View Full Version : سایتمان در سرچ گوگل در صفحه چندم است؟
bftarane
دوشنبه 30 دی 1392, 09:38 صبح
سلام.
فرض کنید من یه همچین کلمه کلیدی در یکی از صفحاتم دارم
2.4 THICKNESS
که اسم یک محصول است
حالا من این کلمه رو سرچ می کنم.
آیا راهی داره متوجه بشیم که سایتمون در چندمین صفحه سرچ گوگل دیده میشه یا اصلاً دیده میشه یا نه؟
Golsha
دوشنبه 30 دی 1392, 14:17 عصر
سلام
واسه پیدا شدن سایتتون تو گوگل دو راه داره یه راه فرعی یه راه اصلی
راه فرعی یعنی اینکه کاربر کلمه ای رو سرچ میکنه که تشابه معنایی به کلمه شما داره ، یا اصلا ترجمه کلمه شماست ، یا یه رابطه ای بینشون هست ، که قاعدتا تواین سرچ ها مکان سایت شما متفاوته . :متفکر:
یه راه اصلی هم جستجوی همین کلمه به صورت مستقیمه ، که بازم ساعت به ساعت فرق میکنه ، مثلا شاید تو یه ساعت تو صفحه 3 باشه ساعت بعد بره صفحه 5 ، که اینم به خاطر تغییرات رنک سایتهاست . از طرفی یه سایت فقط با یک کلمه شناخته نمیشه که ثابت باشه .
پس واسه اینکه شما بفهمی سایتت تو صفحه چندمه فقط میتونی بگردی دنبالش وگرنه کد خاصی که تو صفحه به کاربر نمایش داده بشه " در حال حاضر سایت شما در صفحه چندمه " وجود نداره ، این دسته بندی ای هست که خود گوگل با توجه به هوش مصنوعیش انجام میده و مثل یه معادله نیست که بشه راهی واسش پیدا کرد . :عصبانی++:
پس نتیجه میگیریم کاری که شما میخوای تقریبا محاله ، شاید یه سری کدهایی پیدا بشه که اینا هم یه بازه ای رو مشخص کنن ولی بازم اشتباهشون خیلی خیلی خیلی زیاده :گریه:
موفق باشید
--------------------------------------------------------------------------
پرندگانی که در قفس متولد می شوند ، فکر میکنند پرواز یک بیماریست ، الخاندرو ژدوروفسکی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.