View Full Version : برخی تنظیمات دلخواه برای فایل های html
moralschool
پنج شنبه 03 بهمن 1392, 09:08 صبح
سلام
1- یه پروژه دارم که از فایل های html زیادی توش استفاده شده و میخوام امکان زوم روی اونها به شکلی باشه که وقتی بزرگنمایی می کنی ، متن فقط در قالب همون webview بزرگ بشه و کلمات در موقع بزرگنمایی از اون webviewبیرون نره ...
اگر هم بشه این زوم بصورت مالتی تاچ باشه که بهتر ...
2- چطور میتونم کاری کنم که کاربر وقتی مثلا تا نصفه یکی از همین html ها رو خونده و خارج شده ، در باز کردن مجدد اون html یا با باز کردن برنامه ، مجدد بتونه از ادامه همون html رو مطالعه کنه ... یعنی برنگرده به اول صفحه ...
3- آیا میشه کاری کرد که کاربر بتونه سایز متن رو در html تغییر بده یعنی مثلا ما تعیین کنیم سایز کوچک ، متوسط ، بزرگ و کاربر با انتخاب هر کدوم بتونه اندازه متن رو تغییر بده ( البته در hml ) ...
ممنون میشم دوستانی که توانایی دارند پاسخ بدهند .
reza_azizi2010
پنج شنبه 03 بهمن 1392, 12:14 عصر
در مورد قسمت سوم سوال، شما برای اینکه روی فایل html کنترل داشته باشین باید صفحه html رو در زمان اجرای برنامه یسازید، یعنی همه تگ ها و کلا هرچی تو صفحه دارین رو بریزید توی یک رشته بعدش اون رو به وب ویو بدین، دراینصورت میتونید متن و سایر ویژگیهاش رو درصورت نیاز تغییر بدین
برای نمایش باید عکسها رو توی پوشه assets بذارید.
String html= "<html style='direction:rtl;color: #990033;text-align:r.......edameye codhaye html
webview.loadDataWithBaseURL("file:///android_asset/", html, "text/html", "charset=utf-8", null);
moralschool
پنج شنبه 03 بهمن 1392, 17:06 عصر
ولی html های من همه با دریم ویور تهیه شدن و در پوشه assetsقرار گرفتن ... آیا راهی برای کنترل اونها نیست ؟
در مورد سوالها هم سوال های اول و دومم خیلی برام مهمه که پاسخشون رو بدونم
بازم ممنون از دوستانی که بتونن کمک کنن
reza_azizi2010
پنج شنبه 03 بهمن 1392, 17:49 عصر
ولی html های من همه با دریم ویور تهیه شدن و در پوشه assetsقرار گرفتن ... آیا راهی برای کنترل اونها نیست ؟
در مورد سوالها هم سوال های اول و دومم خیلی برام مهمه که پاسخشون رو بدونم
بازم ممنون از دوستانی که بتونن کمک کنن
خب باز هم میشه تغییر داد، شما اگه فایل فایل css داشته باشین ، فقط کافیه اونرو تغییر بدین
moralschool
پنج شنبه 03 بهمن 1392, 18:11 عصر
ولی اگه بخوام خود کاربر کنترل کنه چی ؟
یعنی خودش تعیین کنه سایز متن چند باشه و ...
برای زوم هم وقتی زوم میکنم متن از کادر وب ویو بیرون میره در صورتی که من میخوام فقط در همون وب ویو فقط بزرگ تر بشه ... چیکار کنم ؟
Programmatore
پنج شنبه 03 بهمن 1392, 18:26 عصر
webView.getSettings().setBuiltInZoomControls(true) ;
moralschool
پنج شنبه 03 بهمن 1392, 19:05 عصر
ممنون این کد عالی بود مشکل زوم رو بخوبی بر طرف کرد دستت درد نکنه
فقط چطور میتونم کاری کنم که کاربر وقتی مثلا تا نصفه یکی از همین html ها رو خونده و خارج شده ، در باز کردن مجدد اون html یا با باز کردن برنامه ، مجدد بتونه از ادامه همون html رو مطالعه کنه ... یعنی برنگرده به اول صفحه ...
reza_azizi2010
پنج شنبه 03 بهمن 1392, 23:07 عصر
ولی اگه بخوام خود کاربر کنترل کنه چی ؟
یعنی خودش تعیین کنه سایز متن چند باشه و ...
برای زوم هم وقتی زوم میکنم متن از کادر وب ویو بیرون میره در صورتی که من میخوام فقط در همون وب ویو فقط بزرگ تر بشه ... چیکار کنم ؟
این کار برای اینه که کاربر خودش بتونه تغییر بده، شما تغییرات رو از کاربر میگیری و بر اساس اون فایل css رو تولید میکنید.
string fontcolor;
String fontsize;
String html= " {color:"+ fontcolor + ";font-size:" + fontsize+"30;}";
moralschool
جمعه 04 بهمن 1392, 10:14 صبح
من برای اینکه صفحه نمایش گوشی کاربر هنگام مطالعه فایل های html برنامم روشن بمونه از کد زیر با استفاده از یه چک باکس استفاده کردم که به درستی جواب میده
getWindow().addFlags(WindowManager.LayoutParams.FL AG_KEEP_SCREEN_ON);
ولی مشکلش اینه که فقط در اون اکتیویتی که کد قرار داره عمل میکنه و به محض خروج از اون اکتیویتی ، تنظیم روشن ماندن صفحه نمایش غیر فعال میشه
می خواستم ببینم کجا این کد رو قرار بدم که برای کل برنامه قابل استفاده باشه و تا کاربر خارج نشده ، صفحه نمایش روشن بمونه ...
moralschool
جمعه 04 بهمن 1392, 22:37 عصر
برای اینکه کاربر وقتی مثلا تا نصفه یکی از همین html ها رو خونده و خارج شده ، در باز کردن مجدد اون html یا با باز کردن برنامه ، مجدد بتونه از ادامه همون html رو مطالعه کنه ... یعنی برنگرده به اول صفحه ...باید از share preferences استفاده کنم ؟؟؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.