PDA

View Full Version : کنترل کلیدها در DataGrid



once4ever
جمعه 01 اردیبهشت 1385, 19:21 عصر
میخوام کنترل کلیدهای Tab و Enter دست خودم باشه و براشون Event درست کنم.
اما اصلا KeyDown کارنمیکنه تو دیتاگرید.
میخوام وقتی کاربر روی یک رکورد هست با زذن Enter تابع من اجرا بشه!

یه سوا فنی: من میخوام از بانکم رکورد مربوط به 3تا از ستونهامو نشون بدم (شاید بیشتر از 2000 رکورد) و کاربر بتونه تو اونها بالا پایین بره و رو هرکدوم که enter زد برنامه یه فرم دیگه باز کنه و الباقی...
حالا جز دیتاگرید من گزینه دیگه ای واسه اینکار دارم؟ (از مواردی که دست برنامه نویس رو میبنده ولی تو ظاهر کارشوراحت کرده بدم میاد مثل DataGrid )

once4ever
شنبه 02 اردیبهشت 1385, 14:14 عصر
یه سوال ساده تر:
میخوام تو ستون خاصی از تمام رکوردهام یک کلمه رو جستجو کنم. چجوری میشه به مقدار از یک ستون خاص دسترسی پیدا کرد؟

ESG_Esfahan
یک شنبه 03 اردیبهشت 1385, 02:33 صبح
اگه از grid استفاده می کنی می تونی به هر خونه از اون دسترسی داشته باشی و در غیر این صورت می تونی از dataset استفاده کنی

datagrid1[1,1].tostring()
یا برای dataset هم به همین صورت

dataset1.table["tbname"].rows[0]["column name"].tostring()
حالا با یک حلقه می تونی کار جستجو را انجام بدی.واگر منظورت فیلتر کردن لیسته از dataview استفاده کن.

ali_kolahdoozan
یک شنبه 03 اردیبهشت 1385, 06:29 صبح
بزن تو کار janus راحت می شی . یک کامپوننت عالی و همه کاره

مطهر
یک شنبه 03 اردیبهشت 1385, 07:54 صبح
بزن تو کار janus راحت می شی . یک کامپوننت عالی و همه کاره
این کامپوننت ها را از کجا میشه گیر اورد؟؟
لینک دانلود؟؟ یا؟؟

ali_kolahdoozan
یک شنبه 03 اردیبهشت 1385, 08:08 صبح
http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=40906&highlight=janus

once4ever
یک شنبه 03 اردیبهشت 1385, 09:55 صبح
ممنون دوستان - مخصوصا جناب ESG_Esfahan
یه سوال دیگه: اسم ستونی که الان کاربر روش قرارداره و یا ستونی که sort شده هست چجوری میشه فهمید؟

ESG_Esfahan
دوشنبه 04 اردیبهشت 1385, 01:25 صبح
تو grid میشه از curentCell استفاده کرد و در مورد مرتب کردن نمی دونم میشه فهمید کدوم ستون sort شده ولی با dataview میشه لیست را بر اساس یک یا چند ستون مرتب کرد .مثلا

dataview.rowsort="ID ASC"

Hosein.Zarei
چهارشنبه 26 تیر 1387, 00:37 صبح
همچنین من می خواهم که با زدن کلید اینتر بجای رفتن به سطر بعد, به ستون بعدی برود. من برای اینکار در رویدادی که کلید فشرده شد اگر اینتر بود کلید Tab می فرستد.
ولی در هنگامی که فیلد در حال ویرایش است با زدن اینتر به سطر بعد می رود چگونه باید این مشکل را حل کنم؟؟؟

84302676
پنج شنبه 16 مهر 1388, 15:11 عصر
سلام
من گالری عکس را با استفاده از کنترل upload درست کردم ولی نمی دانم گه چه جوری آنها را لینک کنم به یک صفحه مشخص که اگر روی یکی از عکسها کلیک شد آن عکس را در مقیاس واقعیش به منم نشان بده لطفا اگر میشه راهنمایی کنید

milad.a
پنج شنبه 27 آبان 1389, 00:31 صبح
سلام و خسته نباشید به همه
من نمیتونم تاپیک ایجاد کنم
چه کار کنم ؟
مرسی دوستان .