View Full Version : گفتگو: نظرتون در مورد تغییر فیلد کاری از برنامه نویسی دسکتاپ به گرافیک و طراحی وب چیه؟
Programmer 1
جمعه 04 بهمن 1392, 12:53 عصر
سلام،
بنده حدودا 5 سالی میشه توی برنامه نویسی دسکتاپ تحت فریم ورک دات نت و زبان سی شارپ در حال یادگیری هستم، و الان با توجه به روحیات کاری و وضعیت بازار و پیچیدگی های یادگیری سعی دارم کلا فیلد کاری ام رو به سمت گرافیک و طراحی وب (و نه برنامه نویسی وب) تغییر بدم.
حجم مطالب در برنامه نویسی دسکتاپ فوق العاده زیاده و اخلاق کاری بنده هم طوری هست که کیفیت رو باید تا جایی که در توانم هست رعایت کنم علی رقم اینکه کارفرما نیازی به اون نداره! و یا نیاز بازار و مشتری نیست! این باعث شده کار سخت بشه برای خودم، یعنی خلاصه اش این میشه که من نمی تونم به اندازه پولی که به من داده میشه کار کنم. همیشه بدون در نظر گرفتم مبلغ پروژه باید اول خودم راضی باشم هم از خروجی کار و هم از کیفیت داخلی کد.
حالا میخوام فیلد کاری ام رو به سمت گرافیک و طراحی وب سوق بدم، یعنی فقط قسمت های گرافیکی کار، و موارد محدودی همچون html و css و javascript و jquery و .... (البته نه php و Asp و ...)، نظرتون چیه بازار کارش چطوره خوبه؟ بازدهی اش؟ کلا توصیه تون چیه؟
متشکرم/.
p30online
جمعه 04 بهمن 1392, 16:15 عصر
به نظر من تحت سرور کار کنی بهتره ها !همان php یا asp!
Programmer 1
جمعه 04 بهمن 1392, 16:28 عصر
به نظر من تحت سرور کار کنی بهتره ها !همان php یا asp!
من می خوام از دنیای برنامه نویسی دور بشم، شما میگی php!، اگه اینطوری باشه به جای کدهای درهم و برهم ASP و PHP میرم سراغ همون برنامه نویسی دسکتاپ. من میخوام از می خوام تا حد امکان از کد نویسی که نیاز به مهندسی های پیچیده ای داشته باشه دور بشم که زود بازده تر باشه.
p30online
جمعه 04 بهمن 1392, 18:27 عصر
هر که بامش بیش برفش بیشتر.....
Programmer 1
جمعه 04 بهمن 1392, 19:41 عصر
چرا کسی در بحث شرکت نمیکنه، انگار نه انگار!
white tower
جمعه 04 بهمن 1392, 21:05 عصر
چرا کسی در بحث شرکت نمیکنه، انگار نه انگار!
یه سری به این سایت بزن.امیدوارم مفید باشه
http://mentaldisorder.mihanblog.com/
Programmer 1
جمعه 04 بهمن 1392, 21:20 عصر
یه سری به این سایت بزن.امیدوارم مفید باشه
http://mentaldisorder.mihanblog.com/
بسوزه پدر تجربه! معلومه سایت رو کامل زیر و رو کردی ها! چون دقیقا همون دلیلی هست که شما وقت میزارید جواب های اینجوری میدید!
_mojitaba_
جمعه 04 بهمن 1392, 23:11 عصر
شما 5 سال از عمرتونو صرف یادگیری برنامه نویسی ویندوز کردی حالا میگی میخوای وب دیزاین کار کنی و میگی که بخاطر وضعیت بازاره درسته؟
اگه به وضعیت بازار باشه که شما به نفعتونه asp,php بلد باشی چون منه 16 ساله ام خیلی راحت یه طراحی رو پیاده سازی میکنم
بنظرم شما تو اخلاق کاریت تجدید نظر کن
refugee
شنبه 05 بهمن 1392, 00:38 صبح
سلام ؛
توقع ات چیه ؟ بگم اره خوبه بیا طراحی گرافیک وب ؟ یا بگم خوب نیست نیا ؟ ببین بازار کارت تو این رشته چطوری است . و اینکه ایا میتونی اون چیزی که مشتری میخواهد و فراهم کنی و قطعا این این رشته به خلاقیت ذهنی و وقت و تمرکز زیاد و مطالعه روانشناسی رنگها و سلایق و بومی نگری و ... دارد .
بطور مثال : فرض کنید مشتری طراحی از کشور افغانستان دارید . در اینصورت شما باید متوجه بشید که مردمان این کشور چه جور طرحی رو پسند میکنند و یا در مورد رنگ ها از چه رنگ هایی خوششان میاد و یا چه رنگهایی مفهوم بد داره تو کشور و یا اعداد و اشکال و .. فرهنگ هر منطقه مربوط به خودش است و در امور طراحی به نظرم باید اینا رو بدونید تا موفق باشید همیشه .
در مورد خلق ایده هم که مبحث بزرگ و اولیه این رشته است باید اونقدر نمونه ببینید و اونقدر براخودتون ایده بزنید تا دستتون بیاد . یخورده خسته کننده میشه و تکرار مکررات ولی نباید ترک کنید .
از همه مهمتر این رشته نیازمند یه سری پیش نیاز هایی است که از جمله اون ها "علاقه " است . اگر علاقه ندارید و فقط به دنبال پول در اوردن هستید پیشنهاد میکنم برید سراغ شغل های دیگه ...
اونجور که از وضعیت شما معلومه هر چند وقتی به یک شاخه میپرید و شغل عوض میکنید علاقه ندارید و فقط به دنبال کسب در امد هستید ...
* دوست من یک نصیحت برادرانه دارم که از این شاخه به اون شاخه نپر دنبال هدفت باش و علاقه ات .. کسب در امد و ادم از کارگری هم به دست میاره .
و در انتها امیدوارم موفق باشید .
جناب مجتبی عزیز نام کاربری شما فکر کنم اشتباه باشه .. مجیتبی نوشتید . Mojtaba درسته . :قلب:
_mojitaba_
شنبه 05 بهمن 1392, 00:53 صبح
آقای refugee
نه نام کاربری درسته :لبخند:
فک نکنم آقای پروگرمر1 منظورش طراحی داخل فتوشاپ باشه چون بالا گفتن طراحی html , css
چون طراحی gui یک وبسایت از کدنویسیش خیلی هم آسونتر نیست!
من خودم حدود 4،5 سالی طراحی میکردم ولی دیدم جلوی خیلی ها کم میارم از لحاظ ایده (البته اونقدرهاهم ضعیف نیستم :لبخند:)
الانم مشغول یادگیری javascript هستم و هدف بعدی php هست بنظر من این زبونها راحتتره!
mehbod.rayaneh
شنبه 05 بهمن 1392, 00:53 صبح
سلام،
بنده حدودا 5 سالی میشه توی برنامه نویسی دسکتاپ تحت فریم ورک دات نت و زبان سی شارپ در حال یادگیری هستم، و الان با توجه به روحیات کاری و وضعیت بازار و پیچیدگی های یادگیری سعی دارم کلا فیلد کاری ام رو به سمت گرافیک و طراحی وب (و نه برنامه نویسی وب) تغییر بدم.
حجم مطالب در برنامه نویسی دسکتاپ فوق العاده زیاده و اخلاق کاری بنده هم طوری هست که کیفیت رو باید تا جایی که در توانم هست رعایت کنم علی رقم اینکه کارفرما نیازی به اون نداره! و یا نیاز بازار و مشتری نیست! این باعث شده کار سخت بشه برای خودم، یعنی خلاصه اش این میشه که من نمی تونم به اندازه پولی که به من داده میشه کار کنم. همیشه بدون در نظر گرفتم مبلغ پروژه باید اول خودم راضی باشم هم از خروجی کار و هم از کیفیت داخلی کد.
حالا میخوام فیلد کاری ام رو به سمت گرافیک و طراحی وب سوق بدم، یعنی فقط قسمت های گرافیکی کار، و موارد محدودی همچون html و css و javascript و jquery و .... (البته نه php و Asp و ...)، نظرتون چیه بازار کارش چطوره خوبه؟ بازدهی اش؟ کلا توصیه تون چیه؟
متشکرم/.
درود
ببینید، این روحه ای ک شما گفتید خوب مطمئنا تو طراحی وب هم ب مشکل میخورید!
تو بازار طراحی الان سایت میسازن با 50 تومن(وردپرس با قالب رایگان! و بعضا وبلاگ با دامین!!!!)! و سایت میسازن با 14میلیون تومن! شما باید تو هر کاری 1 تفاوتی بین اونی ک هزینه میکنه و اونی ک حاظر نیست هزینه کنه قائل بشید! نمیشه هر کی سایت خواست 1 سایت بینهایت عالی براش بسازید ک!!! میشه؟
توصیه من اینه ک اگه واقعا میبینید ک روحیاتتون با طراحی سازگاره ک چقدر خوب! با هم همراه میشیم! ما هم اول راهیم! :چشمک:
برای طراحی اول شما باید ایده داشته باشی! ینی طراح وبی ک ایده نداشته باشه 2 قرونم نمیتونه کاسبی کنه! ایده داری؟
بعد از ایده باید در مورد گرافیک و کارهای گرافیکی در حد قابل قبولی اطلاعات داشته باشی! 1 ایده با ظاهر زشت برا هیچ کسی قشنگ نیست! (چی شد این تیکه آخرش! :لبخند:)
ینی شما باید با photoshop , illustrator , Corel Suite و ... را یاد بگیری! هر روزم 1 ورژن جدید میاد! :-|
بعد از اون میشه آشنایی با مشاغل مختلف! 1 انتظاراتی دارن ملت!
بعد از اون باید با سلیقه های کارفرما کنار بیای(اونم چ سلیقه هایی!!!!)! یهو طرحو میزنی ، میبری پیش طرف ک مثلا کیف کنه! آنچنان میزنه تو حالت ک اصن حالی ب آدم نمیمونه!
بعد از اون فقط میمونه کد نویسی! ک راحت ترین بخشه! پیچیدگی خاصی نداره!
و در نهایت غول مرحله آخر لینکه! رابط! کسی ک برات کار جور کنه!
بهترین کارم بکنی و آشنا نداشته باشی فایده نداره!
خلاصه هر کاری 1 مشکلاتی داره! باید ببینی با کدوم راحت تری! اگه واقعا میبینی ک تو طراحی وب بیشتر بهت خوش میگذره از همین امروز برو تو کارش!
موفق باشی :)
Programmer 1
سه شنبه 08 بهمن 1392, 08:44 صبح
هر کاری کردم، نتونستم طراحی وب و گرافیک رو انتخاب کنم، ترجیح میدم همون برنامه نویسی رو پیش ببرم، حیفم می آد این همه زحمت رو بندازم کنار.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.