ورود

View Full Version : سوال: asp.net mvc چیست ؟

alimobe
سه شنبه 01 بهمن 1392, 08:54 صبح
asp.net mvc با asp.net چه فرقی داره ؟

MiladParvane
چهارشنبه 02 بهمن 1392, 10:21 صبح
ببین دوست عزیز فرقشون رو در در زمینه مختلف میشه بررسی کرد
چند نمونه برات میگم
ببین ما وقتی از asp.net web form استفاده میکنیم کنترل های خودشو داره که این در mvc به صورت htmlhelper هست ولی میشه در asp.net webform هم از html خام بدون استفاده از کنترل استفاده کرد ولی به نظر من کار با ام وی سی بهتره

نوشتن برنامه با ام وی سی راحت تر هست
توسعه برنامه با ام وی سی راحت تر هست
البته به نظر من طراحی قالب در ام وی سی که موتور گرافیکی razor داره راحت هست به دلیل اینکه میتونی سمت کلاینت کد سمت سرور بنویسی که خیلی خوب هست در سرعت و کیفیت تاثیر داره

نوشتن برنامه در ام وی سی به نسبت وب فرم سریع تر و با هزینه بار گذاری سمت سرور کمتر هست یعنی به جای اینکه یک دکمه ای اس پی
از نوار ابزار روی صفحه درگ کنم میام در ام وی سی از html helper استفاده میکنم
که هزینه سر بار سمت سرور کمتری داره
باید خودت کار کنی مشکل داشتی سوال بپرس جواب میدیم
اینطوری دید کلی پیدا میکنی به کاربرد نداره موفق باشی

khateratean
چهارشنبه 02 بهمن 1392, 13:02 عصر
دوست عزیز اگر یک منبع خوب و رایگان برای آموزش asp.net mvc می خواهی، به لینک زیر مراجعه کن:
آموزش ASP.NET MVC (http://www.beyamooz.com/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-asp-net)

elena
جمعه 04 بهمن 1392, 12:09 عصر
برای کار با asp.net mvc از ویژوال استودیو استفاده میکنیم؟

aminghaderi
شنبه 05 بهمن 1392, 23:36 عصر
MVC مخفف Model View Controller یا به عبارت دیگه معماری متلوب و روز طراحی وب هست که در تمامی زبان ها و پلتفرم های موجود توسعه وب پیاده سازی شده و یا در هین پیاده سازی هست.
مثل Dengo ، php و... و ماکروسافت هم از این قافله عقب نمونده و Asp.net MVC رو عرضه کرده ولی این داستان برای سال 2009 هست الان ورژن 5 هم اومده .
اما مزایاش چیه باید بگم مزایای زیادی داره که توی یک تاپیک نمی شه گفت ولی بزرگترین مزیتش اجبار در استاندارد سازی و لایه بندی و رعایت معماری MVC هست که باعث سادگی در فهم و توسعه سریع و نگهداری راحت تر می شود و همچنین به واسطه این رعایت استاندارد (جدایی لایه های مدل و نمایش و کنترل) برنامه شما (Web Application) قابل تست با ابزار های تست کیفی (ابزارهایی برنامه شما به صورت مجازی و اتومات تست کیفی کی کنه و نقش کاربران مجازی رو شبیه سازی می کنه) می شود.

برای کار با asp.net mvc از ویژوال استودیو استفاده میکنیم؟

آره چرا نشه ، VS Express 2013 for Web بهترین گزینه هست (بنظر من).

elena
یک شنبه 06 بهمن 1392, 12:00 عصر
MVC مخفف Model View Controller یا به عبارت دیگه معماری متلوب و روز طراحی وب هست که در تمامی زبان ها و پلتفرم های موجود توسعه وب پیاده سازی شده و یا در هین پیاده سازی هست.
مثل Dengo ، php و... و ماکروسافت هم از این قافله عقب نمونده و Asp.net MVC رو عرضه کرده ولی این داستان برای سال 2009 هست الان ورژن 5 هم اومده .
اما مزایاش چیه باید بگم مزایای زیادی داره که توی یک تاپیک نمی شه گفت ولی بزرگترین مزیتش اجبار در استاندارد سازی و لایه بندی و رعایت معماری MVC هست که باعث سادگی در فهم و توسعه سریع و نگهداری راحت تر می شود و همچنین به واسطه این رعایت استاندارد (جدایی لایه های مدل و نمایش و کنترل) برنامه شما (Web Application) قابل تست با ابزار های تست کیفی (ابزارهایی برنامه شما به صورت مجازی و اتومات تست کیفی کی کنه و نقش کاربران مجازی رو شبیه سازی می کنه) می شود.

آره چرا نشه ، VS Express 2013 for Web بهترین گزینه هست (بنظر من).میشه لینک دانلود VS Express 2013 for Web رو بذاری؟حجمش چقدره؟

aminghaderi
شنبه 10 اسفند 1392, 12:56 عصر
میشه لینک دانلود VS Express 2013 for Web رو بذاری؟حجمش چقدره؟

؟! خو یه سرچ بزنی که پیدا می شه دیگه ... خخخخ از دست شما مهندسا. (https://www.google.com/search?q=VS+Express+2013+for+Web&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&channel=fflb)