آرام جان گل
جمعه 04 بهمن 1392, 21:15 عصر
با سلام
من یه View دارم که سه تا فیلد داره که اونها را از طریق مدل به view ارسال میکنم . در حقیقت فرم لاگین است که دو تا از این فیلد ها UserName و Password هستند که در زمان لاگین باید ارزیابی شوند و فیلد سوم فیلد Email است که در زمانی که کاربر اعلام کند که نام کاربری و کلمه عبور خود را فراموش کرده برایش ارسال می گردد .
در مدل برای این فیلد ها dataAnotation تعریف کرده ام .
نکته اینه که اگر من از ModelState.IsValid استفاده کنم ( مثلا در لاگین کردن) هر سه فیلد را در نظر میگیره .
برای این که در زمان لاگین به دنبال valid بودن فیلد Email نباشد من از گزینه :
ModelState.IsValidField(
"Password") && ModelState.IsValidField("UserName")
استفاده می کنم
نمی دونم این بهترین راهه و یا اینکه راههای بهتر و مطلوب تری در کد نویسی MVC وجود داره .
اگر راه بهتری وجود داره لطفا راهنمایی کنید.
من یه View دارم که سه تا فیلد داره که اونها را از طریق مدل به view ارسال میکنم . در حقیقت فرم لاگین است که دو تا از این فیلد ها UserName و Password هستند که در زمان لاگین باید ارزیابی شوند و فیلد سوم فیلد Email است که در زمانی که کاربر اعلام کند که نام کاربری و کلمه عبور خود را فراموش کرده برایش ارسال می گردد .
در مدل برای این فیلد ها dataAnotation تعریف کرده ام .
نکته اینه که اگر من از ModelState.IsValid استفاده کنم ( مثلا در لاگین کردن) هر سه فیلد را در نظر میگیره .
برای این که در زمان لاگین به دنبال valid بودن فیلد Email نباشد من از گزینه :
ModelState.IsValidField(
"Password") && ModelState.IsValidField("UserName")
استفاده می کنم
نمی دونم این بهترین راهه و یا اینکه راههای بهتر و مطلوب تری در کد نویسی MVC وجود داره .
اگر راه بهتری وجود داره لطفا راهنمایی کنید.