View Full Version : ۳ سوال مهم که منو برای یادگیری جاوا مشتاق خواهد کرد!
mohammad#reza
شنبه 28 دی 1392, 21:42 عصر
سلام.من دانشجوی ترم ۴ نرم افزار و تازه چند روزه شروع به یادگیری جاوا کردم. ۱-بعد از یاد گیری جاوا se و jsp و مسايل مربوط به جاوای استاندارد باید حتما سراغ جاوا ee و فریمورک ها برای نوشتن یه برنامه کامل مثل مدیریت سرور برم؟یعنی کاری به طور مستقل از عهده ی جاوای استاندارد بر نمیاد؟ ۲-کلاسای جاوا چقدر کامل هستن؟ مثلا مثل کیوت سی پلاس پلاس کلاسایی برای تمامی امور اعم از برنامه نویسی تجاری و سیستمی داره؟ ۳-بازار کار جاوا در ایران چطوره؟ چون علاوه بر داشتن علاقه چرخ زندگی هم باید بچرخه!
محمد فدوی
شنبه 28 دی 1392, 23:00 عصر
من خودمو در زمینه ی جاوا خبره نمیدونم. نظرم رو میگم ایشالا اگه ایرادی داشت استادای عزیز تصحیح میکنن.
جاوا اساسا بزرگترین رسالتش استقلال از پلتفرمه. دارای تکنولوژی های بسیار زیادی هم هست که واقعا جاوا رو در انجام تمام پروژه های برنامه نویسی توانا میکنه.
حتی جاوا در عین استقلال از پلتفرم این قابلیت رو به برنامه نویس میده که از امکانات سطح سیستمی OS هم استفاده کنه و مثلا به راحتی میشه توابع API ویندوز رو فراخوانی کرد.
حتی به نظر من بسیاری از پروژه هایی که به نظر به برنامه نویسی سیستمی نیاز داره با کتابخونه ی استاندارد جاوا قابل انجامه و اصلا یک پروژه ی وابسته به پلتفرم طبقه بندی نمیشه!
با این حال قدرت جاوا رو باید جای دیگه ای پیدا کرد!
یه برنامه نویس جاوا -به نظر من- به راحتی یک برنامه نویس کارکشته ی وب هست (Java EE)، برای موبایل به راحتی و با کمی مطالعه برنامه می نویسه (Java ME، Google Android OS، ...)، دیتابیس کار خوبیه (JDBC، به علاوه وجود تکنولوژی هایی مثل Hibernate، ActiveJDBC، jOOQ، ...)، برنامه نویسی سوکت رو به خوبی انجام میده، و از همه ی اینا مهمتر و به اعتقاد من چیزی که فاصله ی Java و Frameworkهای مشابهی مثل net. رو روشن می کنه اینه که برنامه نویس جاوا در آن واحد برنامه نویس Windows، Linux، Mac OSx، Sun Solaris و حتی Google Chrome OS هم هست! و در واقع به راحتی برنامش رو بدون جابجا کردن یک خط کد به کاربران سیستم عامل های مختلف میده.
نکته ی دیگه ای که باعث شد من خودم از net. بیام سراغ Java (و بعد از ویندوز بیام سراغ لینوکس) Open Source بودن جاواست. به تعداد برنامه نویسای جاوا شرکت و مجری طرح های تکنولوژی های جاوا وجود داره!
جاوا بیش از اندازه جامع هستش و فکر میکنم بهتره آدم یه بخشش رو بصورت تخصصی ادامه بده. به هرحال من پیشنهادم به عنوان کسی که به تازگی به این نتیجه رسیده به شما و هر برنامه نویس دیگه ای اینه که بیان سراغ جاوا! نه به عنوان یه ابزار کار، به عنوان یه فیلد کاری.
البته بازار کارش رو تو ایران نمیدونم، هرچند فکر میکنم بازار کار برای یه برنامه نویس وجود داره و فقط خودش تعیین کننده ی صلاحیتشه.
از شما و استادای گلم عذر میخوام اگه پا تو کفشتون کردم! :لبخندساده:
cups_of_java
یک شنبه 29 دی 1392, 01:25 صبح
۱-بعد از یاد گیری جاوا se و jsp و مسايل مربوط به جاوای استاندارد باید حتما سراغ جاوا ee و فریمورک ها برای نوشتن یه برنامه کامل مثل مدیریت سرور برم؟یعنی کاری به طور مستقل از عهده ی جاوای استاندارد بر نمیاد؟
کاری به طور مستقل بر نمیاد سوال غلطیه. چرا.. خیلی کارا بر میاد. جاوا همش روی JavaSE سوار میشه. برنامه های مستقل روی سیستم عامل می تونید بنویسید Desktop Application
اما خوب برای برنامه های تحت وب شما باید JavaEE رو بلد باشید.
۲-کلاسای جاوا چقدر کامل هستن؟
خیلی کامل تر از اون چیزی که فکرش رو بکنید. تقریبن توی هر زمینه ای که فکرتون هم بهش نمیرسه با جاوا کتابخونه وجود داره.
۳-بازار کار جاوا در ایران چطوره؟ چون علاوه بر داشتن علاقه چرخ زندگی هم باید بچرخه!
به اندازه کافی خوب هست. هفته ای چندین شغل براش تبلیعات میاد توی گروه جاوا ایرانی ها (j2eelist)
mohammad#reza
یک شنبه 29 دی 1392, 21:53 عصر
کاربرد جاوا ee فقط در وب هستش؟پس jsp و jsf مگه مال وب نیست؟
cups_of_java
یک شنبه 29 دی 1392, 22:05 عصر
jsp و jsf مال ایجاد صفحات دینامیک وب هستش و جفتشون از زیر مجموعه های JavaEE هستن.
JavaEE یه مجموعه بزرگی از استاندارد های جاواس که برای نوشتن برنامه های سازمانی مورد استفاده قرار میگیره. این فقط محدود به وب نمیشه. مسائلی مثل توزیع شدگی پردازش، تراکنش ها، امنیت دسترسی و ... توی JavaEE وجود داره
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.