PDA

View Full Version : مشکل در اجرای برنامه بعد از ساخت ستاپ

Mansoor92
سه شنبه 01 بهمن 1392, 22:13 عصر
سلام دوستان

من یک برنامه نوشتم که دیتابیسم اس کیو ال هست و با Advance Installer از اون ستاپ میگیرم و تمامی فایل ها رو انتخاب میکنم اما وقتی توی یک ویندوز دیگه نصب میکنم و حتی اس کیو ال اکسپرس 2008 رو نصب میکنم
اما موقع ورود به نرم افزار اصلا دیتابیس رو نمیشناسه و خطا میگیره

ممنون میشم راهنمایی که اصلا چه ورژنی از اس کیو ال اکسپرس رو باید نصب کنم؟؟

(من دیتابیس خودم اس کیو ال 2008 هست)

یاعلی

امیر مهرشاد
چهارشنبه 02 بهمن 1392, 22:10 عصر
- باید در ستاپ پروجکت خودت حالا هر چی که هست مطمعن باشی نسخه اکسپرستو اولا برای نصب قبل از اجرای برنامه تیک زده باشی و ثانیا درست نصب بشه
- اون دو تا فایل دیتابیستو که با پسوند های .MDF - .LDF هست رو دقیقا باید جایی در هارد مشتری قرار بدی که در رشته اتصالت توی برنامت تعریف کردی که مثلا اگر در کنار فایل اجراییت هست که توی یک پارتیشن بغیر از C نصبش کردی باید اون دو تا رو نهایتا با برنامت حین نصب یا بصورت دستی اونجا کپی کنی به این مثال نگاه کن
E:\DabirKhaneh\DabirKhaneh
البته اگر اکسپرس باشه یا بصورت لوکال همون دات (.) آدرس دهی کنی
- اگر اکسپرس استفاده کردی ولی میخوای راحت باشی منیجمنتی که نصب کردی بانکتو هر جایی ترجیحا غیر از درایو C بزار و از داخل منیجمنتت اونو اتچ کن و آدرس تمام کانکشناتو همون لوکال یا دات . بزار
ولی سعی کن موارد بالا رو بررسی کنی تا مجبور نباشی برای یه بانک سبک 30 دقیقه نیجمنت نصب کنی
لطفا اگر حل نشد کانکشنتو بزار و بانکتم اگر محرمانه نیست بزار تا ببینم چکار میتونم بکنم

مطلب آخر اینکه یادم رفت بگم و خیلی هم مهمه باید ترجیحا از ورژن های مشابه بانکی که استفاده کردی باید در سیستم مشتری نصب کنی (دقیقا همون نسخه ای که توی سیستمت نصب کردی و از اون تیبل ساختی)حالا میخواد منیجمنت باشه یا چیز دیگه
موفق باشید:چشمک:

امیر مهرشاد
پنج شنبه 03 بهمن 1392, 20:38 عصر
وقتی شماره آیدی رو میدی اگه یک تریلیون رکورد هم داشته باشی فقط همون رکوردی که آیدیشو برای حذف دادی حذف میشه شما مگه مثلا از دستور WHERE ID = 100 استفاده نمیکنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ وقتی شمار آیدی ندی بله هر چی توی تیبل هست باید باهاش خداحافظی کنی امیدوارم متوجه شده باشی