ورود

View Full Version : سوال: سیاست چند تیکه کردن فایل توسط دانلود منیجرها موقع دانلود

سوداگر
دوشنبه 30 دی 1392, 22:53 عصر
سلام علیکم امروز یه فایل دانلود می کردم با سرعت 34 که طبق تنظیمات IDM حداکثر 8 تیکه میشد ولی وقتی که عدد 1 رو انتخاب کردم سرعتش رسید به 60!!!!!!! میخواستم بپرسم از نظر علمی چنین چیزی چه طور ممکنه؟!مگه نمیگن تکه تکه کردن فایل باعث میشه فایل سریع تر دانلود بشه پس این استثنا چیه؟!! لطفاً نگین اتفاقی بوده که مطمئنّم چند بار امتحان کردم.

Vitallity
دوشنبه 30 دی 1392, 22:58 عصر
شما اگر یه ظرف آب داشته باشید و یک در داشته باشه سریع‌تر خالی می‌شه یا 8 تا در باز؟
خوب توی این حالت هم در اصل 8 کانکشن هم زمان یک فایل رو به صورت موازی قسمت‌های مختلف یک فایل رو دریافت می‌کنند. باعث می‌شه سرعت دانلود افزایش پیدا کنه...

سوداگر
سه شنبه 01 بهمن 1392, 01:19 صبح
بله ولی من میگم امتحان کردم با یه کانکشن سریعتر دانلود میشد (62) ولی با 8 کانکشن 34 بود با 16 کانکشن پایین تر هم میاد!!!!

Vitallity
جمعه 04 بهمن 1392, 22:44 عصر
بله ولی من میگم امتحان کردم با یه کانکشن سریعتر دانلود میشد (62) ولی با 8 کانکشن 34 بود با 16 کانکشن پایین تر هم میاد!!!!
بعضی سایت‌های اشتراک گذاری فایل پهنای باند نامحدود ندارن. یعنی اگر شما با سرعت خیلی بالا دانلود کنید سرعت رو برای بقیه کاربرها پایین میارید. برای همین روی تعداد کانکشن مدیریت دارن و کاربرایی هم که زیاد کانکشن ایجاد می‌کنن رو با پایین آوردن سرعت کنترل می‌کنند.