View Full Version : مبتدی: اصلاح کد
mezood
شنبه 05 بهمن 1392, 01:41 صبح
1 کدنوی سی 500 خطی انجام دادم ، ارورهای کد رو رفع کردم ولی اجرا یا در اصطلاح ران نشد، دوباره کد را بررسی کردم چند تا اشکال داشت که رفع کردم ولی دیگه ذهنم به جای قد نمی ده چیکار کنم ممنون میشم راهنمایی کنید.:گریه:
samin_panahi
شنبه 05 بهمن 1392, 03:14 صبح
موقع کد نویسی سعی کنید تیکه تیکه کد رو ران کنید و نتیجه رو تست کنید
آخه مگه می شه بدون اینکه ببینید کدتون داره کارش رو درست انجام می ده یا نه، 500 خط کد بنویسید؟
برای رفع مشکلتون هم پیشنهاد می کنم از اول کدتون رو تحلیل کنید ببینید مشکلش کجاست
- با این اطلاعاتی که دادید در همین حد می تونم کمک کنم!
کامبیز اسدزاده
شنبه 05 بهمن 1392, 09:00 صبح
1 کدنوی سی 500 خطی انجام دادم ، ارورهای کد رو رفع کردم ولی اجرا یا در اصطلاح ران نشد، دوباره کد را بررسی کردم چند تا اشکال داشت که رفع کردم ولی دیگه ذهنم به جای قد نمی ده چیکار کنم ممنون میشم راهنمایی کنید.:گریه:
من توصیه میکنم شما اصلا برنامه نویسی نکنید !
چون فکر میکنم پروژه رو که ایجاد میکنید بدونه اینکه ببینید کد رو چجوری مینویسید و در کجا مینویسید تایپ میکنید حالا غلط یا درستشم خدا داند ! یعنی به هیچی فکر نمیکنید به چز خروجی ! بر فرض برنامه هایی که شما بنویسید 100% دارای هزار و یک جور باگ و بدبختی خواهند بود.
حالا که کد شما 500 خطه ! من اگه 500 خط کد داشته باشم خط به خطشو Comment میزنم که بفهمم چی نوشتم.
اگه هم اصرار به برنامه نویسی کردن دارید توصیم اینه ابتدا برید دنبال الگوریتم نویسی ... مقدمه از صفر شروع کنید.
asdasd123123
شنبه 05 بهمن 1392, 09:22 صبح
بهتره سورس برنامه تون رو به قسمت های کوچیک تقسیم کنید و هر کدوم رو تست کنید اگه باگ نداشت در سورس اصلی واردش کنید. البته با توضیحات که مثلا این تابع این کار رو میکنه و ... . بعدش کد اصلی رو تست کنید اگه باگ داشت اون قسمت های کوچیک رو خوب با هم جور نکردید که اگه متن خطا ها رو بخونید متوجه اشتباه میشید. همیشه وقتی تابعی می نویسید استثنا ها رو مدیریت کنید حتی اگه بلد نیستید از try و throw و ... استفاده کنید از:
exit(Int); // include cstdlib
استفاده کنید که داخل هر کدوم از exit ها اعدادی مختلف بزارید تا بفهمید کجا exit شده. (با codeblocks میشه عدد return تابع main رو فهمید ولی بقیه ide ها رو نمی دونم. دقت کنید که این تابع رو میشه هر جایی گذاشت و لزومی ندارد در main باشه. منظور از استثنا اینه که مثلا شما تابع تقسیم نوشتی و تقسیم به صفر هم نداریم یه شرط میزارید و استثنا رو مدیریت می کنید یا یه کلاس ساختی که نمی خوای اشیاش با asdasd123123 مقدار دهی اولیه بشه خوب این استثنا ها رو خودت باید مدیریت کنی تا دچار مشکل نشی. البته exit مدیریت استثنا نیست ها و گفتم اگه try و ... رو بلد نیستید.)
bar90name
یک شنبه 20 بهمن 1392, 20:44 عصر
........
ببخشید اشتباه شد
.......
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.