ورود

View Full Version : سوال: ضرب و تقسیم بین جدلول از طریق انتخاب ساب فرم

cab1234
یک شنبه 29 دی 1392, 12:37 عصر
با سلام بنده می خوام بانک اطلاعاتی طراحی کنم که در اون وقتی ی مبلغ رو به عنوان مبلغ صورت وضعیت وارد می کنیم به صورت اتومات یکسری کسورات بیمه و مالیات و حق مشاوره رو کم کنه اما مشکل اینجاست که چند نوع محاسبه بیمه و چند نوع محاسبه مالیات داریم که با انتخاب از ساب فرم باید تغییرات انجام شه که من نمیدونم چطور باید انجام بدم البته فایل نمونه اکسل رو ضمیمه کردم که می خوام دقیقا مث اون باشه اما اکسل مناسب نیست چون می خوام واسه هر کار پیمانکاری صورت وضعیت های قبل قابل بررسی باشه که اینجا اکسس ب درد می خوره البته رمز فایل اکسل123 هس

Ghanian
یک شنبه 29 دی 1392, 18:13 عصر
به نام خدا
سلام بر شما
پيشنهاد مي‌كنم كه از امكان برنامه‌نويسي اكسس استفاده نماييد. يعني يك تابع در قسمت ماجولهاي اكسس بنويسيد كه ورودي آن مبلغ صورت وضعيت باشد و خروجي آن ماليات كه در اين تابع مبلغ ماليات با استفاده از يك جدول در اكسس محاسبه مي‌شود. در فرمتان هم به جاي محاسبه هاي پيچيده، مبلغ صورت وضعيت را به تابعي كه نوشته‌ايد بفرستيد و در يك جعبه متن (text box) نمايش دهيد.
موفق باشيد.

cab1234
یک شنبه 29 دی 1392, 19:12 عصر
با سلام و خسته نباشید
از اینکه راهنمایی کردید ممنونم ازتون اما مشکل اینجاست که من با ماژول و کد نویسی کار نکردم و بیشتر کد ها رو کپی پیست کردم اگه امکان داره ی نمونه از توضیحاتی که فرمودید رو برام بزارید تا بتونم باهاش کار کنم وتکمیلش کنم من فایل اکسل رو ضمیمه میکنم که میخوام خروجی اطلاعاتم مث اون باشه و تمام اطلاعاتی که توی sheetبانک اطلاعات اکسل هس باید توی اکسس هم بیاد-رمز فایل اکسل 123 هس دادش

cab1234
دوشنبه 30 دی 1392, 15:08 عصر
سلام
کسی نمی خواد کمک کنه ؟؟؟ بخدا خیلی عجله دارم اگه کسی میدونه راهنمایی کنه لطفا