View Full Version : نرم افزار ساده رای گیری
سپینود
سه شنبه 01 بهمن 1392, 14:56 عصر
سلام دوستان
من برای انجمن اولیا و مربیان و انتخاباتش یه نرم افزار ساده میخوام که نمودار تغییر رای ها را با هر کلیک برای هر نفر کاندید نشون بده فقط میخوام کامپیوتری بشه راهی هست ساده باشه یا باید سفارش بدم.
saeed1234n
سه شنبه 01 بهمن 1392, 23:10 عصر
با سلام
دوست عزیز
بیشتر توضیح بدهید
تا دوستان و اساتید گرامی تحلیلی از مسئله داشته باشند تا بهتر بتوان به شما کمک کرد .
amirkazem
سه شنبه 01 بهمن 1392, 23:28 عصر
سلام.
بنده کارانتخابات انجمن اولیاومربیان راازطریق اکسل انجام دادم وازطریق دادن فرمول به هریک ازسلولها کارراانجام دادم وبادادن هربارامتیاز(1) جمع آراء هرشخص تغییرمی کرد.دقیقاًپس ازدرج امتیازآخرین رأی آراءتمام نامزدهامشخص شد.هیچ معطلی نداشت.
سپینود
چهارشنبه 02 بهمن 1392, 07:01 صبح
فرض کنید 3 تا کاندید به نام های علی .حمید. رضا. داریم بعد از جمع اوری برگه های رای .شروع به خواندن رای ها میکنید برگه اول را باز میکنیم یه رای برای رضا است روی یه دکمه که مربوط به رضا است کلیک میکنیم .دوباره رای بعدی حمید است روی دکمه حمید یک بار کلیک میکنیم .این دکمه ها به یک سلول وصل باشه که مربوط به یک نفره و با هر بار کلیک 1 امتیاز به رای های اون شخص اضافه میشه .به علاوه میخوام این ها به یک نمودار میله ای وصل باشه که با هر بار کلیگ به صورت گرافیکی هم رقابت بین افراد نمایش داده بشه .اگه نمنه کار واسم بزارید یه دنیا ممنونتون میشم.
سپینود
چهارشنبه 02 بهمن 1392, 07:04 صبح
چه طوری امتیازو منظور کردی یعنی چه شرطی گذاشتی این عمل ابعلاوه یک شدن رو به چی وصل کردی مثلا گفتی با فشردن این دکمه یک امتیاز اضافه کن؟؟؟؟؟
سپینود
چهارشنبه 02 بهمن 1392, 07:07 صبح
شرط در سلول این میتونه باشه که با فشردن این دکمه که متعلق به رضا جمع امتیاز این سلول را به علاوه یک کن اینو چه طوری بدم
bita_ziba77
چهارشنبه 02 بهمن 1392, 10:43 صبح
با سلام
مي توانيد از تابع ذيل استفاده نماييد.
DMax(" [Table1]![code] ","table1")+1
سپینود
یک شنبه 13 بهمن 1392, 10:34 صبح
بچه ها ترو خدا کمک کنید این فایل اینطوری خیلی ضایعست.
من میخام جلوی هر اسمی یک دکمه بزارم تا موقع رای خونی دکمشو کیلیک کنم و یه دونه به رای های اون فرد اضافه بشه برای سرعت در رای خوانی باید باتم بزارم اگه کسی بلده کمک کنه این فایلمه .سادس
alifnt
یک شنبه 13 بهمن 1392, 16:09 عصر
سلام
امیدوارم این به کارت بیاد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.