو گذاشتم کجاشمشکل داره

aslan
شنبه 28 دی 1392, 23:25 عصر
سلام
دوست عزیز برای حل مشکلتون ابتدا شما باید مطمئن بشید دیتایی که به استیمول ارسال شده دقیقا همون اطلاعاتی هستش که شما انتظار نمایشش را دارین ...
برای اینکار قبل از نمایش گزارش با StiReprt1.Show بهتر است با StiReport1.Design وارد محیط گزارش بشین و از پنل Dictionery و دیتاسورس با View Data اطلاعات را چک کنید...............
موفق باشید

systam
یک شنبه 29 دی 1392, 13:17 عصر
سلام به دوستان گلم
من هر کاری کردن نتونستم کاری انجام بدم
برنامه رو ضمیمه کردم تا شما بزرگواران منو راهنمایی کنید

دریافت برنامه (http://s5.picofile.com/file/8109700442/sr.rar.html)

niknam_mh
پنج شنبه 03 بهمن 1392, 08:03 صبح
سلام
شما از چه ورژن استيمول استفاده ميکنيد؟

systam
پنج شنبه 03 بهمن 1392, 13:13 عصر
سلام
Stimulsoft Reports.Ultimate 2012.1 Trial

aslan
پنج شنبه 03 بهمن 1392, 16:19 عصر
سلام
من از دیتابیس شما نتونستم استفاده کنم ( البته من با sql2000 کار میکنم ) میشه اسکریپت دیتا را و اگرمیشه بخشی از دیتا تون را اینجا قرار بدین؟

khokhan
جمعه 25 بهمن 1392, 21:27 عصر
سلام
Stimulsoft Reports.Ultimate 2012.1 Trial
سلام
یه دستی به پروژه تون کشیدم :لبخند: البته با اجازه تون
عملیات ترکیب و پیوند جداول رو بردم سمت گزارش تا اینکه از شر مشکل به وجود اومده خلاص بشین
یه تغییراتی هم در کدهای سمت پروژه دادم به این شرح :

Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
con.Close()
con.Open()
Dim ds As New DataSet()
Dim stiReport1 As New Stimulsoft.Report.StiReport()
stiReport1.Load("StiReport.mrt")
Dim da1 As New SqlDataAdapter("select name,family,data_osv,pic,codosv from hoviat where codosv = '" & 99669 & "'", con)
Dim dt1 As New DataTable("hoviat")
da1.Fill(dt1)

Dim da2 As New SqlDataAdapter("select shahriyeh,b_shahreyeh,data_sh,codeosv,user_name from mali where codeosv = '" & 99669 & "'ORDER BY data_sh asc ", con)
Dim dt2 As New DataTable("mali")
da2.Fill(dt2)

'dt1.Merge(dt1, True, MissingSchemaAction.Add)
'dt1.Merge(dt2, True, MissingSchemaAction.Add)
ds.Tables.Add(dt1)
ds.Tables.Add(dt2)

StiReport1.RegData(ds)
StiReport1.CacheAllData = True
StiReport1.Dictionary.Synchronize()
StiReport1.Design()
StiReport1.Show()
End Sub

این هم تصویری از گزارش حاصله :
116738

این هم خود پروژه :برای اینکه حجم فایل کم بشه فایل دیتابیس رو حذف کردم خودتون زحمتش رو بکشین

systam
جمعه 25 بهمن 1392, 22:32 عصر
سلام
واقعا بگم هیچکس نتونست این برنامه رو مشکلش رو حل که به چه دوستانی من پیام درخواست کمک دادم هیچی به هیچی
ولی استاد khokhan مشکله برنامه رو حل کرد که فکر کنم توی سایت خیلی ها دوستان این مشکل رو دارند
واقعا دستت درد نکنه دکمه تشکر برای زحمتی که کشیدید کمه مرسی :تشویق::بوس:

راستی بانک برنامه رو ضمیمه کردم

یا علی