PDA

View Full Version : سوال در مورد زبان برنامه نویسی

Amir 2010a
چهارشنبه 02 بهمن 1392, 20:32 عصر
سلام
من از سربازی اومدم با یک مخ کاملا فرمت شده قبلش دات نت و سی شارپ کار میکردم
اما الان مردد شدم در پلتفورم دات نت یا Qt

میگن این چند سالی که ما از دنیای برنامه نویسان بدور بودیم Qt خیلی پیشرفت کرده و با ویندوز - لینوکس و اندروید سازگاری کامل داره
آیا میشه باهاش وب هم نوشت ؟ اگر اینطور باشه که میشه کلا دات نت رو گذاشت کنار و خیلی عالی میشه آیا سرعت اجرای اون از دات نت بیشتره ؟ با اس کئوال سرور سازگاری داره ؟ و اینکه تجاریه یا متن باز؟
برم دنبالش ؟ نظرتون چیه
با تشکر
آ

سوداگر
چهارشنبه 02 بهمن 1392, 21:45 عصر
سلام دوست عزیز امیدوارم ما را در غم از دست دادن اطلاعاتتون توسط سربازی شریک بدانید (40 روز پیش خدمت تموم شد، واقعا فرمت شدم:لبخند:)
بله Qt 5 خیلی پیشرفت داشته ولی هنوز به پای دات نت (برای برنامه های ویندوزی) نرسیده.
آیا میشه باهاش وب هم نوشت؟
نه مثل ارتباط #C و ASP توی یه سایت.
آیا سرعت اجرای اون از دات نت بیشتره ؟
بله همون سرعت ++C رو داره.
با اس کئوال سرور سازگاری داره ؟
بله
تجاریه یا متن باز؟
متن باز
برم دنبالش ؟ نظرتون چیه؟
Qt توی سیستم عامل های لینوکسی حرف اول رو میزنه (پایتون کارا ناراحت نشن) و با Qt 5 پا جای جاوا هم گذاشته(برای اندروید) و همچنین برای ios که از objective c استفاده میشه میتونید از Qt استفاده کنید. خیلی فریمورک جالبیه ولی خب توی پروژه های بزرگتر، پیچیدگی کار هم زیاد میشه و باید از #C استفاده کرد. http://Qtips.ir سایتیه که من Qt رو از اونجا شروع کردم.

bar90name
جمعه 16 اسفند 1392, 01:05 صبح
سلام اینجا کسی هست؟! من بعضی از تاپیکها رو دیدم اما دریغ از یک جواب اما بعضی دیگه انقد جوابها زیاد بود که آدم نمی تونست بخونه!!
اگه گذرتون اینجا افتاد لطفا محبتی کنید به سوال بنده پاسخ بدید
بهترین و کارآمدترین زبان برنامه نویسی که الان در بازار کار رونق داره چیه؟هم در زمینه تولید نرم افزار و هم در زمینه ی طراحی صفحات وب چی پیشنهاد می کنید؟
با تشکر