View Full Version : سوال: htmlhelper
morika
پنج شنبه 03 بهمن 1392, 19:46 عصر
سلام
به نظر شما وقتی htmlhelper سمت سرور عمل می کنه منطقیه که برای ساختن لینک هامون از actionLink یا برای لیبل و تکست باکس از اونها استفاده کنیم؟ درحالی که میشه همه اونهاریو توسط خود کدهای HTML تو partial view ساخت؟(البته به جز جاهایی که می خوایم یه کنترل طراحی کنیم و تو صفحات زیادی ازش استفاده کنیم)
ممنون
mostafaapple
جمعه 04 بهمن 1392, 10:21 صبح
سلام
بحث استفاده از actionLink یک مساءله اختیاری است. اما استفاده از htmlhelper کاربرد های وسیعی دارد. مثلا سایت کندو کامپوننتهای خود را به دو صورت Html and javaScript و htmlhelper گذاشته .
اگر قرار باشد یک Grid بنویسید آن وقت متوجه می شوید که چقدر راحت می تواند با استفاده از کدهای سی شارپ (htmlhelper ) آن را تولید می کنید (یادتان باشد با این کار از مزایای intlisenese کامل و داکیومنت سی شارپ استفاده می کنید).
اما در غیر این صورت باید درگیر Html و javascript شوید که برای پیاده سازی زمان زیادی را می طلبد.
برای دیدن استفاده از htmlhelper در kendo به این سایت مراجعه کنید:
http://demos.kendoui.com/web/grid/index.html
morika
جمعه 04 بهمن 1392, 11:30 صبح
ممنون از جوابتون. فقط به نظر شما استفاده از htmlhelper یکم از سرعت اجرای app نمی گیره؟
hakim22
جمعه 04 بهمن 1392, 12:38 عصر
من به شخصه هرچه کمتر کدهای HTML در پروژه ببینم و بیشتر HtmlHelper باشد بیشتر خوشحال میشوم! این یعنی کدها تبدیل شده اند به یک سری پک و بسته های کوچک و همیشه میتوانم آنها را در یک محل و یک جای مشخصی عوض کنم بدون اینکه لازم باشد به تک تک صفحات سایت بروم و کدی را اصلاح کنم.
mostafaapple
جمعه 04 بهمن 1392, 15:41 عصر
ممنون از جوابتون. فقط به نظر شما استفاده از htmlhelper یکم از سرعت اجرای app نمی گیره؟
بله کمی performance را پایین می آورد که این هم به خاطر ساخت بخش javascript این Helper ها است.
اما در نظر داشته باشید که سرعت Develop صفحات را تا چندین برابر بیشتر می کند که این قضیه در مورد طراحی سایت های بزرگ بیشتر به چشم می آید.
d_derakhshani
جمعه 04 بهمن 1392, 23:56 عصر
سرعت کمی پایین میاد نه اونقدری که روی performance تاثیر بزاره اما تا دلتون بخواد روی maitenance سیستم تاثیر مثبت داره پس حتما بهتره
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.